gene iyisin canım 400 gr hiç fena deyil tabiki insan bi anda fıstık gibi olmak istiyo
canım geçen haftaya göre çok az onun için üzülüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gene iyisin canım 400 gr hiç fena deyil tabiki insan bi anda fıstık gibi olmak istiyo
oyle olabiliyor ya en iyisi son gun hic tartilmamak. hi uzulme 300 gr 300 gr dir yavas giden kara yaglar donmemek uzere gidiyorlar
biz takimcak oyleyiz galiba bir hafta iyi bir hafta kotu, bu hafta bomba gibi geliyorum ben. yiyeceklerimide planladim, salatami yapip tupperlarda saklayacagim her ogun bir tabak salata... geliyorum 2. takim yehhuuuuu :92: :92: :92:
bugünkü pilatesi kaçırdımşmdi dünkünü yapıcam aslında kendime çoook cezalar verirdm ama hiç zamanım yoook pazartesi başlıyor sınavlarrım inşallah güzel bi şekilde atlatırım:18:
Merhabalar bayanlar
hemen gidecem maalesef oğluşumu hastaneye yatırdık, 2-3 gün buralarda olmayabilirim.
Evet kiloma gelince 67,9 800 gr vermişim ben sevindim çünkü hafta sonu dolayısıyla pek umudum yoktu bu hafta
Şöyle listeye baktımda minnoşum tebrik ederim canım şeytanın bacağını kırmışsın
tüm kilo veren arkadaşlar tebriklerrr
turapcım gel seninle bir yarışa girelim ben haftaya cuma 79 olayım sende 60 ol
benim biriyle yarışmam lazım yoksa yerimde sayıcam
lolo ve minnoş bu hafta takımı siz sırtlandınız.bunlar sizin için
Merhabalar bayanlar
hemen gidecem maalesef oğluşumu hastaneye yatırdık, 2-3 gün buralarda olmayabilirim.
Evet kiloma gelince 67,9 800 gr vermişim ben sevindim çünkü hafta sonu dolayısıyla pek umudum yoktu bu hafta
bugünkü pilatesi kaçırdımşmdi dünkünü yapıcam aslında kendime çoook cezalar verirdm ama hiç zamanım yoook pazartesi başlıyor sınavlarrım inşallah güzel bi şekilde atlatırım:18:
novar ,turab ,banu sultan
teşekkür ederim arkadaşlar
bu sabah tekrar gittik
doktor ameliyata karar verdi
gerekli tetkikleri yaptırdık
kan tahlili 19 unda çıkıcak kanın sonucunu alıp dahiliye doktoruna ve anestezi doktoruna muayne olucak eşim
doktorlar ek bişey istemezse
ameliyat şekline falan karar vericek ekip ona göre eşime ilacını bıraktırıp başka bi ilaç vericeckler
bi kaç haftaya ameliyat gerçekleşir artık
haydin ucumuz yarisak:78:
arkadasim bende yarisirim eger yarismak istersen :82:
ay tesekkur ederımmmm
evet sadrazam ibrahim paşayıda öldürtecek
çok geçmiş olsn canım
vaaay çok sevindm minnoş 200 gr daha verseymişsn tam ballı kaymak olcakmş tebk ederm:87:
bırazcıkta senın baskıların sayesınde tatlısımm okadar spor yapmasan bende derdım amann bende yapmıyım senı ornek aldım kendıme full tıme sporr yıhuhuuMerhabalar bayanlar
ayy tesekkur ederımm darısı hepınızın basına ınsallahhminnoş tebrikederim senien çok kilo veren sensin bu hafta
ayy canım benımm sagol bıtanemm benımm bılıyorum bızım ıcın nekadar ugrastıgını ozellıkle wc me verdıgın katkılarından dolayı tesekkur ederım darısı basına ınsallah tatlımbu arada hemen söylemeden geçemicem
minnoş prenses ( 68,5 / 67,1 / 1,4 / 2,04%) işte bu benim minnoşumm bravo canım tebrik ediyorum seni..
o kadar çabaladığın halde bi anlık yeme dürtülerinin her şeyi berbat etmesine ve kilo veremediğin için üzülmelerine dayanamıyordum çünkü..kilo versem de verdiğim kiloya sevinemiyordum bile sana üzülmekten..ama gerçekten çok mutlu ettin beni..bravo sana..gadi bakalım devamı gelir inşallah..az kalsın 67 yi görmeden 66 ya geçiyuomuşsun kıııss:92::92::92::92:
ayy tesekkur ederım m ınsallahh sen benden cok ver bu hafta tatlım benımlolo ve minnoş bu hafta takımı siz sırtlandınız.bunlar sizin için
Takımınızın yüz karası.pis kara yağlı şişko patates karamel geldi
minnoşum kilo vermene o kadar sevındımkı anlatamam.tebrik ederim kusum.Allah nazarlardan korusun her cuman böyle olur inş.
diğer kilo veren tüm arkadasları canı gönülden kutluyorum kızlar bunlar sizin için
kendimide yerden yere vuruyorum yazıklar olsun bana.pasta börekleri yedim yedim hatta günde 4 tabak aşure bile yedim bide üstünde 4 gündür wc ye cıkamadım mide ne yapsın gariban al sana karamel
189. etap 4. takım ilk üçleri
1.minnoş prenses ( 68,5 / 67,1 / 1,4 / 2,04%)
2.lolo( 84 / 82,7 / 1,3 / 1,55%)
3.medihay( 68,7 / 67,9 / 0,8 / 1,16%)
4. takim189. etap 4. takım ilk üçleri
1.minnoş prenses ( 68,5 / 67,1 / 1,4 / 2,04%)
2.[COLOR="magenta"]lolo( 84 / 82,7 / 1,3 / 1,55%)
3.medihay( 68,7 / 67,9 / 0,8 / 1,16%) [/COLOR]