Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

:2:

ben bile bıktım bu karamsarlığımdan ama ne yapayım bulamıyorum.hocada bulamazsan kalırsın ben anlamam dedi.verdiği konu türkçe litaretürde yok bile.of ne bıleyım.şu ocak ayını kazasız belasız gecıreyım baska bısey istemıyorumşubatı iple cekıyorum valla.

şöylee ögrencıler bulamayınca mest olup dahada bır gururlanan hocalardan nefret ederım karamelımm
ama hıcc sen keyfını ıcını karartma karartırsan zaten bulamazsınkı bak ben rapor yazarken bıle ooff yetısmıycekkı ımkansızz soyle boyle dedıkce hayatta yetısmez ama sakın sakın yazmaya baslayınca bı bakıyorum 1-2 saate bıtmıss ınsallah bulursun sende canım benımama karamsar olma lutfen tamam mı

nowarrrrr sen 172 boyla 65 kılomusunn amann tanrım ben senın yanında basketbol topu gıbın kalırım beee masallah azmınee nowarcım nazar degmesınn

evet canım ama iri durmuyorumvücut yapımdan dolayı 5 kilo daha az gösteriyorum :) yani öööle diyoolarr

senınkıde ozru kabahatınden buyuk derlerya oyle bır cevap oldu sekercımm
daha az gosterıyorsan daha ıyı ya ıstee ayy sen 55e ınsen 49 gorunursun ozaman super superr

minnosum bizim bu fotodan sonda kendimizi beir yerlerden atmamız gerek
benim bacakların yarısı kadar bacaklar

meyvemm ben gıdıyorumm bıyerlerden bacaklarımı atıcamm kendımı bundan sonraa bacaklarımla dövmek ıstıyorum benım bacaklarım patates gıbın bee nerdee bende oyle sutun gıbın bacakk

meyvemm ben gıdıyorumm bıyerlerden bacaklarımı atıcamm kendımı bundan sonraa bacaklarımla dövmek ıstıyorum benım bacaklarım patates gıbın bee nerdee bende oyle sutun gıbın bacakk

att minnosum att bende aksam leslie ablanın hasin kollarına bıakıcam bacaklarımı benim albümde görmüşsündür kalın kalın bacakları

allahım sana geliyorumm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…