- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
spacem sadece 12. taım kladı.bekliyorum canım.listenize göz attım eksik yok görünüyo bişey anlamadım sanırım eksik olaları silmemişsin geçne haftanın bildimleri var.kafam karıştık
ay kızlar ne oldu bize böle ya bi yüz akımız moon cuk var 1.2 kiloyla . 10 günde 3 kiloyu verdim şimdide gıygıdı gıygıdı ...offf sinirlerin bozuluyo yaa 19 temmuzde istanbuldayım o zamana kadar benim eriyip bitmem kül olmam lazım alışveriş yapacaktım ordan güya ..brda bi arkadaş var birazda fizigi düzgün ( hayırrrrrrrr kabül etmesemde çoookk düzgün)üstünde ne görsem istanbuldan aldımmmm ukala bilmiş şey ...kimmmm...benmiii hiç de kıskanmıyorum valla hem o evde kalmış...offff offfff
canlarım merhaba nasılsınız
ozledım sızlerı de bı uğrayım dedım napıyonuz
ben de durumlar aynı
hala 61 kıloyum
ama galıba artık gercekten tekrar baslayacagım
sılvısım nılgun ablam sızler nasılsınız
gereksiz işgalden dolayı özür dilerim
Ayshe85 bende kutlarım canım seni. ne güzel Allah kucağında görmeyide nasip eder inşallah. silvişin dediği doğru.en iyisi doktora danış. mankenlere bak onlar sadece çocuk yapıyor. bizim gibi kilo değil.
kızlar bugün kendimi heba etmişim kolumu kıpırdatamıyorum. 35 dakika yürüdüm. parktaki aletlerle 10 dakika.birde işle ilgili sabah 6 da kalktım
sguat falan yok bugün.
yediklerim.
sabah kk
ara
1 dilim ekmek 1 dilim peynir
öğle
3 kaşık orman kebabı ,salata2 dilim ekmek
günaydın hatunlar,nasılsınız? ben neden kilo veremediğinizi söyleyeyim mi hep bu megilaranın eklediği resim yüzünden kaydirigubbakcemile3 bakıp bakıp iştahınızı mı açtınız delikafadulden bu squat ve mekik le yaptığım spor şekli değişti dolayısıyla bedenim şaştı kilo vermem durmuştu ama tekrar başladı.ben sürekli spor yaparak zayıflayamıyorum bunu çok iyi anladım.bunun içinde spuat ve mekik hergün yapmayacağım ,gün aşırı yapıp arada başka sporlara yöneleceğim.son 2 kilocuğum kaldı temmuzun sonuna kadar vermeliyim ...!
herkese kolaylıklar dilerim
KIZLAR merhaba,
bugün 40 dakika yürüdüm.
artık açık havada yürüyorum ve gerçekten evdekinden daha keyifli,aman bitse ,ne zaman bitecek kaç dakika oldu diye düşünmüyorum.
ama 2 gün yürüyemiyeceğim eşim 4 de işe gidecek bende 6 da bile uyansam oğluşumu evde bırakamıyacağım için sguat ve mekik yapacağım.
yürüyüş bandına oğluşum uyanmassa belki binerim ama aşağıdaki komşuyu rahatsız etmek istemiyorum.
vicdanen acaip rahatladım artık yürüyorum ya.
gereksiz işgalden dolayı özür dilerim
herkese ii pazarlar kızlar...