Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Meden kolayca atlatirsiniz umarim, benimkide eskiden 8 -9 gibi uyurdu simid yine uyuyor ama yarim saat 45 dk sonra tekrar uyaniyor bu sefer uyumasi 11 12 yi buluyor. uykusu duzene girsin istiyorum biran evvel. henuz dis yok bizde onlarida atlatmadan pek duzenli olmaz sanirim.
platese son 20 dk ben bu arada mutfagi halledeyim bakalim.

Son düzenleme:

Verirsin tabii şekerim, yeterki böyle git sen, gidecek o pis karayağlar bu hafta ve sen 66 ya doğru uçmuş olacan

aslında vizelerim kötü değil hatta güzel bile sayılır şmdi çalışck bi sürü şey var nerden başlıycm nasl yapıcağm onu kestiremedm:18:
inşallah bu hafta 63.5 dan az olmak istiyorum
senin menülerin yaptığn sporlar çok iyi 1 kilodan bile fazla verirsn canımcım

Valla şekerim diş ne kadar geç çıkarsa sancısıda o kadar az oluyor , kızım ilk dişi 9 aylıkken çıkardı anlamadık bile, oğluşum 7,5 aylık gibi çıkardı epeyce çile çektirdi bize kendide çekti tabii halada çekiyoruz. Evet uyku düzeni çok önemli, uyku düzeni iyi olursa ileriki yaşlardada problem olmuyor, Hepimizinki inşaallah bir an önce düzelir. Allah yardımcımız olsun

Verirsin tabii şekerim, yeterki böyle git sen, gidecek o pis karayağlar bu hafta ve sen 66 ya doğru uçmuş olacan

AYYY INSALLLAHHHH DUALARIM KABUL OLSUN ALLAHIM AMINNNN
tam gaz devam medencım hadı bakalım hayırlısı ben sımdı kostur kostur wcye gıdeyımm en ıyı kankam oldu artık benım

Maşallah vizeler iyiymiş ne güzel. Yaparsın sen, konsantrasyonunu sağladıktan sonra inanıyorumki yaparsın şekercim:86:
İnşaallah olursun 63,5 dan az olma ihtimalinde yüksek gibi:86:
İnşaallah canım 1 kilo versem süpper olur:81: başka bişey istemiyorum bu hafta, gerçi daha ne isteyecemki dimi

bncede en güzeli haftada 1 kilo ama ben hedefimi yüksek tutmuşm yine yaa:44: keşke 60 yapsaymşm 1 şubatta 60 olsam 1 mart hedefimde 55 olur son 5 kiloyu yavaş yavaş sindire sindire veririm

bncede en güzeli haftada 1 kilo ama ben hedefimi yüksek tutmuşm yine yaa:44: keşke 60 yapsaymşm 1 şubatta 60 olsam 1 mart hedefimde 55 olur son 5 kiloyu yavaş yavaş sindire sindire veririm

valla bende psıkopat gıbı hedefımı 60 dıyordum ılk baslardada neysekı duzeltmısım 64 te bıraz hayal gıbı gelıyor zaman yaklastıkca ama bakalım hayırlısı ınsallah 1 subatta 64 kılo olurum ya

çocuğun kaç yaşındaydıki senin aylıkmı yoksa

bende oğlumda 2 yıl gece uykusu bilmedim

o zamanlar o kadar zayıftımki gözlerimin altı mosmor geziyodum

annem halime üzülüyodu bu çocuk seni eritti bitirdi diyodu

bende anne o benim evladım napim bakıcam tabiki diyorum annemde sende benim evladımsın napim diyodu

ben yanarım yavruma yavrum da yanar yavrusuna

nasılsın lolocum.eşin nasıl oldu.

yaa aslında iyimi kötümü bilemiyorum

karnında ameliyat sonrası fıtığı ve safra kesesinde taşı var

netten okuduğum kadarıyla bu taşın hemen alınması uygunmuş

eğer iltihaplanırsa kara ciğeri veya bağırsakları çürütüyomuş

yada patlayabiliyomuş

doktoru anlamadımki niye 2 ay sonra bida bi tahlillere bakılım aynı şey çıkcakmı diyo
ee 2 yıl öncede taş var denmişti zaten

üff ya biz derdimizi anlatamadık dktora ya doktor bizi anlamadı

ağrılarda devam ediyo
napıcağımı şaşırdım

burdaki doktora gittim dün eşime böyle dedi doktor dedim
eski tahlillerinde de çıkmıştı taş dedim

ameliyat edilmesi gerekiyo hemen dedi
testleri getir bide ben bakim dedi

bakalım bu gün götürcem ne dicek doktor

burda yapamıyolar bu ameliyatı aslında yapiyolarda eşim 1 yıl önce kalp kapak ameliyatı geçirdiği için durum ciddileşebilir ameliyat sırasında ve burda kalp doktoru yoğun bakım ünitesi yok dedi doktor

günaydın herkeze

bu gün sütlaç yapıyorum aslında yaptım şimdi fırında üzerleri kızarıyo
eşimin canı istemiş napim bende hemencecik yapıverdim

akşam yemeğindede karnıbahar yapıcam birazda sağlıklı beslenelim

sütlaç belki bir tane yerim ben belkide yemem ben pek sevmiyorum sütlaçı

artık meyve yemeye başladım sebze yemeğide daha çok yapıyorum

eski hazır yeme alışkanlığım yok oluyo sanırsam

iimm tatlım bendee plates süper gidiyor baya baya alısıyorum olcak bu iş
olur olur

60 mı 64 ulaşamayacağın bir kilo değil 1 şubata kadar yenilme kurabiyelere tatlılara

sanmıyorum valla bana bişey oluyo bi hafta iyi gidiyorum bi hafta kötü bu arada regl oldum kaptan sağolsun adaçayı içmiştim.emzirmek kalori yakıyo evet canım.

kizlar duydunuzmu Ebru Salli ne soyledi?
her emzirmede 350 cal. yakiyormusuz.
peki neden biz anneler emzirme doneminde kilo aliyoruz
beyin gucu sanirsam???

valla ben süt olsun diye yedim yedim sonra şiştim aslında doğumdan sonra 64 e falan inmiştim ben ama çıktım sonra 68.5 a.neyseveryoruz yavaş yavaş bakalım inş.en kısa zamanda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…