Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet turabcim haklisin insanin cocuklarina esine guzel yemek yapip onlari memnun etmek gibisi yokta bir de hergun ne yemek yapacagini soyleyen olsa hayat cok daha guzel olacak (ay olayi cokmu diramatize ettim ne)

Son düzenleme:
evet turabcim haklisin insanin cocuklarina esine guzel yemek yapip onlari memnun etmek gibisi yokta bir de hergun ne yemek yapacagini soyleyen olsa hayat cok daha guzel olacak (ay olayi cokmu diramatize ettim ne)

canım yok hepimiz dertliymişizde ben açınca konuyu herkez boşallttı içini
medencigimede dedigim gibi kocalara yemek listesi yaptıralım veeeee rahatlıyalım çünkü yapması deyil düşünmesi yoruyor insanı dimi katılanlar parmakkaldırsın

zulaleycim benim kociste is yok oda bana diyor liste yap rahatla diye

karar vermek zor diyorsunuz yani
ya insan bazen ayni yemeklere takilip kaliyor aklina farkli bisey gelmiyor.
ne yapsak acaba. her hafta semt pazari gunu liste yapilip ona gore malzeme alinabilir bence.
ne yapacagini bilerek o malzemeleri evde bulundur artmayacak sekilde yaparsin oldu bitti.

benim kocam yok ama annem çalışığı için bütün ev işlerini yemekleri ben yapyorum hemde 5 kişiye
dediğin gibi yemek yapmak değil ne yemek yapacağnı düşünmek zorrr

Evet karar vermesi zor özellikle yemek seçenler için, benim eşim pırasa, ıspanak, kabak, bezelye, patlcan vss sevmez, bir fasulyeyi sever, et yemez, hamur işleri sevmez bir börek sever atık düşünün, ne yapılır ki bu adama bende herhafta aynı şeyleri yapıyorum, sinir oluyor insan

Son düzenleme:
Hakikaten senin işinde zormuş be güzelim

zoruma giden iş yapmak değilde karşlığnı görememek karşılık derken büyük bişey sanmayın sadece bi memnuniyet bi 'eline sağlık'.
Benim içim çok dolu hiç konuşmaya başlamıym..
Zaten bu aralar neden yaşadğmı bile sorup duruyorum kendime.
Zayıflamak bi yana kafam dağılıyo sizinle sohbet ederken ama bi daha bu konulara girmiycm

canım ya gerçekten senin işin benden çok çok zor benimkiler seçmiyor allahtan senin saydıgın herşeyi benimkiler yiyor allah yardımcın olsun

evet canım insan sadece eline saglık demelerini bekliyo .küçücükbi söz ama benim tüm yorgunlugumu alır

kizlar bugün ehliyet sinavim vardi kaybettim ya eve geldim 3 kere yaptim gectim anlamadim neden kaybettigimi ellerim falan titredi bi dahakine sakinlestirici alicam ins

canım panik yapmışsındır bendeyeni aldım aydinsari sürücükusu diye bir siteden çalıştım videolu anlatım dersleride var oradan çalışa bilirsin ben kursun derslerinede gidemedim saadece direksiyona gittim son ehliyet sınavı sorularına çalış hemen hemen aynıları çıkıyo sınavda ben artık sitedeki soruları ezberlemiştim sınavdada zorlanmadım canım allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…