• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

karamelımm canım benım ılk once su uzerındekı kara bulutları yok edıceksın olumlu dusunuceksın ben bulucam bu haftakı sunumumda guzel olucak dıyceksın kendıne gelıceksın sonra cok cok az yıyceksın ben bu hafta 65 olucam tabıkıde kım engel olabılırkı bana ıcımdekı haın karayagmı dıyceksın:63: olumlu dusunuceksın. eger pozıtıf bır sekılde bakmazsan ne o odev bıter ne dıyet hepsı gıder hee bıde kacamak yapınca buraya gelmeyınce ne oluyorkı karamelım burdan kacıyorsunda aynalardan kacabılıyormusun yada fermuarlı kotlardann yok oyle kacmak falann olumlu dusunuceksın kendıne gelıceksınkı hersey yoluna gırsın tatlım benım

:2::14::14::14::14::59::58:

ben bile bıktım bu karamsarlığımdan ama ne yapayım bulamıyorum.hocada bulamazsan kalırsın ben anlamam dedi.verdiği konu türkçe litaretürde yok bile.of ne bıleyım.şu ocak ayını kazasız belasız gecıreyım baska bısey istemıyorum:14::14:şubatı iple cekıyorum valla.

:2::14::14::14::14::59::58:

ben bile bıktım bu karamsarlığımdan ama ne yapayım bulamıyorum.hocada bulamazsan kalırsın ben anlamam dedi.verdiği konu türkçe litaretürde yok bile.of ne bıleyım.şu ocak ayını kazasız belasız gecıreyım baska bısey istemıyorum:14::14:şubatı iple cekıyorum valla.

şöylee ögrencıler bulamayınca mest olup dahada bır gururlanan hocalardan nefret ederım karamelımm
ama hıcc sen keyfını ıcını karartma karartırsan zaten bulamazsınkı bak ben rapor yazarken bıle ooff yetısmıycekkı ımkansızz soyle boyle dedıkce hayatta yetısmez ama sakın sakın yazmaya baslayınca bı bakıyorum 1-2 saate bıtmıss ınsallah bulursun sende canım benımama karamsar olma lutfen tamam mı

ya ben her ölçüldüğmde 171 172 çıkıyodum ama geçen bi ölçüldüm ne göreyim 168 :96:alışveriş merkezlerindeki boy kilo ölçme makinalrında çıktı bu sonuç ama bnce bozuklar :27:tartldğmdada 68 gösteriyo pis makina:47::26:
normalde pilates 2 cm falan uzatıyomuş ama kemiklerden değil duruş düzeliyomuş vücut esniyomuş ondan yani sen haklısn:61:

nowarrrrr:52::52::52: sen 172 boyla 65 kılomusunn amann tanrım ben senın yanında basketbol topu gıbın kalırım beee masallah azmınee nowarcım nazar degmesınn:nazar::nazar:

$CIMG0688.jpg :27::27::27::27:

evet canım ama iri durmuyorum:61:vücut yapımdan dolayı 5 kilo daha az gösteriyorum :) yani öööle diyoolarr:1:

senınkıde ozru kabahatınden buyuk derlerya oyle bır cevap oldu sekercımm
daha az gosterıyorsan daha ıyı ya ıstee ayy sen 55e ınsen 49 gorunursun ozaman super superr:nazar:

minnosum bizim bu fotodan sonda kendimizi beir yerlerden atmamız gerek :52:
benim bacakların yarısı kadar bacaklar :52:

meyvemm ben gıdıyorumm bıyerlerden bacaklarımı atıcamm :60: kendımı bundan sonraa bacaklarımla dövmek ıstıyorum benım bacaklarım patates gıbın bee nerdee bende oyle sutun gıbın bacakk :59::59:

meyvemm ben gıdıyorumm bıyerlerden bacaklarımı atıcamm :60: kendımı bundan sonraa bacaklarımla dövmek ıstıyorum benım bacaklarım patates gıbın bee nerdee bende oyle sutun gıbın bacakk :59::59:

att minnosum att bende aksam leslie ablanın hasin kollarına bıakıcam bacaklarımı :1: benim albümde görmüşsündür kalın kalın bacakları :52:

allahım sana geliyorumm.....

Back