- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #116.361
cok sıcak cokkkkkkkkkkkkkkkk yanıorummmmmmmmmmmmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sıcak cokkkkkkkkkkkkkkkk yanıorummmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
ronya canım yazmışmıydım bilmiyorum ama o kızın ne kadar şeker öyle bayıldım gülücükleri yüzünden hiç eksilmesin. evine de taşınamamışsın, bu ustalarda genelde böyle hiç dedikleri zamanda gelmezler
bi de halı yıkamacılar sabahtan beri bekliyorum![]()
cok sıcak cokkkkkkkkkkkkkkkk yanıorummmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
meriii m canım baş ddönmelerin varmış, umarım hemen geçer. bir de bişey diycem belki başka arkadaşlarda söylemiştir ya da sen öyle yapmışsındır ya da ben yanlış görüyorum ama senin ticker ın yaşgünü gibi geldi bana. 12 ay var sanki ben mi yanlış görüyorum:26: :))
olabilir canım onuda yapraken pek iyideğildim farletmedim sanırım düzeltirim bi ara:))))
melekem sen nasılsın ne zaman başlıyosun tedaviye artık bi hız ver canım ya
onlardan şikayetim yok gününde gelip , gününde halıları getiriryorlar :)
azra3434,
mellek,
butterfly33,
melisela+
meri
selammm nasılsınızzzzz arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmm
çok şükür reyyan sen nasılsın
aaa ne güzel boncuğun oğlusu dişini çıkarmış darısı bizimkine inşallah.
aruna tedavin hayırlarla sonuçlansın inşallah.
yağmurun kızısı da sağlıkla hayırla gelsin.
aruna tedaviye başlamışsın,hadi hayırlısı olsun güzelim.dualarımız hep sizlerle...
boncuk oğluna kocaman maşalllh diyorumne güzel süpriz yapmış babasına:)
yağmur kızın olacakmışşş maşallahhh GÜLÜME![]()
kim giricek ameliyata cnm???
canım çok sevindim tebrik ederim. Allah bunu da sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Canim arkadaslarim
hastaneden geliyorum ve eve simdi girdik hemen size haber vermek istedim
ben hamileyim:))
Rabbime binlerce sukur
dualarinizi eksik etmeyin benden
merhaba ben artık pek nete giremiyorum 38. haftanın içindeyim iyice ağırlaştım kilom iyi 11 kilo aldım ama yinede göbeği taşımak çok zor. Geceleri çok zorlanıyorum sıcaklar bunalttı elim ayağım şişti bilgisayar başında oturamıyorum ayaklarım çok şişiyor. Anlıyacağın son haftalar zor özelliklede sıcak yüzündenben hala sezeryenmi normalmi karar veremedim bir doktor sezeryen olmalı riske atma diyor diğer doktor herşey normal ameliyatın üstünden 2yıl geçmiş bişey olmaz diyor. Valla kafam çok karışık geçen hafta NST de sancım çıktı 100 üstü olmuştu. Yarın tekrar giricem bakalım sancı durumum ne? Sancı olması normal doğum için iyimiş aslında ama yinede korkuyorum. Yani anlayacağın herşey hazır cantam bebeğin kıyafetleri herşeyi hazırladım beklemedeyiz. Bu haftada normalmi sezeryenmi ona karar verilcek. Bebeğimde gayet iyi geçen hafta 37+3 de 3 kg 48,5 cm di bakalım bu hafta kaç oldu. Rabbim bebeğimi korusun. Valla kendime bakamadım ama çok şükür bebeğim kendine baktı. bir hafta sonrada babamın 52 var maalesef gidemiycem bursaya nur içinde yatsın toprağı bol olsun canım babamın. Pazar günü babalar günü çok buruktu. Eşimin babalar gününü kutladım hediyesini aldım hatta kızımın ağzından yazılmış gibi ona mektup yazdım. Yazarken o kadar garip duygular yaşadımki sanki ben canım babama yazıyormuşum gibi geldi. Hayat devam ediyor toparlanıyorum ama arada aklıma geliyor yüreğim yanıyor. Doğumumumda babamın yanımda olmayacağı fikri beni çok üzüyor. Rabbim böyle uygun gördü kabullenmekten başka çare yok.
Kris hamileymiş çok sevindim tebrik ediyorum. Rabbim tamamına erdirsin yardımcın olsun.