son zamnlarda yeşil cayıda bıraktım belkide o yüzdendir haklısın akrep abla baslamam lazımmm
başla tabiki şekercim..malzemeden çalma..güzel bir kek yapmak istediğimizde malzemeden çalarsak sonuç hüsran olur..ee kilo vermek istiyoruz ama malzemeden çalıyoruz ve halaa güzel sonuçlar bekliyoruz dimii
başla tabiki şekercim..malzemeden çalma..güzel bir kek yapmak istediğimizde malzemeden çalarsak sonuç hüsran olur..ee kilo vermek istiyoruz ama malzemeden çalıyoruz ve halaa güzel sonuçlar bekliyoruz dimii
günaydın kızlar nasılsınız bakalım yarına hazır mı herkes ben hiç hazır değilim valla
bende hergun yesılcay ıcıyorummmbazı gunler akrep hosafı ıcıyorumm
tamam tamam aldım şimdi içmeye basladım
sade kek oldu sana cevizli tarcınlı üzümlü kek
acıkmıs bak bıde aklından neler gecıyor bızım kızınyesılcayı omur boyu ıc tatlım zaten hıc bırakma herseye faydalı cunkumm
Akrepcim uzun yazilarda siyahi kullansan iyi olur pembe uzun yazilarda okunmuyor yada ben okuyamiyoum. gozum yoruluyor.
KARTALIN YENİDEN DOĞUŞU!
Kartal, kuş türleri içinde en uzun yaşayanıdır. 70 yıla kadar yaşayan kartallar vardır. Ancak bu yaşa ulaşmak için, 40 yaşlarındayken çok ciddi ve zor bir kararı vermek zorundadır. Kartalın yaşı 40′a dayandığında pençeleri sertleşir, esnekliğini yitirir ve bu nedenle de beslenmesini sağladığı avlarını kavrayıp tutamaz duruma gelir. Gagası uzunlaşır ve göğsüne doğru kıvrılır. Kanatları yaşlanır ve ağırlaşır. Tüyleri kartlaşır ve kalınlaşır. Artık kartalın uçması iyice zorlaşmıştır. Dolayısıyla kartalın burada iki seçimden birisini yapması gerekir. Ya ölümü seçecektir ya da yeniden doğuşun acılı ve zorlu sürecini göğüsleyecektir. Bu yeniden doğuş süreci 150 gün kadar sürecektir. Bu yönde karar verirse kartal bir dağın tepesine uçar ve orada bir kaya duvarda, artık uçmasına gerek olmayan bir yerde yuvasında kalır. Bu uygun yeri bulduktan sonra kartal gagasını sert bir şekilde kayaya
vurmaya başlar. En sonunda kartalın gagası yerinden sökülür ve düşer.
Kartal bir süre yeni gagasının çıkmasını bekler. Gagası çıktıktan sonra bu yeni gaga ile pençelerini yerinden söker çıkarır. Yeni pençeleri çıkınca kartal bu kez eski kartlaşmış tüylerini yolmaya başlar. 5 ay sonra kartal, kendisine 20 yıl veya daha uzun süreli bir yaşam bağışlayan meşhur yeniden doğuş uçuşunu yapmaya hazır duruma gelir. Kendi yaşamımızda sık sık bir yeniden doğuş süreci yaşamak zorunda kalırız. Zafer uçuşunu sürdürmek için, bize acı veren eski alışkanlıklarımızdan, geleneklerimizden ve anılarımızdan kurtulmak zorundayız. Ancak geçmişin gereksiz safhasından kurtulduğumuzda, deneyimlerimizin yeniden doğuşumuzun getireceği olağanüstü sonuçlardan tam olarak yararlanabiliriz. “Geride kalanları unutmak ve önümüzde bizi bekleyenlere ulaşmak için hedefinize doğru ilerleyin
kırmızılar nasıl hangi durumlarda veriliyor.bir de 3 doğru 1 yanlışı götürür mü...akrebin kuralları
1.sabah ve öğlen menünüzde ne varsa doyana kadar..
2.akşam menüsü ya erken ve az yenicek ya da sadece 1 porsiyon meyve pişen yemeği evdekiler yicek.siz ertesi gün öğlen yiyebilirsiniz..(çok sevdiğiniz bir yemekse böyle diyerek durdurabilirsiniz iştahınızı çok faydalı oluyor.)
3.akşam meyvesinden yarım saat sonra kekik yada yeşil çay yada kaynar..en az 1 kupa olucak..gün içinde de istediğiniz bitki çayı yada diğer içeceklerden içebilirsiniz.ama akşam bu çaylar içmek şart.
4.gün içinde en az 2 bardak ayran ve 1 bardak süt..menülerin yanında içebilirsiniz..
5.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak su ve meyve
6.aralarda 1 porsiyon meyve
7.hafta içi 5 gün en az yarımsaat egzersiz ve yarım saat yürüyüş..süresini çoğaltabilirsiniz..hafta sonu isteğe bağlı.
8.veee en sevdiğim kural kitap okumak..ve okuduğunuz kitaptan buraya kısa bölümler yazalım.hoşumuza giden bölümler böylece okuma zincirimiz genişler..
9.herkes defter tutucak.günlük yediğini içtiğini deftere kayıt yapıcak.akşamları buraya rapor vericez..
10.günde en az 3 paylaşım yapıcaz.yani takıma gelmek şart..
11.veee geldik en önemli kurala..haftada 5 kırmızısı olan diskalifiye şekerler..
cumadan sonra kırmızı vermeye başlıyorum kızlar..yeni gelen arkadaşların alışması için bekledim..
tabiki canım..insanın isteyipte yapamayacağı hiç bişey yok ..ama tabii önce istemek ve doğru şeyleri yapmak önemli olan:82:vaav.süper bir anlatım.bir kuş bunu yapabiliyorsa,zayıflayamıyorum,sigarayı bırakamıyorum demek biraz abes oluyor değil mi.....
kırmızılar nasıl hangi durumlarda veriliyor.bir de 3 doğru 1 yanlışı götürür mü...
tabiki 64 kilo oluarak geliceksin minnosum baska ihtimali varmıki bunu olucak dedik olucakayrıca pasta için bence sucluluk duyma çünkü - cıktın hem normal beslenmene döndüğündede yiceksin sonucda vücudun unutmasın ki ozaman direk depo yapmasın diğmi ama sakin ol yarın güzel bi sonucun olucak
bende bu gün bol su içicem bakalım etkisi olucakmı yarınasanırım bana 5 mil leslie yetmiyor artık hiç terlemiyorum yaparken bu aksam platesde yapsam ii olucak
kız meyvenull bella yı koymuşsun edward nerede ayol
o ne kız lütfen bu defa cevapla da ne demek..sonradan gördüm neden böyle dedinki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?