aay medencımm ınsallah bıran evvel cıkar dılserıde sancılarıda bıter oglusununn
medenn ıyı olmus demı sporlarım bak sen kontrol edıyorsun benı bastan yarat bu haftaa sekerımmbu haftadan cok umutluyum ve ben 66 yı gormek ıstıyorum medencım ayy gorurmuyumkıı cok cok dıkkat edıyorum cok cok spor yapmam lazım demı bıde az yemem lazımm ayy ne bılıyım heyecan yaptım 66 yıhuhuuuuu ben gelıyorummmm kosarak gıdeyımkı yaglarım erısın 66 ya gıderkende
Canım ümidini kaybet me sen her halükarda okula başlamadan 5 li rakamlara düşersin zaten ondan sonrası kolay, geriye ne kalıyorki 4-5 kilo o da gider şekercim, en başta pozitif düşünmek lazım
Ahh o sınavlar yokmu hatırlıyorumda gece gündüz çalışırdım yahu, bayram falan dinlemezdim. Şükür kurtulduk, şekerim sende stres yapma bu kadar, çalışırsan hepsini verirsin evelallah
İyi bence, böyle devam edersen sen o iki günde bir 600 gr kesin verirsin belkide fazlasını verirsin
Canım teşekkür ederim, Bu hafta sonundan sonra 1 kilo verebilecekmiyim şüpheliyim biraz
Meden kolayca atlatirsiniz umarim, benimkide eskiden 8 -9 gibi uyurdu simid yine uyuyor ama yarim saat 45 dk sonra tekrar uyaniyor bu sefer uyumasi 11 12 yi buluyor. uykusu duzene girsin istiyorum biran evvel. henuz dis yok bizde onlarida atlatmadan pek duzenli olmaz sanirim.
platese son 20 dk ben bu arada mutfagi halledeyim bakalim.
günaydın fıstılarım sekerlerim canlarımmmmucuk mucuk öpüyorum sizleri nasılsınız bu gün..
Verirsin tabii şekerim, yeterki böyle git sen, gidecek o pis karayağlar bu hafta ve sen 66 ya doğru uçmuş olacan
aslında vizelerim kötü değil hatta güzel bile sayılır şmdi çalışck bi sürü şey var nerden başlıycm nasl yapıcağm onu kestiremedm:18:
inşallah bu hafta 63.5 dan az olmak istiyorum
senin menülerin yaptığn sporlar çok iyi 1 kilodan bile fazla verirsn canımcım
Maşallah vizeler iyiymiş ne güzel. Yaparsın sen, konsantrasyonunu sağladıktan sonra inanıyorumki yaparsın şekercim:86:
İnşaallah olursun 63,5 dan az olma ihtimalinde yüksek gibi:86:
İnşaallah canım 1 kilo versem süpper olur:81: başka bişey istemiyorum bu hafta, gerçi daha ne isteyecemki dimi
günaydın biz iyiyz seni sormalınasıl gidiyor pilates ?
bncede en güzeli haftada 1 kiloama ben hedefimi yüksek tutmuşm yine yaa:44: keşke 60 yapsaymşm 1 şubatta 60 olsam 1 mart hedefimde 55 olur son 5 kiloyu yavaş yavaş sindire sindire veririm
Çok şükür iyiyim ama oğluşum dün hiç iyi uyumadı, bugüne göstergeler iyi uyumayacağını gösteriyor biraz önce yatırmıştım 15 dk sonra uyandı, yine uyuttum bakalım ne olacak. Varya ben deliksiz bir uyku uyumayı özledim
nasılsın lolocum.eşin nasıl oldu.
olur oluriimm tatlım bendee plates süper gidiyor baya baya alısıyorumolcak bu iş
valla bende psıkopat gıbı hedefımı 60 dıyordum ılk baslardada neysekı duzeltmısım 64 te bıraz hayal gıbı gelıyor zaman yaklastıkca ama bakalım hayırlısı ınsallah 1 subatta 64 kılo olurum ya
almistir degilmi ya kurabiyelerden sonra biseyde yemedim normalde aksam yemek yiyorum ben, kendimi inandirirsam yag olmas onlar. Esim gibi dusunsem oh ne guzel, ona gore besmele cek sag elle ye kilo yapmaz
neden veremeyesin bak minnosun dediklerini bende yapacagim su 3 gun yoksa bu hafta icin bende cok umitli degilim ama yinede pozitif dusunelim
okula baslamadan 4-5 kilo verirsin sen, birde bol bol emzir kuzunu oda cok guzel kalori yakiyor.
hergun ayni cumleler ya ezberletti
yok boynumuzun vucudumuzda dogru konumlanmasi, hareket kapasitesinin cok olmasi...
yinede Allah Ebrudan razi olsun ulkemizin kara yaglarina yaptigi hizmet goz ardi edilemez.
inş.canım çok teşekkürler çok motive edicisin iyiki varsınCanım ümidini kaybet me sen her halükarda okula başlamadan 5 li rakamlara düşersin zaten ondan sonrası kolay, geriye ne kalıyorki 4-5 kilo o da gider şekercim, en başta pozitif düşünmek lazım:
kizlar duydunuzmu Ebru Salli ne soyledi?
her emzirmede 350 cal. yakiyormusuz.
peki neden biz anneler emzirme doneminde kilo aliyoruz
beyin gucu sanirsam???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?