• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ay bugun o kadar yogun bir gun gecirdimki sanki iki gun yasadim. bugunu cumartesi zannedip duruyormusum, postaci geldi cumarteside mi calisiyorlar diyorum, hastahaneden aradilar yarin asiniz var diye, kiza bizim doktorumuz pazar gunleri calismiyor diyorum :60: :60: :60:
hala cok isim var evde koklu yer degisimleri var, hem bedenim guzellesecek bu hafta hem evim :76:

minnoşum sabah moralim cok bozuktu.ama sımdı senın kılo vermen beni okadar mutlu etti ki canım ya.inş. her cuma takımımızın birincisi sen olursun.hep böyle mutlu olursun

cicekbuket.jpg

Bu çiçekler senin için canım cunku En çok kiloyu sen verdin bu hafta :)9:71::66::21::52::74::92:

bu arada turabcım tam senın yazını okudum kosu bandın geldımı dıye arkamı dondum kargocu cocuk al sana kosu bandı dedı tam tamına 160 kılo 4 katta oturuyoruz ve oyle apartmanın dısına bırakıp gıttı benı kesıcek kocısım aksama bunu nasıl cıkarıcagız dıyee cıkarmadı manyak yaa :60::60:neysemm ınsallah buaksam eve cıkarabılırsemm yıhuhuuuu gıtsınn karayaglarrr

minnoşum sabah moralim cok bozuktu.ama sımdı senın kılo vermen beni okadar mutlu etti ki canım ya.inş. her cuma takımımızın birincisi sen olursun.hep böyle mutlu olursun

cicekbuket.jpg

Bu çiçekler senin için canım cunku En çok kiloyu sen verdin bu hafta :)9:71::66::21::52::74::92:

ayyy tesekkur ederımm karamelımmmm amaaa senı dovecem buhaftaaa bakkk azz yıyceksınnn veee benı gecıceksın bu haftaa yoksaa senı kesınlıkle dovecem haberın olsunn sana ceza olarakk spor verıcem zamanım yok deyıp yapmıycaKSIN okadar zamanın yok 4 tabak yerken kı zamanı nasıl buluyorsunn anlamıyorum hıc kusura bakmaa sana kızgın ve kuskunummm hevesımı kursagımda bıraktın bı sevınemedım hep senın yuuz<undenıyıcene vıjdan azabı cek:1::19::19::19: bu hafta az ye sekerım karamelım kızma banada sneın ıcın soyluyorum senı sevdıgım ıcın

bu arada turabcım tam senın yazını okudum kosu bandın geldımı dıye arkamı dondum kargocu cocuk al sana kosu bandı dedı tam tamına 160 kılo 4 katta oturuyoruz ve oyle apartmanın dısına bırakıp gıttı benı kesıcek kocısım aksama bunu nasıl cıkarıcagız dıyee cıkarmadı manyak yaa :60::60:neysemm ınsallah buaksam eve cıkarabılırsemm yıhuhuuuu gıtsınn karayaglarrr

minnosumm hayırlı olsun kosu bandın sekercim güle güle üstünde kosa kosa kullan sekercim:16:

:53: oyle teslim mi olurmus, kapiya teslim hangi kapiya ? bahce kapisina :9:

minnosumm hayırlı olsun kosu bandın sekercim güle güle üstünde kosa kosa kullan sekercim:16:
ayy tesekkur ederım tatlım benım
:53: oyle teslim mi olurmus, kapiya teslim hangi kapiya ? bahce kapisina :9:

ayy canım bızım lojman hemen daırenın arkasında kocamda yanlıslıkla daırenın adresını yazmıs ısyerının ee arkada evee gıdıcek dedım ıste tek kısıyız yok bılmem neyız dedı cıkarmadı kocısım benı dovecekk:1::1:

ayy bugun epey zamandır hıc bukadar mutlu olmamıstım bugun arazıye gıdesım tuttu yenı geldım kızlar sevıncımı sızlen paylasamadım bılemmm zaten kımsecıkler verememıs hele karamelı dovecemm sonunda buldu bahane ders calısıyorum ders calısta 1 tabak yee 4 tabaklıkmı ders calıstın ne yaptın yanı :20::20:
hepınıze ınsallah haftaya benden cok kılo vermenızı nasıp eder allahım amınn
hıccc uzulmek yok kızlar herkesler spora baslıyorr yıhuhuhu:62::62:

:17::17::17: canım aslında dikkat edıyordum sabah az yıyorum öğlen az yıyorum akşam bıraz gergın olduüumdan azıcık cok yıyorum sonra sabah 4 e kadar ödev yazıyorum ya bi aksilik cıkıyor ödevle ılgılı yada bırseyler ters gıdnce sınırle mutfakta alıyorum soluğu.artık ne bulduysam yıyorum aklına gelırse.sanki onları yıyınce sorunum düzelecek :2::2: her akşamım boyle ya.bak suana kadar cok dıkkatlıydım ama ya gece yersem cok korkuyorum...

ayyy tesekkur ederımm karamelımmmm amaaa senı dovecem buhaftaaa bakkk azz yıyceksınnn veee benı gecıceksın bu haftaa yoksaa senı kesınlıkle dovecem haberın olsunn sana ceza olarakk spor verıcem zamanım yok deyıp yapmıycaKSIN okadar zamanın yok 4 tabak yerken kı zamanı nasıl buluyorsunn anlamıyorum hıc kusura bakmaa sana kızgın ve kuskunummm hevesımı kursagımda bıraktın bı sevınemedım hep senın yuuz<undenıyıcene vıjdan azabı cek:1::19::19::19: bu hafta az ye sekerım karamelım kızma banada sneın ıcın soyluyorum senı sevdıgım ıcın

rica ederim canım sen hakettın o cıcekleri.pes etmediğin ve platesıne devam ettığın ıcın tebrık ederım.

benıde döv alllah aşkına.kendime gelemıyorum.melankolık oldum.yüzüm gülmez oldu.sankı dünyanın sonunu geldı.tüm sinirimi yemeklerden cıkarıyorum :14::14:

canım prensesim sen bana bakma mutlu olmayı hakettın sen .inş. seni gecıcem ama :) dur bu hafta bomba gıbı gelıcem bu sefer kararlıyım.zaten akrebim 5 kırmızı alırsam benı takımdan atacak belkı bu korkuyla az yerım

canım sen söylersen söyle alınmam ben kaç aydır tanıyoruz bırbırmızı.bilhakıs aklımı basıma getırıyorsun.

bende koşu bandı istıyorum :(( hayırlı olsun bitanem.benım yerımede yürü o bantta :))

ayy canım bızım lojman hemen daırenın arkasında kocamda yanlıslıkla daırenın adresını yazmıs ısyerının ee arkada evee gıdıcek dedım ıste tek kısıyız yok bılmem neyız dedı cıkarmadı kocısım benı dovecekk:1::1:
aksama iyi olursan bize yazarsin :9:
sende disarda yurrsun olmazsa :60:

:17::17::17: canım aslında dikkat edıyordum sabah az yıyorum öğlen az yıyorum akşam bıraz gergın olduüumdan azıcık cok yıyorum sonra sabah 4 e kadar ödev yazıyorum ya bi aksilik cıkıyor ödevle ılgılı yada bırseyler ters gıdnce sınırle mutfakta alıyorum soluğu.artık ne bulduysam yıyorum aklına gelırse.sanki onları yıyınce sorunum düzelecek :2::2: her akşamım boyle ya.bak suana kadar cok dıkkatlıydım ama ya gece yersem cok korkuyorum...

rica ederim canım sen hakettın o cıcekleri.pes etmediğin ve platesıne devam ettığın ıcın tebrık ederım.

benıde döv alllah aşkına.kendime gelemıyorum.melankolık oldum.yüzüm gülmez oldu.sankı dünyanın sonunu geldı.tüm sinirimi yemeklerden cıkarıyorum :14::14:

canım prensesim sen bana bakma mutlu olmayı hakettın sen .inş. seni gecıcem ama :) dur bu hafta bomba gıbı gelıcem bu sefer kararlıyım.zaten akrebim 5 kırmızı alırsam benı takımdan atacak belkı bu korkuyla az yerım

canım sen söylersen söyle alınmam ben kaç aydır tanıyoruz bırbırmızı.bilhakıs aklımı basıma getırıyorsun.

bende koşu bandı istıyorum :(( hayırlı olsun bitanem.benım yerımede yürü o bantta :))

karamelımm cıkmam gerekıyor aksama sana uzun uzun yazarım yada gece yazarımmm ozaman gelınce 0okur okurr butun cezalarını alır aklınıda basına alır yatmaya gıdersınn tamam mı sekerım hadı optum hepınızı grs sekerlerımm eve gecıyorum ben

haydin ucumuz yarisak :41:
hedef bir subat
yenilen icin uygun bir cezamizda olacak ammaa, tabiiiki kazananida taltif ederiz.
nurceng zaten benim ezeli rakibem
1 subat hedefime ulasacagim hissediyorum.... :92: :92: :92: 1 subatta boyle bayraklari sallayacagiz yehhuuuu

canım ben başladım bile yarışa secde nurda katıldı hadi bakalım :62: :62:

novar ,turab ,banu sultan

teşekkür ederim arkadaşlar

bu sabah tekrar gittik
doktor ameliyata karar verdi

gerekli tetkikleri yaptırdık
kan tahlili 19 unda çıkıcak kanın sonucunu alıp dahiliye doktoruna ve anestezi doktoruna muayne olucak eşim

doktorlar ek bişey istemezse

ameliyat şekline falan karar vericek ekip ona göre eşime ilacını bıraktırıp başka bi ilaç vericeckler

bi kaç haftaya ameliyat gerçekleşir artık

allah yardımcınız olsuncanım çok geçmiş olsun duamdasın

gecmis olsun canim saglikla imtahan oluyosunuz allah yardimciniz olsun cok zor .

evet canım haklısın asıl imtihanı eşim görüyo benimki eşiminki kadar acı değil

hastanın yanında olmak sabır gerektiriyo ama
hasta olmak dahada büyük bi sabır gerektiriyo
2 yıldır eşimin çektiği acıları görüyorum ve ben belkide tahammül edemezdim diye düşünüyorum

neyse inşallah bu son sağlık sorunumuz olur.

Back