• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kizlar duydunuzmu Ebru Salli ne soyledi?
her emzirmede 350 cal. yakiyormusuz. :66:
peki neden biz anneler emzirme doneminde kilo aliyoruz :53:
beyin gucu sanirsam???

valla ben süt olsun diye yedim yedim sonra şiştim aslında doğumdan sonra 64 e falan inmiştim ben ama çıktım sonra 68.5 a.neyseveryoruz yavaş yavaş bakalım inş.en kısa zamanda gider

ay bugün çok fenayım kızımı okula bıraktıktan sonra yürüyüş yaparım diyordum solayagımda varis var çok fena agrıyo :59: regl oldum midemde bulanıyo ayy hiç keyfimyok ya sıkıntıdan çatlicam
dünkü menümü yazmadım süperdi ama komşum akşam çaya çagırdı zoorrrrrrrr la 2 tane kurabiye yedirdi :26: akşama kadar çok güzel dikkat etmiştim saat 8 de 2kurabiye :19: çok canım sıkıldı

turab plates yapabildin mi ben kaçırdım bugü n
bende 20 dk kala mutfagi toplayip yapayim dedim ama sonra kendimi salonu temizlerken buldum.
sildim supurdum cicek yapraklarina kadar toz aldim. birazda kizim uyuyor diye temizlik yapayim dedim . o uyanikken plates beraber yapabiliyoruz diye temizligi tercih ettim. ama yaparim netten bugun.

ay bugün çok fenayım kızımı okula bıraktıktan sonra yürüyüş yaparım diyordum solayagımda varis var çok fena agrıyo :59: regl oldum midemde bulanıyo ayy hiç keyfimyok ya sıkıntıdan çatlicam
dünkü menümü yazmadım süperdi ama komşum akşam çaya çagırdı zoorrrrrrrr la 2 tane kurabiye yedirdi :26: akşama kadar çok güzel dikkat etmiştim saat 8 de 2kurabiye :19: çok canım sıkıldı
aaaaa diyet yaparken kurabiyemi yenir cok ayip :9:
ay bu kurabiyelerin bizimle ne derdi var ya. dun benimde menumu bozdular. dengelemeye calistim bisey olmaz canim cok kafana takma. diyete baslamadan onceki halini dusunsene o zaman uzulurmuydun dunku yedigin iki kurabiye icin.
ya bugun ya yarin gideceg yaglar. hafifleyecegiz :41:

aaaaa diyet yaparken kurabiyemi yenir cok ayip :9:
ay bu kurabiyelerin bizimle ne derdi var ya. dun benimde menumu bozdular. dengelemeye calistim bisey olmaz canim cok kafana takma. diyete baslamadan onceki halini dusunsene o zaman uzulurmuydun dunku yedigin iki kurabiye icin.
ya bugun ya yarin gideceg yaglar. hafifleyecegiz :41:

inşallah canım öncesini düşünün ce 2 kurabiye hiçbişi tabiki ama takıma girince yemek yerken sizler aklıma geliyor sanki karşımda durup :20: yeme diyorsunuz tabi benim içinde çok iyi oluyor hemen bırakıyorum kaşıgı neyse zaten buhafta tartı negösterir bilemem regl den dolayı şişkinlik olabilir neyse

ben kızımı okula götürüp gelicem gelirkende balık alayım bari dünkü kurabiyenin üstüne
bugün akşam hafif bişiler olsun bari :16:

bugunku plaeskacirdim ama gecen carsambanin platesini yaptim yine maxi plus.
hava gzel bir satte yursem harika olur. gorusmek uzere...

bugunku plaeskacirdim ama gecen carsambanin platesini yaptim yine maxi plus.
hava gzel bir satte yursem harika olur. gorusmek uzere...

ben çok yoruldm yarım saat yapabildm bıraktm ders çalışmaya başladım ara ara burayada bakıyorum 3 4 gibi belki yürüyüşe çıkarım bi yarım saat falan

Minnoşum tatlım bugünkü maxi plusı akşam mutlaka yap tamammı şekercim. Çok iyiydi. sonlara doğru zaman kalmıyor diye dahada hızlandı ebrucum. Off süperdi süper :32::87::21:

çocuğun kaç yaşındaydıki senin aylıkmı yoksa

bende oğlumda 2 yıl gece uykusu bilmedim

o zamanlar o kadar zayıftımki gözlerimin altı mosmor geziyodum

annem halime üzülüyodu bu çocuk seni eritti bitirdi diyodu

bende anne o benim evladım napim bakıcam tabiki diyorum annemde sende benim evladımsın napim diyodu

ben yanarım yavruma yavrum da yanar yavrusuna

8,5 aylık oldu canımcım, inşaallah bir an önce biter şu uyku sorunumuz. Herkes bana 5 yıldan sonra zorlanırsın diyordu, ilk 5 ay ooo hiç zorlanmıyorum diyordum herkese ama şimdi çok şükür yine iyiyiz ama şu gece uyku sorunu çok san sıkıyor:97::59:

inşallah canım öncesini düşünün ce 2 kurabiye hiçbişi tabiki ama takıma girince yemek yerken sizler aklıma geliyor sanki karşımda durup :20: yeme diyorsunuz tabi benim içinde çok iyi oluyor hemen bırakıyorum kaşıgı neyse zaten buhafta tartı negösterir bilemem regl den dolayı şişkinlik olabilir neyse

Aynen canım bende senin gibi bişeyler yemek istesem akşam yazacam yememeliyim diye kendimi durduruyorum, nası korkuttunuz kızzlar beni böyle :1::18:
Canım akrep kaptanım rel de şişkinlik için adaçayı tavsiye etmişti, sende deneyebilirsin

kizlar duydunuzmu Ebru Salli ne soyledi?
her emzirmede 350 cal. yakiyormusuz. :66:
peki neden biz anneler emzirme doneminde kilo aliyoruz :53:
beyin gucu sanirsam???

Evet bende duydum yarım saatte 350 cal dedi. :66: ama bu kadar yemeyle ve üstüne sporla biz daha çok kilo vermeliydik neden veremiyoruz hakikaten:97::97:

sanmıyorum valla bana bişey oluyo bi hafta iyi gidiyorum bi hafta kötü bu arada regl oldum kaptan sağolsun adaçayı içmiştim.emzirmek kalori yakıyo evet canım.

Canımcım yalnızz adaçayının anne sütünü azaltıcı etkisi var bilgin olsun, çok içmemeye dikkat et. Geçenlerde ahmet marankiden dinlemiştim, internettende baktım öyleymiş. :26::26:

Minnoşum tatlım bugünkü maxi plusı akşam mutlaka yap tamammı şekercim. Çok iyiydi. sonlara doğru zaman kalmıyor diye dahada hızlandı ebrucum. Off süperdi süper :32::87::21:
ende deneyebilirsin[/B][/I][/COLOR]

ay medencım yınemı maxıplus yıhuhuuu cok sevdım ben onu heryerım calısıyor bıde hızlı hızlı yapıyor cok terlıyorum ıyı oluyor bu aksam bıraz evımı supureyım dıyorum bıde tuvalaetı banyoyu yıkarımm dıye yazarken aklıma geldı bız bugece bır arkadas ın tayını cıktı onunla dısarı cıkıcagız ama teee saat 8 de o saate kadar ben 5 te cıkıyorum gıdıp yemek yapsam su bu saat 6 olsa sonra evı supursem wc banyo ısını halletsem 7 olur ancak 20 dakka leslıe yapabılırım ondan sonrada dus sonra 8 de cıkarım evden evet ıyı program oldu gece gelınce yaparım pılatesı leslısını onden yaptıgım ıcın okadar terlemem bıdaha dus ıstemez ınsallahh ozaman olur bak . sence nasıl planım meden bı tavsıye ver sekerım aksamada 3 kofte 1 bardak ayran ıcmeyı dusunuyorum eee sen ne dersın tatlım

Valla şekerim diş ne kadar geç çıkarsa sancısıda o kadar az oluyor , kızım ilk dişi 9 aylıkken çıkardı anlamadık bile, oğluşum 7,5 aylık gibi çıkardı epeyce çile çektirdi bize kendide çekti tabii halada çekiyoruz. Evet uyku düzeni çok önemli, uyku düzeni iyi olursa ileriki yaşlardada problem olmuyor, Hepimizinki inşaallah bir an önce düzelir. Allah yardımcımız olsun

ah şu diş problemleri...benimki 5.5 aylıkken iki tane bir arada çıkardı.bir de beni düşünün güzelim.

ay medencım yınemı maxıplus yıhuhuuu cok sevdım ben onu heryerım calısıyor bıde hızlı hızlı yapıyor cok terlıyorum ıyı oluyor bu aksam bıraz evımı supureyım dıyorum bıde tuvalaetı banyoyu yıkarımm dıye yazarken aklıma geldı bız bugece bır arkadas ın tayını cıktı onunla dısarı cıkıcagız ama teee saat 8 de o saate kadar ben 5 te cıkıyorum gıdıp yemek yapsam su bu saat 6 olsa sonra evı supursem wc banyo ısını halletsem 7 olur ancak 20 dakka leslıe yapabılırım ondan sonrada dus sonra 8 de cıkarım evden evet ıyı program oldu gece gelınce yaparım pılatesı leslısını onden yaptıgım ıcın okadar terlemem bıdaha dus ıstemez ınsallahh ozaman olur bak . sence nasıl planım meden bı tavsıye ver sekerım aksamada 3 kofte 1 bardak ayran ıcmeyı dusunuyorum eee sen ne dersın tatlım

Plan gayet iyi şekerim bence aynen uygula. akşem yemeğinde böyle iyi, ammann ekmek falan yiyim deme sakınn. 1 saat spor birde üzerine ev temizliği oooo daha ne olsunki süpper:46::46:

ah şu diş problemleri...benimki 5.5 aylıkken iki tane bir arada çıkardı.bir de beni düşünün güzelim.

Allah yardım etsin, çok zor gerçekten, 1,5-2 yaşından sonra daha rahat oluruz sanırsam İnşaallah:97:

canım hayırdır 3 köfte ayran..tatlış kalsium ve protein ikilisi ile kabız olmayasın..yanında salata ye tatlış mutlaka

Back