Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

turabcım evet bu hafta böyle yapalım ama ben hafta sonu yapamam çünkü memlete gidicez bugünhafta sonu pek dikkat edeceğimi sanmıyorum

bugünkü pilatesi kaçırdımşmdi dünkünü yapıcam aslında kendime çoook cezalar verirdm ama hiç zamanım yoook pazartesi başlıyor sınavlarrım inşallah güzel bi şekilde atlatırım:18:

sınavlarında başarılar canım.ben üniv.ken sınavlarda hepkilo verirdim stresten pantolonlar bol gelmeye başlardı.tabi o zamanlar bundan 10 sene öncesi tabi 46-46 kiloydum evlendim 50lere geçtim.54 le hamile kaldım 70 e kadar çıktım.başarılar canım

2.TAKIM

akrep33 ( 68 / 67,5 / 0,5 / 0,74%)
minnoş prenses ( 68,5 / 67,1 / 1,4 / 2,04%)
karamel_guzel ( 66,9 / 67,7 / -0,8 / -1,20%)
lolo( 84 / 82,7 / 1,3 / 1,55%)
banusultan( 74,5 / 74 / 0,5 / 0,67%)
turab571( 61,1 / 60,8 / 0,3 / 0,49%)
nurceng( 61,6 / 61,2 / 0,4 / 0,65%)
medihay( 68,7 / 67,9 / 0,8 / 1,16%)
nowar( 64,5 / 64,9 / -0,4 / -0,62%)
secdenur( 68,7 / 68,5 / 0,2 / 0,29%)
ervamm( 86,2 / 86,2 / 0 / 0,00%)
zulaley( 80,3 / 80 / 0,3 / 0,37)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 853 / 848,5 / 4,5 / 0,53% )

herkes tamamdır dimi şekerler..listemizin son hali

geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yoktur

bu arada hemen söylemeden geçemicem
minnoş prenses ( 68,5 / 67,1 / 1,4 / 2,04%) işte bu benim minnoşumm bravo canım tebrik ediyorum seni..
o kadar çabaladığın halde bi anlık yeme dürtülerinin her şeyi berbat etmesine ve kilo veremediğin için üzülmelerine dayanamıyordum çünkü..kilo versem de verdiğim kiloya sevinemiyordum bile sana üzülmekten..ama gerçekten çok mutlu ettin beni..bravo sana..gadi bakalım devamı gelir inşallah..az kalsın 67 yi görmeden 66 ya geçiyuomuşsun kıııss:92::92::92::92:

novar ,turab ,banu sultan

teşekkür ederim arkadaşlar

bu sabah tekrar gittik
doktor ameliyata karar verdi

gerekli tetkikleri yaptırdık
kan tahlili 19 unda çıkıcak kanın sonucunu alıp dahiliye doktoruna ve anestezi doktoruna muayne olucak eşim

doktorlar ek bişey istemezse

ameliyat şekline falan karar vericek ekip ona göre eşime ilacını bıraktırıp başka bi ilaç vericeckler

bi kaç haftaya ameliyat gerçekleşir artık

Takımınızın yüz karası.pis kara yağlı şişko patates karamel geldi

minnoşum kilo vermene o kadar sevındımkı anlatamam.tebrik ederim kusum.Allah nazarlardan korusun her cuman böyle olur inş.

diğer kilo veren tüm arkadasları canı gönülden kutluyorum kızlar bunlar sizin için

kendimide yerden yere vuruyorum yazıklar olsun bana.pasta börekleri yedim yedim hatta günde 4 tabak aşure bile yedim bide üstünde 4 gündür wc ye cıkamadım mide ne yapsın gariban al sana karamel

medencim çok gecmiş olsun.umarım oğlun iyidir şuan

bugünkü pilatesi kaçırdımşmdi dünkünü yapıcam aslında kendime çoook cezalar verirdm ama hiç zamanım yoook pazartesi başlıyor sınavlarrım inşallah güzel bi şekilde atlatırım:18:

canım allah yardımcın olsun finallerinde.gecen sene bu zamanlar bende senın gıbıydım.inş. güzel gecer sınavların.

lolocum öncelikle tebrik ederim kilo vermişsin .maşallah diyorum

eşinde rahatsızlanmış sanırım yine allah sağlık sıhhat versin.iiyileşir inş. en kısa zamanda

189. etap 4. takım ilk üçleri

1.minnoş prenses ( 68,5 / 67,1 / 1,4 / 2,04%)
2.[COLOR="magenta"]lolo
( 84 / 82,7 / 1,3 / 1,55%)
3.medihay( 68,7 / 67,9 / 0,8 / 1,16%)
[/COLOR]

Son düzenleme:
:78:

arkadasim bende yarisirim eger yarismak istersen :82:
haydin ucumuz yarisak
hedef bir subat
yenilen icin uygun bir cezamizda olacak ammaa, tabiiiki kazananida taltif ederiz.
nurceng zaten benim ezeli rakibem
1 subat hedefime ulasacagim hissediyorum.... :92: :92: :92: 1 subatta boyle bayraklari sallayacagiz yehhuuuu

evet sadrazam ibrahim paşayıda öldürtecek

çok geçmiş olsn canım

vaaay çok sevindm minnoş 200 gr daha verseymişsn tam ballı kaymak olcakmş tebk ederm:87:
ay tesekkur ederımmmm
bırazcıkta senın baskıların sayesınde tatlısımm okadar spor yapmasan bende derdım amann bende yapmıyım senı ornek aldım kendıme full tıme sporr yıhuhuu
minnoş tebrikederim senien çok kilo veren sensin bu hafta
ayy tesekkur ederımm darısı hepınızın basına ınsallahh
ayy canım benımm sagol bıtanemm benımm bılıyorum bızım ıcın nekadar ugrastıgını ozellıkle wc me verdıgın katkılarından dolayı tesekkur ederım darısı basına ınsallah tatlım
lolo ve minnoş bu hafta takımı siz sırtlandınız.bunlar sizin için
ayy tesekkur ederım m ınsallahh sen benden cok ver bu hafta tatlım benım

canım benımm bıse demıyım demıyım derslerı var dıyorum ama soylemeden edemıycemm hadı asure yedın tamam da 4 tabak ne oluyor karamel dovecemm senıı bakk kendımee sevınemedım senın yuzunden beee

189. etap 4. takım ilk üçleri

1.minnoş prenses ( 68,5 / 67,1 / 1,4 / 2,04%)
2.lolo( 84 / 82,7 / 1,3 / 1,55%)
3.medihay( 68,7 / 67,9 / 0,8 / 1,16%)

ayy benn bennn

ayy bugun epey zamandır hıc bukadar mutlu olmamıstım bugun arazıye gıdesım tuttu yenı geldım kızlar sevıncımı sızlen paylasamadım bılemmm zaten kımsecıkler verememıs hele karamelı dovecemm sonunda buldu bahane ders calısıyorum ders calısta 1 tabak yee 4 tabaklıkmı ders calıstın ne yaptın yanı
hepınıze ınsallah haftaya benden cok kılo vermenızı nasıp eder allahım amınn
hıccc uzulmek yok kızlar herkesler spora baslıyorr yıhuhuhu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…