Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlarr uyanmadınız mı?minnoşum günaydın.bu hafta kilo veremicem galiba ya hala regl olamadım bi de normal şişkinlik var ikisi birden bi de çok dikkat edemedim 2 gündür napıcam ben ya çok moralim bozuluyo yoksa 50 li rakamları göremicem mi ben turab ?oooooooof ooooof menümü bile yazamıyorum

GÜNAYIN

harika gidiyosun:81::81:

valla o kadar misafirle biraz zor canım ya.artık okula başlayınca koşturmaktan verirsin.

gunaydın nurcengcım daha 3 gun var cumaya bence kendını bırakma tatlım sıskınlık ıcın kesınlıkle yesılcay ıc gunde 2 hatta 3 fıncan ıc hemen etkı edıyor bbıde aksamları cok cok hafıf hatta sadece meyve yemeye calıs olurmu tatlımm en oncemlısı su 2.5 lıtre su ıc bence en azından 500 gr gıdıcektır bunları yaparsan
günaydın sevgili arkadaşlar.nasılsınız...

gunaydın canım ıyıyım ben sen nasılsınn

akrebımmm gunaydınn sanada ne oldu sesın solugun cıkmıyorr bu araa kara yagların erıyormu bakımmm

Günayınlarrr,
Gece sabaha kadar uyumadım desem yeridir, Çünkü 40kere kalmışımdır zıpır oğlum için, uyutuyorum 10-15 dk sonra uynıyor, Yine ne oldu acaba? Yine dişmidir?Kulaklarını çekiştirip duruyor, burnu akmaya başladı Böyle olunca diştir diyorum. Off offf şu dişler bir çıksaydı hayırlısıyla. Kızımda maşallah hiç çekmemiştim bu sorunu ama oğlum!!!!

İyi iyi bence 1 saat spor yapmışsın gayet iyi bence şekerim, hergün böyle yaparsan oooo süppperr olur. Menünde iyi bence

afferım sana turabcım o yuruyuslerle o kurabıyelerın cogusunu yaktın bence tatlım hem sen sut verıyorsun demı hala kesın gıtmıstır bebıs almıstır onu ınsallah
almistir degilmi ya kurabiyelerden sonra biseyde yemedim normalde aksam yemek yiyorum ben, kendimi inandirirsam yag olmas onlar. Esim gibi dusunsem oh ne guzel, ona gore besmele cek sag elle ye kilo yapmaz

neden veremeyesin bak minnosun dediklerini bende yapacagim su 3 gun yoksa bu hafta icin bende cok umitli degilim ama yinede pozitif dusunelim

haklısın canım bu ara pek yoğundum evet ama herkes okula başlayınca verirsin diyo.1 ay kaldı bakalım başlamaya.
okula baslamadan 4-5 kilo verirsin sen, birde bol bol emzir kuzunu oda cok guzel kalori yakiyor.

guanydın turabcımm gunaydınn gunaydınn pozitif sabahlarr :90::90: herkese bol sporlu mutlu pozıtıf sabahlar dılıyorummm
hergun ayni cumleler ya ezberletti
yok boynumuzun vucudumuzda dogru konumlanmasi, hareket kapasitesinin cok olmasi...
yinede Allah Ebrudan razi olsun ulkemizin kara yaglarina yaptigi hizmet goz ardi edilemez.

aay medencımm ınsallah bıran evvel cıkar dılserıde sancılarıda bıter oglusununn

medenn ıyı olmus demı sporlarım bak sen kontrol edıyorsun benı bastan yarat bu haftaa sekerımm bu haftadan cok umutluyum ve ben 66 yı gormek ıstıyorum medencım ayy gorurmuyumkıı cok cok dıkkat edıyorum cok cok spor yapmam lazım demı bıde az yemem lazımm ayy ne bılıyım heyecan yaptım 66 yıhuhuuuuu ben gelıyorummmm kosarak gıdeyımkı yaglarım erısın 66 ya gıderkende

akrebımmm gunaydınn sanada ne oldu sesın solugun cıkmıyorr bu araa kara yagların erıyormu bakımmm

bilmiyorumki canım yaa..bugün nedense melankoliğim sanırım..canım sıkkın gibi.acaibim işte..geçerli bir nedeni de yok..az önce kahvaltımı yaptım..düzelirim inşallah

bilmiyorumki canım yaa..bugün nedense melankoliğim sanırım..canım sıkkın gibi.acaibim işte..geçerli bir nedeni de yok..az önce kahvaltımı yaptım..düzelirim inşallah

canım benım ne oldu bızım hep pozıtıf dusunen kapatnımızaa hoopp dur bakalım olumlu dusun pozıtıf dusun tatlım benım

haklısın canım bu ara pek yoğundum evet ama herkes okula başlayınca verirsin diyo.1 ay kaldı bakalım başlamaya.

Canım ümidini kaybet me sen her halükarda okula başlamadan 5 li rakamlara düşersin zaten ondan sonrası kolay, geriye ne kalıyorki 4-5 kilo o da gider şekercim, en başta pozitif düşünmek lazım

bilmiyorumki bu sınavlar yüzünden çok stres yaptım kendime ondanda olablir

Ahh o sınavlar yokmu hatırlıyorumda gece gündüz çalışırdım yahu, bayram falan dinlemezdim. Şükür kurtulduk, şekerim sende stres yapma bu kadar, çalışırsan hepsini verirsin evelallah

iyiyz sen nasılsn banusultan nasıl gidiyo diyetbenim 600 gr gitmiş iyimi sence daha 2 gün var ama:44:

İyi bence, böyle devam edersen sen o iki günde bir 600 gr kesin verirsin belkide fazlasını verirsin

GÜNAYIN

harika gidiyosun:81::81:

Canım teşekkür ederim, Bu hafta sonundan sonra 1 kilo verebilecekmiyim şüpheliyim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…