• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugunku menumm malesef bıraz fazla kızlar yarına umudum yok ama bakalım

07:30 bır tane kuru kayısı , bır bardak sıfır yaglı sut

08:30 tam bugday ekmegıne kasarlı beyaz peynırsı yagsız tost

11:00 bır avuc beyaz leblebı

12:30 100 gr tavuk doner 1 bardak ayran

16:00 1 bardak kakaolu sut

18:30 3tane kofte (1 kb kutusu buyuklugunde) 1 bardak ayran

21:00 bır dılım cıkolatalı yaspasta:43::43::43::43::43:

toplamda 2 lt su . 30dakıka pılates. 20 dakka leslıe . 30dakıka ev supurme bulasıkları toplayıp yerlestıme ıslerı . 2 kez 5 kat ınıp cıkma :2::2::43::43::43:
21:00 bır dılım cıkolatalı yaspasta:43::43::43::43::43:
:50:

ac karnina ilik elma sirkeli su
08.00 1/2 acma, 2 dilim peynir 1 tk findik ezmesi
11.30 2 bardak yesil cay 1/4 dilim pasta
13.30 1 tabak yayla corbasi, ceyrek simit
16.30 500ml sut 5 findik, 3 badem
18.30 bir tabak yayla corbasi, bir dilim kepekli ekmek, bol yesillik hemde cok bol.
21.00 bir porsiyon meyve
23.00 bir bardak sut
45 dk plates ardindan 1,5 saat tempolu yuruyus
3lt su
iyi geceler...
:46::46::46::46:

12 ocak 2011

05:30

kalkış
ballı sirkeli sıcaksu

08:00
1 muz

09:40
örgü peynir,siyah zeytin,zeytinyağı,zahter,tahin pekmez,ekmek,kabuktarçınlı ıhlamur

12:00
1 elma

13:30
nohutlu bulgur pilavı,mercimek çorba,kelek ve biber turşusu,beyaz turp,ekmek,yoğurt

17:30
yarım elma

su:3 litre
yürüyüş:30 dk
kitap:birgün-20 sayfa

akşam 19:00 dan 22:00 e kadar koşturmalı ev işi

22:20
yatış
tebrikler akrep cok verimli bir gun gecirmissin yalnizen son 13.30 da dogru duzgun biseyler yemissin acikmiyormusun peki aksamlari?
ben 18.00 de aksam yemegi yedigim halde gece uykya ac daliyorum :53:

gunaydın canım ınsallah ınsallah herkesler kıloları verıcek karayaglara veda edecekk:62::62:
minnos sende bu hafta durum guzel insaallah.
insaallah tarti sevindirir yarin bizi.
ben bugun meyvenulun soguk yogurt corbasi diyetini uygulayacagim. bir gunluk. bakalim yarin tartiya etki edecekmi

herkese gunaydinlar
yarin tartida iyi bir rakam goremeyecegim korkusu ile bugun hic keyfim yok.
ya 60 kilo olunca motivasyonumu kaybettim. ben biraz manken resimlerine bakayim en iyisi.

KARTALIN YENİDEN DOĞUŞU!

Kartal, kuş türleri içinde en uzun yaşayanıdır. 70 yıla kadar yaşayan kartallar vardır. Ancak bu yaşa ulaşmak için, 40 yaşlarındayken çok ciddi ve zor bir kararı vermek zorundadır. Kartalın yaşı 40′a dayandığında pençeleri sertleşir, esnekliğini yitirir ve bu nedenle de beslenmesini sağladığı avlarını kavrayıp tutamaz duruma gelir. Gagası uzunlaşır ve göğsüne doğru kıvrılır. Kanatları yaşlanır ve ağırlaşır. Tüyleri kartlaşır ve kalınlaşır. Artık kartalın uçması iyice zorlaşmıştır. Dolayısıyla kartalın burada iki seçimden birisini yapması gerekir. Ya ölümü seçecektir ya da yeniden doğuşun acılı ve zorlu sürecini göğüsleyecektir. Bu yeniden doğuş süreci 150 gün kadar sürecektir. Bu yönde karar verirse kartal bir dağın tepesine uçar ve orada bir kaya duvarda, artık uçmasına gerek olmayan bir yerde yuvasında kalır. Bu uygun yeri bulduktan sonra kartal gagasını sert bir şekilde kayaya
vurmaya başlar. En sonunda kartalın gagası yerinden sökülür ve düşer.
Kartal bir süre yeni gagasının çıkmasını bekler. Gagası çıktıktan sonra bu yeni gaga ile pençelerini yerinden söker çıkarır. Yeni pençeleri çıkınca kartal bu kez eski kartlaşmış tüylerini yolmaya başlar. 5 ay sonra kartal, kendisine 20 yıl veya daha uzun süreli bir yaşam bağışlayan meşhur yeniden doğuş uçuşunu yapmaya hazır duruma gelir. Kendi yaşamımızda sık sık bir yeniden doğuş süreci yaşamak zorunda kalırız. Zafer uçuşunu sürdürmek için, bize acı veren eski alışkanlıklarımızdan, geleneklerimizden ve anılarımızdan kurtulmak zorundayız. Ancak geçmişin gereksiz safhasından kurtulduğumuzda, deneyimlerimizin yeniden doğuşumuzun getireceği olağanüstü sonuçlardan tam olarak yararlanabiliriz. “Geride kalanları unutmak ve önümüzde bizi bekleyenlere ulaşmak için hedefinize doğru ilerleyin

Günayınn herkese

Tatlım tatlım o yaşpasta olmamış :20::20: pasta haricinde çok güzel bir gün diyebilirim, bak şekercim bugün hiçbir kaçamak yapılmayacak tımammı?:20:Yarın büyük gün :18::18:

Ben bilemiyorum sanki kilo verememiş gibi hissediyorum kendimi, kil vrdiğim zamanlar hafiflemiş hissederdim ama bu hafta o his hiç yokkk:18::18:Hafta içi iyiydi ma haftasonu kaçırdım belkide ondandır:59:
Ama akşam kocacığım iyice zayıfladın, tığ gibi oldun dedi. Mutluluktan uçtum :10::10::66::66:

medencım ve akrepcım bılıyorum o saatte yaspasta kesınlıkle ve kesınlıkle olmadı ama napıyım yaa hooofff hoooff bugun o pasta erısın dıye zaten elımden ne gelırse yapmaya calısıcam :43::43::43::43: yarına tartıda cok cok guzel bısey gormek ıstıyorum ben yaaa bıde bugun wcye cıkarsam tam super bıse gorururum ınsallahh kızlar ya:43::43:

tebrikler akrep cok verimli bir gun gecirmissin yalnizen son 13.30 da dogru duzgun biseyler yemissin acikmiyormusun peki aksamlari?
ben 18.00 de aksam yemegi yedigim halde gece uykya ac daliyorum :53:

yok canım..kendimi işe verdim acıkmadım..yemicem dedim bir kere beynime..haa tabiki zor geldi ilk zamanlar ama alıştı artık vücudum..ve akşam yediğim her lokma sabah tartıda artı olarak göründüğü için ve sonucunda da çok mutsuz olduğum için artık mutlu olmak zamanı dimi şeker:34:

minnos sende bu hafta durum guzel insaallah.
insaallah tarti sevindirir yarin bizi.
ben bugun meyvenulun soguk yogurt corbasi diyetini uygulayacagim. bir gunluk. bakalim yarin tartiya etki edecekmi

dün akşam saat 9 da yediği pasta hariç tabii..:5:

KARTALIN YENİDEN DOĞUŞU!

Kartal, kuş türleri içinde en uzun yaşayanıdır. 70 yıla kadar yaşayan kartallar vardır. Ancak bu yaşa ulaşmak için, 40 yaşlarındayken çok ciddi ve zor bir kararı vermek zorundadır. Kartalın yaşı 40′a dayandığında pençeleri sertleşir, esnekliğini yitirir ve bu nedenle de beslenmesini sağladığı avlarını kavrayıp tutamaz duruma gelir. Gagası uzunlaşır ve göğsüne doğru kıvrılır. Kanatları yaşlanır ve ağırlaşır. Tüyleri kartlaşır ve kalınlaşır. Artık kartalın uçması iyice zorlaşmıştır. Dolayısıyla kartalın burada iki seçimden birisini yapması gerekir. Ya ölümü seçecektir ya da yeniden doğuşun acılı ve zorlu sürecini göğüsleyecektir. Bu yeniden doğuş süreci 150 gün kadar sürecektir. Bu yönde karar verirse kartal bir dağın tepesine uçar ve orada bir kaya duvarda, artık uçmasına gerek olmayan bir yerde yuvasında kalır. Bu uygun yeri bulduktan sonra kartal gagasını sert bir şekilde kayaya
vurmaya başlar. En sonunda kartalın gagası yerinden sökülür ve düşer.
Kartal bir süre yeni gagasının çıkmasını bekler. Gagası çıktıktan sonra bu yeni gaga ile pençelerini yerinden söker çıkarır. Yeni pençeleri çıkınca kartal bu kez eski kartlaşmış tüylerini yolmaya başlar. 5 ay sonra kartal, kendisine 20 yıl veya daha uzun süreli bir yaşam bağışlayan meşhur yeniden doğuş uçuşunu yapmaya hazır duruma gelir. Kendi yaşamımızda sık sık bir yeniden doğuş süreci yaşamak zorunda kalırız. Zafer uçuşunu sürdürmek için, bize acı veren eski alışkanlıklarımızdan, geleneklerimizden ve anılarımızdan kurtulmak zorundayız. Ancak geçmişin gereksiz safhasından kurtulduğumuzda, deneyimlerimizin yeniden doğuşumuzun getireceği olağanüstü sonuçlardan tam olarak yararlanabiliriz. “Geride kalanları unutmak ve önümüzde bizi bekleyenlere ulaşmak için hedefinize doğru ilerleyin

gercekten cok guzel bır yazı benı kendıme getırdı o aksamkı pastanın en azından yarısını bırakabılırdım sonucta tabakta dıye hepsını bıtırmem sart degıldı amacıma ulasmak ıcın bukadarcık emek sarfetmem gerekırdı bunun ıcın kendımı kınıyorum ve buyuzden kendıme bu aksam daha cok spor cezası verıyorumm hemde kesınlıkle yapılacak bır ceza :5::5::5:

akrep ablam kartalın doğusunu cok beğendi bende doğum günümde yeniden doğucam kuğu gibi olcam süper olcak süperr herkes bana bakıcak herkes beni konusucak :62: :62: :62: :62:
acayip gaza geldim :60:

meyvemınn dogumgununde bızde cıtır kızlar olarak zıyarete gıderız demı kızlar cunkum dogumgunu 1 subat bızde b1 subatta hedeflerımıze ulasacagımızz ıcınn yıhuhuhuuuu cıtı kız dogum gununde cıtırlar olur sadece ona gore herkesler hedefıne gelsın 1 subata :62::62:

medencım ve akrepcım bılıyorum o saatte yaspasta kesınlıkle ve kesınlıkle olmadı ama napıyım yaa hooofff hoooff bugun o pasta erısın dıye zaten elımden ne gelırse yapmaya calısıcam :43::43::43::43: yarına tartıda cok cok guzel bısey gormek ıstıyorum ben yaaa bıde bugun wcye cıkarsam tam super bıse gorururum ınsallahh kızlar ya:43::43:

sen sabah süt le kayısıyı bir arada iç
akşamları sadece köfte ayran ye sonrası da yaşpasta ye ve kitlenen bağırsaklarına üzülürsün tabi böyle..

ve ben hiç bir öneride bulunmuyorum artık sana şeker..nasılsa dikkate almicaksın ve önemsenmemek gerçekten çok üzücü:85:

meyvemınn dogumgununde bızde cıtır kızlar olarak zıyarete gıderız demı kızlar cunkum dogumgunu 1 subat bızde b1 subatta hedeflerımıze ulasacagımızz ıcınn yıhuhuhuuuu cıtı kız dogum gununde cıtırlar olur sadece ona gore herkesler hedefıne gelsın 1 subata :62::62:

ayyy minnosum parti yapcam zaten kıpkırmızı frenboğazlı bi pasta alcam daha neler neler :60:
kendimede yeni uzun çizme ve şık bir elbise (gündüz olacağı için):1:
cıtır olarak hepiniz geliverin doğumgünüme kurtlarımızı dökelim coşalımm :62: :62: :62:

tesekkurler akrep guzel bir ornek kartallar.
hemmen kendimi toparliyorum, yolu yariladim bir bu kadar daha gayret tamamdir...
hayatim boyunca bedenimle kus yasamaktansa iki ay daha disimi sıkarım

BAŞARI VE MOTİVASYON

Motivasyon oluşturmanın en etkili yolu çıtayı yüksek tutmaktır. Büyük hedeflere ulaşmanın yolu da büyük amaçları küçük adımlara bölmek ve her gün bir adımını gerçekleştirmektir. Başardığınız her adım, yaptığınız her ilerleme bir sonraki ilerleme için gerekli olan güven ve isteği oluşturacaktır. Siz kalkın ve yürüyün, gölgeniz arkanızdan yürüyecektir. Yapılan bazı araştırmalar insanların sadece %10’unun verilen işi yapamadığı için işten atıldıklarını göstermiştir. Kalan %90 ise başarılı insan ilişkileri kuramadıkları için çıkardıkları problemlerden dolayı işlerine son verildiğini göstermiştir. Başarıda ilk adım kadar son adımda önemlidir. Bir çok kişi son bir adım daha atmadıkları için başarıya ulaşamamıştır. Herkesin yaptığının bir fazlasını yapan şampiyon olur. yüzlerce yarış atı var, fakat şöhrete ulaşanlar diğerlerinden birkaç saniye daha hızlı koşanlardır.

Eğer “büyük düşünerek” Mercedes sahibi olmayı istemiş ancak bir Renault Spring sahibi olmuşsanız üzülmeyin. Eğer Mercedesi hedeflemeseydiniz muhtemelen bu kadar sürede Renault’da alamazdınız. Büyük düşünmeyi bilmek kadar küçük de olsa başarılara sevinmeyi bilmek de önemlidir.

Normal bir Müslüman cennete girmek ve cehennemde yanmamak için ibadet eder. Yani ödül ve ceza düşüncesi baskındır. Oysa Yunus Emre “ne cennetin yüzü, ne Cehennemin közü, bana seni gerek seni” diyerek misyonunu ortaya koymuştur. Gerçek liderler de kazanmak veya kaybetmek için değil yapmaları gerekeni yapmak için çalışırlar.Bir nehirde on kişi boğulmuş ise bunlardan en az sekizi yüzmeyi bilen kişidir. Yüzmeyi bilmeyen haddini bilir. Yüzmeyi bilen ise, “Ben her yerde yüzerim” der ve kaybeder.

Unutmayın hiçbir şey başarı hissi kadar insanı kavgaya hazır hale getirmez… “Düşmanınız sizden küçükse onu affedin büyükse mücadele edin. Seçtiğiniz düşman-rakip kadar büyüyebilirsiniz.

Son düzenleme:

sen sabah süt le kayısıyı bir arada iç
akşamları sadece köfte ayran ye sonrası da yaşpasta ye ve kitlenen bağırsaklarına üzülürsün tabi böyle..

ve ben hiç bir öneride bulunmuyorum artık sana şeker..nasılsa dikkate almicaksın ve önemsenmemek gerçekten çok üzücü:85:

tatlım nıye onemsemıyım senı delımısın:38: senın onerılerınle kayısılara hosaflara basladım ben zatenn ve artık hergun wcye cıkıyorum bugunde cıkarsam yarına ıyı bır rakam gorurum demek ıstedım tatlım benımmm:38::38::38:

ayyy minnosum parti yapcam zaten kıpkırmızı frenboğazlı bi pasta alcam daha neler neler :60:
kendimede yeni uzun çizme ve şık bir elbise (gündüz olacağı için):1:
cıtır olarak hepiniz geliverin doğumgünüme kurtlarımızı dökelim coşalımm :62: :62: :62:

ayy ben cok severım kırmızı frambuazlı pastayı hooofff zaten bugun pasta yuzune kendımı cok suclu hıssedıyorum meyvemm yaa nerden cıkardın bu ısı ama dun evde elbıse gıydım bende ılkdefa cok guzel oldu dedı kocısım ben de elbısemı gıyer cızmelerımı ceker gelırım dogumgunune ınsallah 64 kıl olarak tabıkıdenn:41::41:

ayy ben cok severım kırmızı frambuazlı pastayı hooofff zaten bugun pasta yuzune kendımı cok suclu hıssedıyorum meyvemm yaa nerden cıkardın bu ısı ama dun evde elbıse gıydım bende ılkdefa cok guzel oldu dedı kocısım ben de elbısemı gıyer cızmelerımı ceker gelırım dogumgunune ınsallah 64 kıl olarak tabıkıdenn:41::41:

tabiki 64 kilo oluarak geliceksin minnosum baska ihtimali varmıki bunu olucak dedik olucak :60: ayrıca pasta için bence sucluluk duyma çünkü - cıktın hem normal beslenmene döndüğündede yiceksin sonucda vücudun unutmasın ki ozaman direk depo yapmasın diğmi ama sakin ol yarın güzel bi sonucun olucak :21:
bende bu gün bol su içicem bakalım etkisi olucakmı yarına :66: sanırım bana 5 mil leslie yetmiyor artık hiç terlemiyorum yaparken bu aksam platesde yapsam ii olucak :66:

plates saatı gelıyor arkadaslar :79:
yalnız ben artık soyle bır karar aldım. bugun ıtıbarıyle hergun bır oncekı gunun platesını Ebru platesını bıtırıp program yaparken netten yapacagım.
plates yaparken aynı zamanda programı seyredeceğim.zamandan tasarruf yani nası?
hemde plates yaparken canım sıkılmayacak bazı güzel bilgiler veriyor ebru programda onlarıda izlemis olurum.

tabiki 64 kilo oluarak geliceksin minnosum baska ihtimali varmıki bunu olucak dedik olucak :60: ayrıca pasta için bence sucluluk duyma çünkü - cıktın hem normal beslenmene döndüğündede yiceksin sonucda vücudun unutmasın ki ozaman direk depo yapmasın diğmi ama sakin ol yarın güzel bi sonucun olucak :21:
bende bu gün bol su içicem bakalım etkisi olucakmı yarına :66: sanırım bana 5 mil leslie yetmiyor artık hiç terlemiyorum yaparken bu aksam platesde yapsam ii olucak :66:
terlemek için metobolizmanı hızlandırıcı bişiler iç canım..spordan önce.mesela yeşil çay,bol tarçınlı salep,bol tarçınlı sıcak süt,kaynar,sıcak akrep hoşafı v.s. gibi:68:

Back