2 günlük bir tatil benç hem kuzenimden hem arkadaşımdan etti hemde sevgilimden soguttu ?

çok güldüm nedense bu konuya
insanı tatilde yolculukta tanırsın derler
siz de çok güzel tanımışsınız deneyim olmuş

Bende çok üzgümüm en çokda arkadaşıma öyle güzeldiki dostlugumuz sanki sevgilimden ayrılmış gibi yapayalnız kaldım ve eskiden onda gördüğüm değeri görememek çok üzdü beni
çok güldüm nedense bu konuya
insanı tatilde yolculukta tanırsın derler
siz de çok güzel tanımışsınız deneyim olmuş

Ne olursa olsun bı insan bilet alayım mı diye sorduğunda al diyosa sizi gecistirmis olmaz, düpedüz sizinle plan yapmış olur. İnanılmaz ayıp bişey yaptığı, ilkokul çocuğu bile yapmaz

kuzene n’oluyo anlamadım
arkadaşı anladım ama. Arkadaşın olmak istemiyor gibi.
yada sevgilinden hoşlanmıyor.
yada sevgilinle aralarında senin bilmediğin nahoş bir durum olmuş karşılaşmak istemedi, sevgilinin de tuhaf gergin halleri bu yüzden olabilir

Arkadaşımla konuştugumda uzun süredir onu dinlemediğimi konuştugumuzda kendi problemlerimden bahsetttiğimi gelmeyeceğimizi düşünerek beni geçiştirdiğini söyledi
Sizi geçiştirmesi dışında arkadaşınıza hak verdim. Benim de sizin gibi bir arkadaşım vardı. Sürekli o konuşur ben dinlerdim sonra araya mesafe koydum. Çok rahatsız edici bir durum

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, gizli gittiniz ve ne olursa olsun Instagram a koydunuz. Gizleseniz bile. Yani anlayamadigim için soruyorum illa koymak mi gerek. Noluyo Instagram'da paylaşınca ?

Kuzen kendi şuan çok mutsuz ve benim hayatımın her anına dahil olup dünya onun etrafında dönsün istiyo bende söylemedim çünkü canım öyle istedi sordugunda da yalanladım çünkü açıklama yapmak istemedim yeterince anne babama hesap veriyorum zaten arkadaşımda benden şikayetci ben onu dinlemiyomuşum sevgilimden sonra değişmişim fln gitmeden üç gün önce oraya gelsek mi bilemedim sevgilimle tatile gitmekten emin değilim yanlış mı drdiğimde neden yanlış olsun tanımış olursun diyen bi insandı

Öyle değil işte o anlatmıyodu arıyodum açmıyodu e o anlatmayınca ben anlatıyoduö
Sizi geçiştirmesi dışında arkadaşınıza hak verdim. Benim de sizin gibi bir arkadaşım vardı. Sürekli o konuşur ben dinlerdim sonra araya mesafe koydum. Çok rahatsız edici bir durum

Ailem biliyodu nereye gittiğimi sadece sevgilimle gittiğimi bilmiyodu benim kpydugum fotolar tek ve inince kız arkadaşımla çekindiğim fotolar
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, gizli gittiniz ve ne olursa olsun Instagram a koydunuz. Gizleseniz bile. Yani anlayamadigim için soruyorum illa koymak mi gerek. Noluyo Instagram'da paylaşınca ?

Sevgilin normal yurdum erkegı, sen gerilmişsin o da hissetmiş bunu rahatsız olmus bundan memnun değil, ondan da sana bir mesaj gelebilir yapamıyoruz diye haberin olsun, boşuna gerildim seni de gerdim, bunu telafı edelim basbasa eğlenelım vs gibi bir mesaj atıp bulusunca da asırı eglencelı olman lazım. Kuzenın normal değil, bence uzak dur. Arkadasına küsmen normal ama acaba onun derdi ne? Zamana bırak arkadasını eger gelıp konusmak ısterse dinle yok sesi çıkmaz ise bosver zaten istemiyormus

Sevgilimin plansız özensiz apart ayarlamasından sonra bide telafi etmek için ben mi çaba göstermeliyim gerçekten ? Bütün gün oyun oynadı telefonla hatta dönüşte bilmediğimiz kimsenin olmadıgı bi alt geçide soktu bizi ve hızlı hızlı önden gitti gece vakti nerde incelik trene bindik oyun oynuyo konuşcak bişey zatrn kalmamış önümüzdeki çift gayet tatlı tatlı sohbet ederken adam eşini montunu da verdi giderken buna bile gözüm takıldı düşün ne kadar normal bişey demi ?

Ben arkadaşını haklı buluyorum. Gelmeyeceğinizi düşündüğü için ayıp olmasın diye demiş, yani kız sevgilinle buluşup ne yapacak ya çok bayıcı. Belliki erkek arkadaşında hoşlanmamış.Yabancı şehir diyip durmuşsun nolacak yani yabancı şehirde iki yetişkin gezemiyormusunuz ne saçma. Kuzenin konusunda haklısın bence sana olan haddini epey aşmış. Sevgilinide tanımışsın aynı evde nasıl olacağını 6 ay çok bi zamanndeğil ii düşün.

sadaka ver başından 3 bela eksilmiş ayrıca kimseye guvenmemen gerektiğini farkli sahislarla bu sorunlari yaşayıp anlamış olmani diliyorum.

Sepetindeki curuk elmalardan kurtulmussun. Neden sevinmiyorsun? Kuzenin de tam bir facia yalniz. Ona ne imis ki senin ozel hayatin? Bu nasil curet? Erkek arkadasin kahvaltiyi gereksiz gormuyor, cimri.

Son düzenleme:
Tatlım yolculuk insanı tanımak için bir fırsat bence bu çocuk sana yaramaz...
Arkadaşını ve kuzenini zaten sil böyle kuzen olmasın,
arkadaşta nebicim bir kişilik öyle sen bu üçünü sil tecrübe konuşuyor...(

Evlenmek gibi bir niyetin yoktur umarım çok sıkıcı bir adam...

Arkadasinizin gerçekten işi çıkmış olabilir ya da sevgilinizle ayni ortamda bulunmaktan haz etmemis olabilir. Sizin icin katlanabilirdi onunla alakali yorum yapmak yanlis olur tam ne düşündü bilinmez... kuzeniniz içinde bir kayıp değil kurtuldugunuz bir yük olmus adeta. Boyle insanlar baska hesap acar stalklamayi bile basarirlar. Ortak arkadaşlardan sorar sorustururlar. Sizin hayatınız. Onca hakarete lüzum yok. Bir güzel cenesini kapatip kndan sonra yollarını ayirsaydiniz. Sevgiliniz içinde biraz boş biri gibi geldi. Yani bir yere gidiyorsunuz ve dışarda kalmaya bile razı. Maddi açıdan cimri gibi de olabilir. Sevgilisi yanindayken izledigi filmler yani bilmiyorum esimle 10 yil görüştük cocuktuk basladigimizda ama saatler dakika gibi gelirdi evlendik keza aynen 1 yildir hala öyle... Kisaca 8 saati dolduramadiginiz biriyle iliskinizi gözden gecirmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…