Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lorkee içinemi dogdu sen bu saatte ugramazdın

HE kiz yatmadan face e bakayim deidm. Baktik mujde var
Sevindim valla gec gorunce sinir oluyom cunku boyle haberleri

Bide dusundum simdi sirf calisma haftasina denk gelmesin die esk e bu hafta geldik bende bu ay preseed dusunuyodum hep daha cok gaza geldim simdi

bizim 2 si de preseed ile oldu ....
ikiside tatilde oldu:))

günaydın herkese biz bütün gece nerdyse hiç uyumadık.
dün dışarda hava rüzgarlıydı sanırım cihanı ne kadar korusamda ağzından aldı sanırım soğuğu....umarım hastalanmaz...

kris tebrik ederim ne kadar güzel bir süpriz bu böyle masallah masallah size

ayyy krisssss ne güzel bir haber maşalllahhh:nazar
Rabbim tamamına erdirsin,tez vakitte isteyen herkese nasip etsin....

dediğin gibi ilaçları kürleri düznlü kullnmak ve inanarak kullanmak çok önemli.....

tebrik ederim cnm.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..Allahım bizlerede nasip etsin en kısa zamanda inşallah...

Cok tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizden....
darisi hepimize insallah

...................

Son düzenleme:

krisim sizin bu güzel haberlerinizi alınca nasıl mutlu oluyoruz nasıl gaza geliyoruz bir bilsen..
maaşallah size:))) açıp açıp tekrar okuyorum yazdıklarını umut olsun diye.. bizlerin umudu hiç tükenmesede eşlerimiz maalesef
çok çabuk pes ediyor burada güzel heber veren arkadaşlarımın hamilelik hkiayelerini hep okudum eşime bak dedim böyle böyleymiş ama onlar böyle yapmışlar
sonrada hamie kalmış diye:)) sırf onada umut olsun pes etmesin diye.. çok çokkk teşekkür ederim hepinize her pes edecek gibi olduğumda umut verip yeniden ayağa kaldırdığınız için beni...
rabbim yavrularınızı size bağışlasın inşallah..
krisim sende merinin aldığı yerden keçi boynuzu özü almıştın dimi:)) bak preseed zaten tescillendi üstüne keçi boynuzu özünün de ikinci hamileliği oldu bu:)))
artık o da mimli.. almak için bir kaç ay erteliyordum ama hemen alacağım galiba.. sanırım sen tozunu ve özün übirlikte almıştın
onu eşine nasıl veriyordun canım karıştırarak mı ayrı ayrı mı..

KRİSİM tekrar tebrik ederim canım..
Çoook sevindim,ikinci bebişime seninle yol arkadaşlığı yapacak olmam da beni ayrıca mutlu etti canım :))

günaydın herkese biz bütün gece nerdyse hiç uyumadık.
dün dışarda hava rüzgarlıydı sanırım cihanı ne kadar korusamda ağzından aldı sanırım soğuğu....umarım hastalanmaz...

Hastalanmaz canım hiç merak etme, çocukları tek hasta eden şey mikrop, ne rüzgar ne başka bişey. Ki biz ne kadar korumaya çalışırsak o kadar hasta oluyor bu tatlişler.

Gökcen gerçekten umudunu kaybetmeden, düzenli olarak vitaminlere, kürlere devam edersen rabbim umudunu bir yerde boşa çıkarmıyor...ben bu sayfayı uzun süre takip ettim kürleri, vitaminleri sizlerden öğrendim istanbulda olan arkadaşlardan duyduğum bir karışımı burda yaptırdım hep olacağına inandım ççok şükür doğal yolla oldu.
arkadaşım hiç bişeyi erteleme, yorulup pes etme, yorulsanda bırakma ne olur...İnşallah bu mübarek günlerde rabbim dileyen herkese nasip eder, herkesin yüzü güler

kızlar bizim dna %41 hasarlı çokmıştı bu doğal yoldan gebeliğe engel mi?? 2 başarısız tüp denemem var 2. bu ay negatif verdi. hasar için ne yapmalıyım sigarayı azalttık5 adet günde :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…