• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

nurceng oglun neden mizmizlaniyor yahu sen plates yaparken sen onun icin yedin mamalari aldin kilolari soyle ona sana destek olsun :1:
bak ben yere buyukce yumusak biseyler seriyorum kizimla ikimiz beraber yatiyoruz oda beni seyrediyor keyifle, arada ona oynlar yapiyorum oyun zannediyor, bugun beraber plates yaptik ardindan 15 dk leslie ile yurudum kucagimda hanimefendi ile, ben buna agirlikli yuruyus diyorum :1: daha cok kalori yakiyorumdur.

meyevm gelmıs hosgelmıss benım tatlı rakıbem olmus meyvem sen bu karayagınla hangı meyveye kafa tutuyorsun mınnos dıyceksınız ama bende 55 olucam meyvemde o anlamda tatlı rakıbem yanı:38::38: ben yemege gıdıyorum sekerlerım ogleden sonra gorusuruz meyvem senlede görusuruz ogleden sonra sakın kaybolup benı kara yaglarımla basbasa bırakma:59::59:

valla canım bende ılk basta senın dedıgın gıbı para verıyorum ya duzenlı yaparım dıye yazılmıstım ama
hocaya artık tahammul edemıyorum ınanılmaz guzel bır vucudu var ve ukalalık yapıyor benım gıbı mı olucaksın falan deyıp oyuzden parasını verdıgım ay bu cuma bıtıcek daha gıtmıycem verdıgım paranın hakkı kalmasın dıye gıdıcem yanı onada senın dedıgın gıbı her aksam yaparım netten ınsallah duzene oturtur yaparım canımcm hıc bırakmam zaten ben pılatesımıı:39::39:

birakmazsin tabi yaparsin sen. varmi plates gibisi.
ayrilirken istersen soyle o hoca yuzunden ayrildigini. sonra ondan daha guzel bir vucudun olunca yani, sizi ziyarete geldim cok ozledim der bir gorunursun ukala hanima :1:

minnoscum araziye giderken sen neden yanina bisy almiyorsun.
dun aksam biz bir alisveris merkezindeydik ve elinde dondurma birini gorunce canim cok tatli cekti acaba dedim bende su cikolata soslu meyvelerden mi alsam derkeeeen aklima cantamdaki iki kuru incir geldi. hemen cikardim yedim tatli ihtiyacim falan kalmadi

meyevm gelmıs hosgelmıss benım tatlı rakıbem olmus meyvem sen bu karayagınla hangı meyveye kafa tutuyorsun mınnos dıyceksınız ama bende 55 olucam meyvemde o anlamda tatlı rakıbem yanı:38::38: ben yemege gıdıyorum sekerlerım ogleden sonra gorusuruz meyvem senlede görusuruz ogleden sonra sakın kaybolup benı kara yaglarımla basbasa bırakma:59::59:

yemeğimi yedim tekrar geldim sen nerelerde kaldınn ..
yağlarımızın arasında :73: böyle bir aşk doğuyor minnosum birbirlerini eriticekler :9:
canım benim ben monti yapmayı bırakıcam bi süre ona karar verdim öğlen arası takımda bi arkadasın yaptığı bi diyet var her hafta kilo veriyor onunla onu yapcam :33:

Akrepcim hedef degistirmek yok ama hayali oldu benim hedefim :58:
shok diyetmi yapsam? varmi tavsiye edebileceginiz bir shok diyet
ayy bendemı yapsamm ama sonra o benı sokluyorr gerı gelıyor kara yaglar turabcım pıss pıs o dıyetler bosver
minnoscum araziye giderken sen neden yanina bisy almiyorsun.
dun aksam biz bir alisveris merkezindeydik ve elinde dondurma birini gorunce canim cok tatli cekti acaba dedim bende su cikolata soslu meyvelerden mi alsam derkeeeen aklima cantamdaki iki kuru incir geldi. hemen cikardim yedim tatli ihtiyacim falan kalmadi
ayy hakketten ya ben yanıma kuru meyve alabılırım tesekkur ederım sekercımm akrebımde yanına elma falan al dıyor ama onu herzaman bulunduramıyorum ama kuru kayısı kuru ıncır evde hep var du ben bu olaya el atayımm sekerlerım
yemeğimi yedim tekrar geldim sen nerelerde kaldınn ..
yağlarımızın arasında :73: böyle bir aşk doğuyor minnosum birbirlerini eriticekler :9:
canım benim ben monti yapmayı bırakıcam bi süre ona karar verdim öğlen arası takımda bi arkadasın yaptığı bi diyet var her hafta kilo veriyor onunla onu yapcam :33:

bende geldım meyvem meyvemmm ayy ne dıyetı yapıyorkı arkadasın bende yapsam olmamı bee :60:

kızlar hafta sonu yatılı misafirim vardı okuyup kaçmak zorunda kaldım.insanları salonda bırakıp ayrı oturmak olmuyor.hoş geldin minnoş çum.valla takımda herkes zaman daraldıkça triplere girmiş.tutmuyor mu hedefler kızlar.neler pişirdim neler hep koklamakla yetindim bütün hafta sonu.aşuremden bile 3 tatlı kaşığı yedim.daha ne yapayım.söz verdik bir kere.kaçış yok.

sen yapma minnosum cok ac kalırsın sen o diyetle düzenini bozarsın...
ayyy nıyekınee meyvem yaa duzenım bozulurmu dersın hoooff ancakkı duzene gırdım tehlıkeye sokamam ozaman sekercım kusura bakma olurmuu ben bu dıyette yanında degılım ama herzaman arkandayım tatlım:60::60:
kızlar hafta sonu yatılı misafirim vardı okuyup kaçmak zorunda kaldım.insanları salonda bırakıp ayrı oturmak olmuyor.hoş geldin minnoş çum.valla takımda herkes zaman daraldıkça triplere girmiş.tutmuyor mu hedefler kızlar.neler pişirdim neler hep koklamakla yetindim bütün hafta sonu.aşuremden bile 3 tatlı kaşığı yedim.daha ne yapayım.söz verdik bir kere.kaçış yok.

hosbulduk banucum afferın senı tebrık edıyorumm oyle kedı gıbı kendı evımızde koklamak cok zorumuza gıdıyor ama napalım bıkere gıdıcek bu kara yaglar kardesımm

ayyy nıyekınee meyvem yaa duzenım bozulurmu dersın hoooff ancakkı duzene gırdım tehlıkeye sokamam ozaman sekercım kusura bakma olurmuu ben bu dıyette yanında degılım ama herzaman arkandayım tatlım:60::60:

biliyorum minnoşcummm.. herzamn arkamda olduğun için seni rakibem sectim zaten :1:
sen vermeye baslamısken düzenini bozma benim kendimi taparlamam için bi sirkelenmem sart..
bakalım sonuclar nasıl olucak :27:

evde aşure olcak ve ben sadece 3 kaşık yicem:20:valla süper irade sendeki böyle devam et rakibim:66::66::46:

irade var şekerim de benle alay ediyorlar.ekmeğimin boyutuna,esmer şeker kullanmama,tabağımı dikkatli doldurmama bile mana buluyorlar.hem akrabalarım hem komşularım.ömrümde ilk kez dikkatli davranıyorum işte.ne kötülük var bunda.çocuk doğurdum diye kadın değil miyim canım.

irade var şekerim de benle alay ediyorlar.ekmeğimin boyutuna,esmer şeker kullanmama,tabağımı dikkatli doldurmama bile mana buluyorlar.hem akrabalarım hem komşularım.ömrümde ilk kez dikkatli davranıyorum işte.ne kötülük var bunda.çocuk doğurdum diye kadın değil miyim canım.

boşver sen onları çok iyi gidiyosun zayıflayıp çıtır olduğnda sen onlarla alay edersin sakın salma kendini:nazar::nazar::nazar::61:

ah şu 5 li rakamları bi görsem daha ne isterim 1 ocak hedefim 64(aslında 63 yapmak istedm ama kapteynn izin vermedi)1 şu bat hedefimde 58 olsun 1 ayda 6 kilo veririm heralde inşallah:61:kalan 3 kiloyuda 2 haftada versem buda demek oluyorki 1 buçuk 2 ay sonra mezun olucm yaza bomba gibi giricemmmm:66::66: minnoşcum bi hesaplama yapalımmı:44:

Back