canım tabi ki erkek baştan suçlu zaten, onda hepimiz hemfikiriziyi guzel yazmissin da butun yuku kadına yuklemissin
aldatilmanin onune bazen kadin ne yaparsa yapsin gecemiyor erkegin sutu bozuk olduktan sonra...
lutfen hersey kadinlarin elinde degil
bunu sadece alkışlıyorum ve teşekkür ediyorum<B>
</B>Zaten değer yargıları ve din aynı anlamı ifade etmiyor...
Şöyle anlatmak daha doğru olur...
Dinle alakası olmayan bir insan da; çok güçlü değer yargılarına ve ahlak yapısına sahip olabilir...
Çünkü bu; insanlığın gereğidir...
Anlatmak istediğim; buydu...
canım tabi ki erkek baştan suçlu zaten, onda hepimiz hemfikiriz
ama daha önce de defalarca belirtildi, burası bir kadın platformu ve bizler de kadın olduğumuz için olayı kadınlar açısından ele aldık
biz kendimizden sorumluyuz, erkekler kendilerinden
bu siteyi takip edenlr de neticede kadınlar
onlar üzerinde biraz da olsa etki bırakabilir umuduyla yazıyoruz
yanılıyor muyum?
iyi guzel yazmissin da butun yuku kadına yuklemissin
aldatilmanin onune bazen kadin ne yaparsa yapsin gecemiyor erkegin sutu bozuk olduktan sonra...
lutfen hersey kadinlarin elinde degil
yazınızı tebrik etmek isterim, gerçekten okudum okudum düşündüm bu yazıyı dünden beri,
"Ailenize sahip çıkın! Eşlerinize sahip çıkın!
Kendi değer yargılarınıza sahip çıkın!" kısmı beni en çok etkileyen kısımları arasındaydı. ama burda sadece kadın değil erkeğin de suçlu olduğunu biliyoruz tabiki, ve bir ek yapmak gerekirse "oğullarınızı ailevi ve toplumsal değerlerine, eşlerine değer veren erkekler olarak yetiştirmek için elinizden geleni yapın" demek isterim.
"oğullarınızı ailevi ve toplumsal değerlerine, eşlerine değer veren erkekler olarak yetiştirmek için elinizden geleni yapın" demek isterim.
bir alkış da sana tuçecim
harikasın arkadaşım ,gerçekten çok doğru bendende alkış sana Şeniz
<B>
</B>Şöyle anlatmak daha doğru olur...
Dinle alakası olmayan bir insan da; çok güçlü değer yargılarına ve ahlak yapısına sahip olabilir...
Çünkü bu; insanlığın gereğidir...
Anlatmak istediğim; buydu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?