minnoşum sabah moralim cok bozuktu.ama sımdı senın kılo vermen beni okadar mutlu etti ki canım ya.inş. her cuma takımımızın birincisi sen olursun.hep böyle mutlu olursun
Bu çiçekler senin için canım cunku En çok kiloyu sen verdin bu hafta :)9:92:
bu arada turabcım tam senın yazını okudum kosu bandın geldımı dıye arkamı dondum kargocu cocuk al sana kosu bandı dedı tam tamına 160 kılo 4 katta oturuyoruz ve oyle apartmanın dısına bırakıp gıttı benı kesıcek kocısım aksama bunu nasıl cıkarıcagız dıyee cıkarmadı manyak yaaneysemm ınsallah buaksam eve cıkarabılırsemm yıhuhuuuu gıtsınn karayaglarrr
bu arada turabcım tam senın yazını okudum kosu bandın geldımı dıye arkamı dondum kargocu cocuk al sana kosu bandı dedı tam tamına 160 kılo 4 katta oturuyoruz ve oyle apartmanın dısına bırakıp gıttı benı kesıcek kocısım aksama bunu nasıl cıkarıcagız dıyee cıkarmadı manyak yaaneysemm ınsallah buaksam eve cıkarabılırsemm yıhuhuuuu gıtsınn karayaglarrr
ayy tesekkur ederım tatlım benımminnosumm hayırlı olsun kosu bandın sekercim güle güle üstünde kosa kosa kullan sekercim
oyle teslim mi olurmus, kapiya teslim hangi kapiya ? bahce kapisina
ayy bugun epey zamandır hıc bukadar mutlu olmamıstım bugun arazıye gıdesım tuttu yenı geldım kızlar sevıncımı sızlen paylasamadım bılemmm zaten kımsecıkler verememıs hele karamelı dovecemm sonunda buldu bahane ders calısıyorum ders calısta 1 tabak yee 4 tabaklıkmı ders calıstın ne yaptın yanı
hepınıze ınsallah haftaya benden cok kılo vermenızı nasıp eder allahım amınn
hıccc uzulmek yok kızlar herkesler spora baslıyorr yıhuhuhu
ayyy tesekkur ederımm karamelımmmm amaaa senı dovecem buhaftaaa bakkk azz yıyceksınnn veee benı gecıceksın bu haftaa yoksaa senı kesınlıkle dovecem haberın olsunn sana ceza olarakk spor verıcem zamanım yok deyıp yapmıycaKSIN okadar zamanın yok 4 tabak yerken kı zamanı nasıl buluyorsunn anlamıyorum hıc kusura bakmaa sana kızgın ve kuskunummm hevesımı kursagımda bıraktın bı sevınemedım hep senın yuuz<undenıyıcene vıjdan azabı cekbu hafta az ye sekerım karamelım kızma banada sneın ıcın soyluyorum senı sevdıgım ıcın
aksama iyi olursan bize yazarsinayy canım bızım lojman hemen daırenın arkasında kocamda yanlıslıkla daırenın adresını yazmıs ısyerının ee arkada evee gıdıcek dedım ıste tek kısıyız yok bılmem neyız dedı cıkarmadı kocısım benı dovecekk
canım aslında dikkat edıyordum sabah az yıyorum öğlen az yıyorum akşam bıraz gergın olduüumdan azıcık cok yıyorum sonra sabah 4 e kadar ödev yazıyorum ya bi aksilik cıkıyor ödevle ılgılı yada bırseyler ters gıdnce sınırle mutfakta alıyorum soluğu.artık ne bulduysam yıyorum aklına gelırse.sanki onları yıyınce sorunum düzelecek :2::2: her akşamım boyle ya.bak suana kadar cok dıkkatlıydım ama ya gece yersem cok korkuyorum...
rica ederim canım sen hakettın o cıcekleri.pes etmediğin ve platesıne devam ettığın ıcın tebrık ederım.
benıde döv alllah aşkına.kendime gelemıyorum.melankolık oldum.yüzüm gülmez oldu.sankı dünyanın sonunu geldı.tüm sinirimi yemeklerden cıkarıyorum
canım prensesim sen bana bakma mutlu olmayı hakettın sen .inş. seni gecıcem ama :) dur bu hafta bomba gıbı gelıcem bu sefer kararlıyım.zaten akrebim 5 kırmızı alırsam benı takımdan atacak belkı bu korkuyla az yerım
canım sen söylersen söyle alınmam ben kaç aydır tanıyoruz bırbırmızı.bilhakıs aklımı basıma getırıyorsun.
bende koşu bandı istıyorum( hayırlı olsun bitanem.benım yerımede yürü o bantta :))
:78:
arkadasim bende yarisirim eger yarismak istersen :82:
haydin ucumuz yarisak
hedef bir subat
yenilen icin uygun bir cezamizda olacak ammaa, tabiiiki kazananida taltif ederiz.
nurceng zaten benim ezeli rakibem
1 subat hedefime ulasacagim hissediyorum.... :92: :92: :92: 1 subatta boyle bayraklari sallayacagiz yehhuuuu
novar ,turab ,banu sultan
teşekkür ederim arkadaşlar
bu sabah tekrar gittik
doktor ameliyata karar verdi
gerekli tetkikleri yaptırdık
kan tahlili 19 unda çıkıcak kanın sonucunu alıp dahiliye doktoruna ve anestezi doktoruna muayne olucak eşim
doktorlar ek bişey istemezse
ameliyat şekline falan karar vericek ekip ona göre eşime ilacını bıraktırıp başka bi ilaç vericeckler
bi kaç haftaya ameliyat gerçekleşir artık
allah yardımcınız olsuncanım çok geçmiş olsun duamdasın
189. etap 4. takım ilk üçleri
1.minnoş prenses ( 68,5 / 67,1 / 1,4 / 2,04%)
2.[COLOR="magenta"]lolo( 84 / 82,7 / 1,3 / 1,55%)
3.medihay( 68,7 / 67,9 / 0,8 / 1,16%)[/COLOR]
duaların için teşekkür ederim amin..
gecmis olsun canim saglikla imtahan oluyosunuz allah yardimciniz olsun cok zor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?