aynen canım...
asıl yanlışı asıl sırtından bıçaklamayı 2. den 3.den kadından erkekten korumaya çalıştıgımız esen yelden uçan kuştan kıskanılan kocalar yapmıştır.
ve hala boyle bır durumda aldatıldıgının bilinmesine ragmen çeşitli bahanelerle af edılen yıne bizler yapıyoruz..
tabiki de birincil suçlu olan erkektir.
bu su götürmez bir gerçek.
söylemiştim gene söyleyeceğim; evlilik yemini eden düşünecek öncelikle ailesini.
ama ya kadının kadına yaptığı nedir?
acaba 2.kadın birlikte olduğu erkek eşinden ayrılsa ve evlense..
yarın da başka bir 2.kadın piyasaya çıksa..
kendisine gösterilmesi istediği anlayışı aynı pozisyondaki yeni rakibe içinde isteyebilir mi?
zamanında kendini ama çok aşığım diye savunurken; şimdki kadının aynı savunmasına -kendince- saygı duyabilir mi?
tabiki de birincil suçlu olan erkektir.
bu su götürmez bir gerçek.
söylemiştim gene söyleyeceğim; evlilik yemini eden düşünecek öncelikle ailesini.
ama ya kadının kadına yaptığı nedir?
acaba 2.kadın birlikte olduğu erkek eşinden ayrılsa ve evlense..
yarın da başka bir 2.kadın piyasaya çıksa..
kendisine gösterilmesi istediği anlayışı aynı pozisyondaki yeni rakibe içinde isteyebilir mi?
zamanında kendini ama çok aşığım diye savunurken; şimdki kadının aynı savunmasına -kendince- saygı duyabilir mi?
Düşüncelerimi değiştirmediğim bazı konular vardır tabi.Bunlar ahlaki değer yapılarım ve özgün düşüncelerimdir.Ama yeri geliyor bir konuyu savunuyorsunuz bu şöyle olacak başka türlü olamaz diyorsunuz.Ama ortada dönen dolaplarında farkındasınız buna rağmen ölümüne savunursanız birşeyi bu bağnazlık olur.Nitekim zaten şu an ülkemizin bulunduğu durum bağnaz insanların eserleridir..! Benim orda anlatmak istediklerim herkes yeri gelir yanılabilir hata yapabilir.Düşünceni değiştirmen kendini yenilemen gerekir.Orda anlatmak istediğim bundan ibarettir.Yani anlatmak istediklerimi somutlaştırırsak bugün iyi olana iyi derim yarın iyi olan kötüye dönmüşse iyi demem ona kötü derim.Yanlış anlaşılmak istemiyorum.
niye her konu gelip dine dayanıyor, ben de bunu anlamıyorumyazılarını ilgiyle takip eder oldum
düşüncelerin yazdıkların o kadar güzel ki tebrik ederim
ne kadar dogru kelimeler seçip yazmışsın
ahlaki degerler bu kadar ayaklar altına alınıyor
hepimiz senin gibi tepkimizi belli etmeliyiz
bizim ilçemizde böyle bişey yapan kişilere herkes tepkisini belli eder
esnafsa alışverşi keser kiracısıysa çıkartır komşusuysa bir daha kapısını açmaz
ama burda kim kimi tanır
müslüman bi ülkede yaşıyoruz ama öylemiyiz malesef hayır
aşk-ı memnuya bakıyorum...behlül kendisini kanatları altına alan amcasına ihanet ediyor...bide deniz seki evli adamla... suçu aşka atarak kendilerini napalım aşk engel tanımaz kendimizi tutamadık diye şirin gösteriyorlar..insanlarda artık ama aşk var diyerek bunları hoş görüyor....yemin ediyorum ben paranoyak aşırı şüpheci bir tipim -ama bu siteyi tanıdım tanıyalı iyice manyak oldum..hayatın içinden gerçek insanlar var..ben yok artık olmaz dediğim şeyleri burda okudukça geleceğe dair çoğu şeyden umudu kestim..suç ana baba yetiştirmesinde kadınlar hiç kızmasın..aferin oğlum devam-helal olsun,yada bazı şeyleri görmezden gelen kadınlar oldukça bir derdim var köşesinde ağlaşanlar kesik olmaz...bu aldatan erkeklere sormalı karınız yapsa diye..öldürürler ama empati yapamazlar..sanki eşleri malıymış,canlarını onlar bağışlamış gibi her hakları kendilerinde görürler....2,kadınlar ya kendileri çok zor durumda kalsalardı hiçmi düşünmezler....
ferza canım herşey guzel hoş
guzel yazmışsın...
peki bızlere sadakat sözü veren kocalarımız eşlerimiz çocuklarımızın babaları aynı tabaktan yemek yedıgımız aynı yastıga baş konulan kocaların rolu ne...
tek suçlu 2.kadınlar oylemi....
peki 2 kadınlar yada aşk maskesi altında yuva dagıtan kadınlar kötü.
peki bu 2.kadınlardan
korumaya çalışılan eşler ne........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?