neden herkese ayri pisiriyorsun ki?
maasallah yaa ben 2 3 gunde bir yemek pisiriyorum kendime oda sadece.
keyfini cikar bosver zulaleycim, kalabalik olsak seve seve yapardim.
mutfakta uretiyorsun sen,en kiymetli misafirlerin cocuklarin icin yemek yapmak kadar zevkli bisey varmi
evet turabcim haklisin insanin cocuklarina esine guzel yemek yapip onlari memnun etmek gibisi yokta bir de hergun ne yemek yapacagini soyleyen olsa hayat cok daha guzel olacak (ay olayi cokmu diramatize ettim ne)
canım yok hepimiz dertliymişizde ben açınca konuyu herkez boşallttı içini
medencigimede dedigim gibi kocalara yemek listesi yaptıralım veeeee rahatlıyalım çünkü yapması deyil düşünmesi yoruyor insanı dimi katılanlar parmakkaldırsın
evet turabcim haklisin insanin cocuklarina esine guzel yemek yapip onlari memnun etmek gibisi yokta bir de hergun ne yemek yapacagini soyleyen olsa hayat cok daha guzel olacak (ay olayi cokmu diramatize ettim ne)
hadi hadi sen git bekletme kuzucugu okulda,yaaa sizden ayrılamıyorum ama kızım okulda beni bekliyo bayyyyyyyy
medencigimede dedigim gibi kocalara yemek listesi yaptıralım veeeee rahatlıyalım çünkü yapması deyil düşünmesi yoruyor insanı dimi katılanlar parmakkaldırsın
canım ben kacama liste hazırlattırı yorum öglene ve akşama istediklerini yazıyor kolay oluyordu yani hiç olmassa düşünmüyordum neyapıcamı ay adamda bıktı liste falan hazırlayamam diyo şimdi
neyse ben onu ikna edip liste yaptırayım çünkü bugün çok bunaldım
bide bütün bu işler arasında ders çalışmaya çalışıyorumbedenim değilde ruhum çok yorgun
Hakikaten senin işinde zormuş be güzelim
Evet karar vermesi zor özellikle yemek seçenler için, benim eşim pırasa, ıspanak, kabak, bezelye, patlcan vss sevmez, bir fasulyeyi sever, et yemez, hamur işleri sevmez bir börek sever atık düşünün, ne yapılır ki bu adama bende herhafta aynı şeyleri yapıyorum, sinir oluyor insan
zoruma giden iş yapmak değilde karşlığnı görememek karşılık derken büyük bişey sanmayın sadece bi memnuniyet bi 'eline sağlık'.
Benim içim çok dolu hiç konuşmaya başlamıym..
Zaten bu aralar neden yaşadğmı bile sorup duruyorum kendime.
Zayıflamak bi yana kafam dağılıyo sizinle sohbet ederken ama bi daha bu konulara girmiycm
kizlar bugün ehliyet sinavim vardi kaybettim yaeve geldim 3 kere yaptim gectim anlamadim neden kaybettigimi ellerim falan titredi bi dahakine sakinlestirici alicam ins
kizlar bugün ehliyet sinavim vardi kaybettim yaeve geldim 3 kere yaptim gectim anlamadim neden kaybettigimi ellerim falan titredi bi dahakine sakinlestirici alicam ins
medencim işin zor valla epey yemek seçiyomuş eşin,allahtan benimki pek seçmez bazen canım istemeyince gelince makarna yapar yer valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?