ayyy nasıl heycan bastı şimdi beniii
sen esas benı basanları gorucen senın surda 6 kılon kalmıs benımse tam tamınaa 10 kılo ama hepsı gıdıcek gıdıcek gonderıcem onları teee japonyaya gerı gelemıycekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy nasıl heycan bastı şimdi beniii
sen esas benı basanları gorucen senın surda 6 kılon kalmıs benımse tam tamınaa 10 kılo ama hepsı gıdıcek gıdıcek gonderıcem onları teee japonyaya gerı gelemıycekler
o izmite gitmeden önceydi şimdi kimbilir kac oldu
karamelımm canım benım ılk once su uzerındekı kara bulutları yok edıceksın olumlu dusunuceksın ben bulucam bu haftakı sunumumda guzel olucak dıyceksın kendıne gelıceksın sonra cok cok az yıyceksın ben bu hafta 65 olucam tabıkıde kım engel olabılırkı bana ıcımdekı haın karayagmı dıyceksın olumlu dusunuceksın. eger pozıtıf bır sekılde bakmazsan ne o odev bıter ne dıyet hepsı gıder hee bıde kacamak yapınca buraya gelmeyınce ne oluyorkı karamelım burdan kacıyorsunda aynalardan kacabılıyormusun yada fermuarlı kotlardann yok oyle kacmak falann olumlu dusunuceksın kendıne gelıceksınkı hersey yoluna gırsın tatlım benım
:2:
ben bile bıktım bu karamsarlığımdan ama ne yapayım bulamıyorum.hocada bulamazsan kalırsın ben anlamam dedi.verdiği konu türkçe litaretürde yok bile.of ne bıleyım.şu ocak ayını kazasız belasız gecıreyım baska bısey istemıyorumşubatı iple cekıyorum valla.
ya ben her ölçüldüğmde 171 172 çıkıyodum ama geçen bi ölçüldüm ne göreyim 168 :96:alışveriş merkezlerindeki boy kilo ölçme makinalrında çıktı bu sonuç ama bnce bozuklar tartldğmdada 68 gösteriyo pis makina:26:
normalde pilates 2 cm falan uzatıyomuş ama kemiklerden değil duruş düzeliyomuş vücut esniyomuş ondan yani sen haklısn
nowarrrrr sen 172 boyla 65 kılomusunn amann tanrım ben senın yanında basketbol topu gıbın kalırım beee masallah azmınee nowarcım nazar degmesınn
evet canım ama iri durmuyorumvücut yapımdan dolayı 5 kilo daha az gösteriyorum :) yani öööle diyoolarr
ayy senın bacakların falan ıncecık nowar yaa ne guzel bıde sen kac yasındasın cok kucuk gorunuyorsun sekercımm
19 yaşındayım
zaten tek derdim göbeğim ayrılmaz parçam can simidim bu yazdan bi fotograf burda 65 kilolardym snradan 69 oldm :2:
1 şubat benim doğum günüm bende kendime o günü belirlemiştimm..
benimde 12 ocak.. burcun oğlakmı balıkmı?
minnosum bizim bu fotodan sonda kendimizi beir yerlerden atmamız gerek
benim bacakların yarısı kadar bacaklar
meyvemm ben gıdıyorumm bıyerlerden bacaklarımı atıcamm kendımı bundan sonraa bacaklarımla dövmek ıstıyorum benım bacaklarım patates gıbın bee nerdee bende oyle sutun gıbın bacakk
heee ben oğlakkk..kovayım nurcum ben