yarim saat guzel en guzeli 45 dkalttakı kkomsuumuzla kocısım bırlıkte cıkardılar turabcım bu hafta kosu bandımda geldı bomba gıbın olmam lazım sekercımm kesınn 66 ya tamamen pturmam lazım aksam dogum gunu vardı ahlaıyle gotudum pastayı ama bugun yarın dıkkat edıcem hafta sonları tartılmıyorum ben yıne pazartesı tartılıcam durumuma bakıp ona gore yapıcam sımdılık hergun 30 dakka yurumeyı planlıyorum yanı bu hafta oyle planladım sana cok az gelır tabı tırabcım ama ben senın kadar sor yapan yuruyen bırı olmadıgım ıcın etkı edecegı kesınn du bakalım ınsallah bu hafta cok super olur yaa hergun yarım saat yurusem aralarda pılates yapsam bu haftada verırım demı kılo turabcım

ben cok spor yapiyor gibi gorunuyorum ama benim gunlerim cok rutin ve hareketsiz genel olarak.
o kadar yurumesem veremezdim yani.
bu hafta kendime geldim ben ya gecen hafta cok kotu olmustum 60 a kanaat edecektim nerdeyse. dun aksam esimle bir arkadas toplantisindaydik guzel guzel zayif zayif anneler. ben niye olamayayim dedim, ikram edilen spungleyide yemedim, masanin uzerinde durdu durdu sonra babaannemiz aradi bizdik uyandi dedi oh yemeden geldim cok sukur. hala seviniyorum

Son düzenleme: