- 9 Mart 2011
- 11.878
- 9.360
- 448
- Konu Sahibi SalakSacma
-
çok güldüm nedense bu konuya
insanı tatilde yolculukta tanırsın derler
siz de çok güzel tanımışsınız deneyim olmuş
Ne olursa olsun bı insan bilet alayım mı diye sorduğunda al diyosa sizi gecistirmis olmaz, düpedüz sizinle plan yapmış olur. İnanılmaz ayıp bişey yaptığı, ilkokul çocuğu bile yapmazArkadaşımla konuştugumda uzun süredir onu dinlemediğimi konuştugumuzda kendi problemlerimden bahsetttiğimi gelmeyeceğimizi düşünerek beni geçiştirdiğini söyledi
Kendisi uzun süredir aramalarımı açmayıp benden uzaklaşmıştı halbuki benim için “ annemden çok beni arayıp sorar “ diyen insan bunu söyledi bilmiyorum ya
Sizi geçiştirmesi dışında arkadaşınıza hak verdim. Benim de sizin gibi bir arkadaşım vardı. Sürekli o konuşur ben dinlerdim sonra araya mesafe koydum. Çok rahatsız edici bir durumArkadaşımla konuştugumda uzun süredir onu dinlemediğimi konuştugumuzda kendi problemlerimden bahsetttiğimi gelmeyeceğimizi düşünerek beni geçiştirdiğini söyledi
kuzene n’oluyo anlamadım
arkadaşı anladım ama. Arkadaşın olmak istemiyor gibi.
yada sevgilinden hoşlanmıyor.
yada sevgilinle aralarında senin bilmediğin nahoş bir durum olmuş karşılaşmak istemedi, sevgilinin de tuhaf gergin halleri bu yüzden olabilir
Sizi geçiştirmesi dışında arkadaşınıza hak verdim. Benim de sizin gibi bir arkadaşım vardı. Sürekli o konuşur ben dinlerdim sonra araya mesafe koydum. Çok rahatsız edici bir durum
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, gizli gittiniz ve ne olursa olsun Instagram a koydunuz. Gizleseniz bile. Yani anlayamadigim için soruyorum illa koymak mi gerek. Noluyo Instagram'da paylaşınca ?
Sevgilin normal yurdum erkegı, sen gerilmişsin o da hissetmiş bunu rahatsız olmus bundan memnun değil, ondan da sana bir mesaj gelebilir yapamıyoruz diye haberin olsun, boşuna gerildim seni de gerdim, bunu telafı edelim basbasa eğlenelım vs gibi bir mesaj atıp bulusunca da asırı eglencelı olman lazım. Kuzenın normal değil, bence uzak dur. Arkadasına küsmen normal ama acaba onun derdi ne? Zamana bırak arkadasını eger gelıp konusmak ısterse dinle yok sesi çıkmaz ise bosver zaten istemiyormus
Gece gece kahkaha sesime muhtemelen apartman uyanmıştır.en son bezbebeğe ağzını açmış izliyodu sordugumda dur oyuncaklar dünyasını kurtaracaklar dedi şaka gibi ya
Bence cimri2 gunluk tatile kesene sevgiline kendine guvenıp gitmeliydin, arkadasına guvenıp degıl.
Kuzenin haksız.
Sevgilinin kahvaltıyı gereksiz bulduguna emın mısın, belki de cımrıdır.
sadaka ver başından 3 bela eksilmiş ayrıca kimseye guvenmemen gerektiğini farkli sahislarla bu sorunlari yaşayıp anlamış olmani diliyorum.Merhaba yeni üye oldum kafam okadar karışıkki nerden başlayacagımı bilemiyorum
6 aydır bir sevgilim var inişli çıkışlı bir ilişkimiz var
Çok yakın arkadaşım şehir dışında yaşıyo onun yanına gezmeye gidelim dedik tabi ben sevgilimle gittiğimi aileme söylemedim
Öncelikle arkadaşımdan başlayım çok yakınızdır her derdimi bilir gerçekten dostum diyebilieceğim biriydi ama biraz uzaklaştık son zamanlarda sebebini anlayamadıgım durumlardan
Neyse biz indik sevgilimle bizi otogarda karşıladı biz günlük kiralık bi apartta anlaşmıştık oraya gittik kalınacak gibi biyer değildi tekinsiz biyer . Burada kalamayız dedik ve bilmediğimiz şehirde dımdızlak kaldık biraz araştırdık başka yere geçtik arkadaşımda kalamazdık çünkü aynı evde 6 kızla birlikte kalıyo
Neyse kız arkadaşımla 2 gün boyunca hiç görüşmedik aradıgımda türlü bahaneler buldu en son gün biz aparttan 11 de çıkış yaptık 6 ya kadar sogukta dışarda yapacak şeyler arayışına girdik arkadaşımı aradım dünden için görüşürüz demiştik o da arkadaşıyl kahvaltıya gideceğini söyledi
3 gün boyınca bizimle oturup bir kahve bile içmedi oysa biz ona güvenerek gitmiştik
Bende “ önceden olsa benim canım sıkkın desem çıkıp başka sehirden geleceğini ama şuan bilmediğimiz şehirde bizi yapayalnız bıraktıgını artık çok değiştiğini karşısında da eski beni bulamayacagını artık beni aramaması gerektiğini “ söyledim
Oda bana türlü bahanelerle benim sadece kendimi düşündüğümü birlikte sevgilimle görüşmek istemediğini bi ton derdi oldugunu söyledi bende gelme deseydin zaten gelmezdik dedim ve öylece bitti beni heryerden çıkarmış numarama kadar silmiş bu birinci sorunum
2. İse kuzenimle yakınızdır ama ben sevgilimle gideceğimi anneme söylemediğim için onada söylemedim ve instagram hikayelerimi gizledim oda bana bi uygulamadan bakıp neden bana yalan söyledin dedi ve onun üstüne “ sen şeytansın senin gibilerden korkulur sen sinsisin fesatsın sevgiline yazık inşallah ıda senin yaptıklarını yapıyodur senin hayatın yalan seni sildim bundan sonra diyip tonlarca hakaret sıralayıp beni engellemiş . Kuzenime söylememe sebebim özel hayatımla ilgili çoğu şeyi ailesine anlatması sevgilimle ayrıldıgıma kadar laf olsun diye anneannesiyle bile sohbet esnasında söylemiş
3. Sorunum sevgilim
Ayarladıgı apart desene faciaydı kaldıgımız yeri son dk ben buldum yoksa sokakta kalacaktık . Bütün gün apartta bi yandan televizyonda selena bez bebek döndü bunları izledi oyun oynadı tabi benle de ilgilendi ama aynı evin içinde resmen sıhbet dönmedi son gün dışarda kaldıgımız için kahvaltıya gittik künefe fln yedik ama mecburi bişrymiş gibi 6 saati dolduramadık resmen dönerken desek öyle mesela ben yemek yemeyi çok severim o kahvaltıyı bile gereksiz buluyo benim zevk aldıgım şeyler ona gereksiz geliyo dönüşte sırf çok biliyomuş gibi bizi yanlış yola soktu ve yarım saat boşa yürüdüm hani ünsan bi karşıdan karşıya geçerken el tutar fln yok
Yada dönünce “ hayatımın en güzel günleriydi senle uyumak çok güxeldi seni çok özledim senle aynı evde olmak çok güzeldi en kısa sürede tekrarlayalım “ gibi sözler hiç söylemedi
Kısacası 2 günlük tatil benden çok şey götürdü şimdi ben ne yapayım haklı ve haksız oldugum yerler nereler bitik durumdayım şuan ?
Tatlım yolculuk insanı tanımak için bir fırsat bence bu çocuk sana yaramaz...Merhaba yeni üye oldum kafam okadar karışıkki nerden başlayacagımı bilemiyorum
Çok yakın arkadaşım şehir dışında yaşıyo onun yanına gezmeye gidelim dedik tabi ben sevgilimle gittiğimi aileme söylemedim
Öncelikle arkadaşımdan başlayım çok yakınızdır her derdimi bilir gerçekten dostum diyebilieceğim biriydi ama biraz uzaklaştık son zamanlarda sebebini anlayamadıgım durumlardan
Neyse biz indik sevgilimle bizi otogarda karşıladı biz günlük kiralık bi apartta anlaşmıştık oraya gittik kalınacak gibi biyer değildi tekinsiz biyer . Burada kalamayız dedik ve bilmediğimiz şehirde dımdızlak kaldık biraz araştırdık başka yere geçtik arkadaşımda kalamazdık çünkü aynı evde 6 kızla birlikte kalıyo
Neyse kız arkadaşımla 2 gün boyunca hiç görüşmedik aradıgımda türlü bahaneler buldu en son gün biz aparttan 11 de çıkış yaptık 6 ya kadar sogukta dışarda yapacak şeyler arayışına girdik arkadaşımı aradım dünden için görüşürüz demiştik o da arkadaşıyl kahvaltıya gideceğini söyledi
3 gün boyınca bizimle oturup bir kahve bile içmedi oysa biz ona güvenerek gitmiştik
Bende “ önceden olsa benim canım sıkkın desem çıkıp başka sehirden geleceğini ama şuan bilmediğimiz şehirde bizi yapayalnız bıraktıgını artık çok değiştiğini karşısında da eski beni bulamayacagını artık beni aramaması gerektiğini “ söyledim
Oda bana türlü bahanelerle benim sadece kendimi düşündüğümü birlikte sevgilimle görüşmek istemediğini bi ton derdi oldugunu söyledi bende gelme deseydin zaten gelmezdik dedim ve öylece bitti beni heryerden çıkarmış numarama kadar silmiş bu birinci sorunum
2. İse kuzenimle yakınızdır ama ben sevgilimle gideceğimi anneme söylemediğim için onada söylemedim ve instagram hikayelerimi gizledim oda bana bi uygulamadan bakıp neden bana yalan söyledin dedi ve onun üstüne “ sen şeytansın senin gibilerden korkulur sen sinsisin fesatsın sevgiline yazık inşallah ıda senin yaptıklarını yapıyodur senin hayatın yalan seni sildim bundan sonra diyip tonlarca hakaret sıralayıp beni engellemiş . Kuzenime söylememe sebebim özel hayatımla ilgili çoğu şeyi ailesine anlatması sevgilimle ayrıldıgıma kadar laf olsun diye anneannesiyle bile sohbet esnasında söylemiş
3. Sorunum sevgilim
Ayarladıgı apart desene faciaydı kaldıgımız yeri son dk ben buldum yoksa sokakta kalacaktık . Bütün gün apartta bi yandan televizyonda selena bez bebek döndü bunları izledi oyun oynadı tabi benle de ilgilendi ama aynı evin içinde resmen sıhbet dönmedi son gün dışarda kaldıgımız için kahvaltıya gittik künefe fln yedik ama mecburi bişrymiş gibi 6 saati dolduramadık resmen dönerken desek öyle mesela ben yemek yemeyi çok severim o kahvaltıyı bile gereksiz buluyo benim zevk aldıgım şeyler ona gereksiz geliyo dönüşte sırf çok biliyomuş gibi bizi yanlış yola soktu ve yarım saat boşa yürüdüm hani ünsan bi karşıdan karşıya geçerken el tutar fln yok
Yada dönünce “ hayatımın en güzel günleriydi senle uyumak çok güxeldi seni çok özledim senle aynı evde olmak çok güzeldi en kısa sürede tekrarlayalım “ gibi sözler hiç söylemedi
Kısacası 2 günlük tatil benden çok şey götürdü şimdi ben ne yapayım haklı ve haksız oldugum yerler nereler bitik durumdayım şuan ?
Evlenmek gibi bir niyetin yoktur umarım çok sıkıcı bir adam...Okadar canım sıkıldı ki biranda kimsem kalmadı arkadaşımı normal şartlarda bugun arasam gecenin kaçı olursa olsun çıkar gelirdi çoğu derdimi onunla aştım sevgilimden hoşlanmasa bile benim hatrıma bunu yapmamalıydı hala şok içindeyim
Kuzenime desek evet yalan söyledim ama karşılıgı bu mu olmalıydı konuşmama bile izin vermedi
Sevgilimden de ayrılsam mı bilemedim çünkü ona sorsak bir sorun yoktur bile ortada biraz öküz hatta baya öküzmüş en son bezbebeğe ağzını açmış izliyodu sordugumda dur oyuncaklar dünyasını kurtaracaklar dedi şaka gibi ya
Akşamında birlikte alkol aldık güzel şeyler izledik fln ama bilmiyorum ya
Arkadasinizin gerçekten işi çıkmış olabilir ya da sevgilinizle ayni ortamda bulunmaktan haz etmemis olabilir. Sizin icin katlanabilirdi onunla alakali yorum yapmak yanlis olur tam ne düşündü bilinmez... kuzeniniz içinde bir kayıp değil kurtuldugunuz bir yük olmus adeta. Boyle insanlar baska hesap acar stalklamayi bile basarirlar. Ortak arkadaşlardan sorar sorustururlar. Sizin hayatınız. Onca hakarete lüzum yok. Bir güzel cenesini kapatip kndan sonra yollarını ayirsaydiniz. Sevgiliniz içinde biraz boş biri gibi geldi. Yani bir yere gidiyorsunuz ve dışarda kalmaya bile razı. Maddi açıdan cimri gibi de olabilir. Sevgilisi yanindayken izledigi filmler yani bilmiyorum esimle 10 yil görüştük cocuktuk basladigimizda ama saatler dakika gibi gelirdi evlendik keza aynen 1 yildir hala öyle... Kisaca 8 saati dolduramadiginiz biriyle iliskinizi gözden gecirmenizi öneririm.Merhaba yeni üye oldum kafam okadar karışıkki nerden başlayacagımı bilemiyorum
3. Sorunum sevgilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?