2 günlük bir tatil benç hem kuzenimden hem arkadaşımdan etti hemde sevgilimden soguttu ?

fragman gibi olmus adam size gelecekteki ev ysantinizi gostermis yol yakinken donun simdi boyleyse evliyken bilemedim

Bu ne yaa gitmez olaydin....Kayiplar,gerçekler,ortada kalmalar.Umarim dersini almissindir.Boşa yasanmamistir

Olabilir arkadaşıma hak verdim bence ama yukard bi arkadaşın dediği gibi kaç yıllık arkadaşız her şeyi bi kenara bırakıp benim yanıma 1 saat olsun gelmesi gerekirdi diye düşünüyorum
Oyle tabiki baska sehirden geliyorsun. Insan bi kahvelik zaman ayirmasi lazim bu en yakin arkadaş. Bi tanisik uzaktan arada sirada gorusturugun arkadasin degil ki. Ben iletisimimi keserdim cok buyuk olasılıkla.

Öyle yaptım Ama çok da üzgünüm benim onunla ilgilenmediğimi söylemişti oysa haftalar önce dişim ağrıyo yaşadıgım şrhirde dişci bulamadım dediğinde bile ordan ona dişci bulmuştum çok üzgünüm
Oyle tabiki baska sehirden geliyorsun. Insan bi kahvelik zaman ayirmasi lazim bu en yakin arkadaş. Bi tanisik uzaktan arada sirada gorusturugun arkadasin degil ki. Ben iletisimimi keserdim cok buyuk olasılıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…