ayy hadı bakalım hayırlısı meyvem benım ınsallah guzel sonuclar alırsın duaa edıcem sana sekerımmbiliyorum minnoşcummm.. herzamn arkamda olduğun için seni rakibem sectim zaten
sen vermeye baslamısken düzenini bozma benim kendimi taparlamam için bi sirkelenmem sart..
bakalım sonuclar nasıl olucak
banucum canım benım senı en ıyı anlayan herhalde bızlerızdır helekı benım evde 52 kıloluk bır kuzenım vardı yanı annemın evınde ustkatta oturuyor allahım su ıcerımm yınemı dıyet yapıyorsun mıne kızartma yemem canım ıstemez mıne dıytette yınee . yesılcay ıcerım yagları erıtıyormus ondan ıcıyorsun demı der bıde bosverrrr salla valla hıccc dusunme bıle sen onlara gıden karayaglarınla guleceksın ınsallah ben buna karar verdım cunku bak gor nasılda bıtarafları sısecek ohaaa cuss bu kız nasıl bukadar kılo verdı dıycek sende guluceksın ona bısey yapmadım canımm her ıstedıgımıde yıyorum halbukı dıyceksınn en gıcık oldugum laftır cunkumirade var şekerim de benle alay ediyorlar.ekmeğimin boyutuna,esmer şeker kullanmama,tabağımı dikkatli doldurmama bile mana buluyorlar.hem akrabalarım hem komşularım.ömrümde ilk kez dikkatli davranıyorum işte.ne kötülük var bunda.çocuk doğurdum diye kadın değil miyim canım.
boşver sen onları çok iyi gidiyosun zayıflayıp çıtır olduğnda sen onlarla alay edersin sakın salma kendini
allkıslıyorum senı canımm sen bu olayı cozmussun afferın katılıyorum sana ayrıcada