Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"2. kadinin kendini kontrol etme becerisi elbette vardir ama mecburiyeti yoktur. erkegin var ama"
Olayın özü budur işte.
2ci kadınında kendine bir saygısı varsa eğer, bu mecburiyeti vardır bence..
bak iste "eger" diyorsun. yok ki? olmadigini biliyoruz zaten. kendine saygisi olan kadin bastan 2. kadin olmaz ki? o halde mecburiyeti zaten yok.
işte,maalesef yok... ve işte bu yüzden de suçlu..
bakın.okypete, nasıl yani? Evli olan kadının ekonomik özgürlüğü olsa, çocuğu olmasa o zaman ne olacak? O zaman iki kadından biri daha az suçlu mu olacak? Ya da daha az suçsuz? Emsal üzerinden gidince daha iyi oldu aslında. Şu anda bunu bir kere daha anladım, çünkü farklı açılardan bakabiliyoruz. Şimdi evli olan kadının ekonomik özgürlüğü olduğunu çocukları olmadığını düşünelim. O zaman ne olacak? Gitmemesinin sebebi yine aşk olacak. O zaman evli kadın=Diğer kadın olacak. Yani demem o ki kalma sebebi ne olursa olsun, önemli ya da önemsiz.(çünkü size göre önemsiz olan şey başkasına göre önemli olabilir.) Gerçek şu: İki kadın da aldatıldı ve bu adamın terk edilmesi gerek.
bir yandan bana bir yandan belki1gun'e cevap yetistirmek zorunda kaliyorsun, saldiriya ugramis gibi oldun:)) o yuzden ben sunu da yazip birakayim:
insan kendine saygisi yok diye suclanamaz. eger oyleyse herhangi bir nedenle kendine saygisi olmayan butun insanlari suclaman gerekir. nasil ayirdedilir? adamin pisirikligindan knedine saygisi olmayabilir, cocuklugunda yasadigi bir olaydan dolayi olmayabilir, basarisizligindan dolayi olmayabilir, ezildigi icin olmayabilir, binlerce nedenden dolayi kisinin kendine saygisi olmayabilir. hepsine sen suclusun demek lazim o zaman.
bu bir ahlak meselesi. butun dunyada genel gecer olan, yapilanin ahlak disi oldugudur. (Ferza'nin ilk mesajinda belirttigi gibi bunun toprakla domatesle filan ilgisi yoktur). 2. kadin ahlaki degerleri az gelismis ya da gelismemis kadindir, o yuzden mide bulandirir ama o kadar. suclanamaz.