- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.233
- 698
- Konu Sahibi SalakSacma
-
İşte böyle durumlarda çantanı alıp dışarı çıkıp, güzel güzel gezip şık bir restoranda oturman lazım. Koşsun peşinden.Bilmem kendi içimde sinir krizi geçirdiğim için göremedim
Sadece aklımda kalan pompirikya ne dediğimde o kulinanın torunu demesiydi
Gereken şeyler yazılmış da ben de yazayım.
Arkadaşının şehrine o davet etmeden neden gittiniz? Davet edilmeden gitmemeyi öğrenmelisin. Hatta karşıdaki kişiyi şehrinde önce sen ağırlamalı, o bir kaç kere samimiyetle davet ettikten sonra gitmelisin. Ne kadar samimi arkadaşın olursa olsun. İnsan ilişkileri böyledir. Ben önce verici olmayı tercih ederim, zararını görmedim. Hep baş üstünde tutuldum bu nedenle.
Kızın belki kötü bir dönemiydi. Belki sevgilin senin fark edemeyeceğin kadar gıcık bir insan, kız ondan uzak durmak istemiş olabilir.
Bir şehre gidiyorsan cebinde öğrenci bile olsan bol para olmalı. Kötü durumlar için. Arkadaşın acil Bi haber alıp gitse bile kalabilmeli, gezebilmelisin.
Sevgilin berbat bir apart mı tuttu, derhal şık bir otele geçirt ikinizi. Ödesin. Kredi kartından çektirir. Gelecek ay ailesinden istesin. Sen de elbet ona yakın bir harcama yap ama "benim standartlarım var, uyduruk bir yerde kalamam" de. Evlenecek bile olsanız bunu yap.
Erkekler sen geceliği elli liralık yerde kalmayı kabul ettin diye seni daha çok sevmeyecek. Asla bazal bir lüksten ödün verme. Tepenize çıkarmayın şu herifleri.
Kuzenin boşboğaz. Benim de çok sevdiğim bir kuzenim böyleydi. Her şeyimi annesine anlatırdı. Annem kimseye söylemez ki derdi. Annesi de hakikaten söylemez ama ben bilmesini istemiyorum ve bu hakkım dedim. Her olayda sakın annene söyleme, kimse bilsin istemiyorum diye diye öğrendi sonunda anlatmamayı.
Sevgilin bana biraz boş geldi. Selena izlemek nedir. Benim sevgilim olsa beni oranın özgün bir restoranına götürür, çarşıda gezdirir, müzelere götürür, akşam da şık bir yer bulur, unutulmaz bir gece yaşatır. Kusura bakma. Paramız az deme, öğrenciyken de bütçeye göre kaliteli zaman geçirmek mümkün. Yaşadık bunları. Yapılacak dünya kadar şey var.
Sevgilin yaşam kültürü olmayan, biraz sığ ve cahil, boş kafa biri gibi geldi bana. En azından sıkıcı.
Sevgiliden ayrıl. Kuzenin ve arkadaşınla aranı düzelt. Kuzenini uyar. Arkadaşınla da Bi konuş, belki sevgilin ona kabalık etti de kız ondan sevmiyor onu.
sevgilin için iyi olmuş böyle boş adamla ömür geçmez bence sevinmelisin tanıyamadan evlenenler var.Ayrıca şehirdışına tatile gıdıyorsunuz neden uyduruk apartta kalıyorsunuz ki guzel bir otelde kalmak varken ?parası yoksa götürmesin sizi..Ya da siz neolursa olsun sizde kendinize guvenınız olacak kadar para olmalı bence.Kahvaltıya gereksız dedıgıne gore cimri sanırım tek simitle idare etmeyi mi düşünüyordu acaba?Merhaba yeni üye oldum kafam okadar karışıkki nerden başlayacagımı bilemiyorum
6 aydır bir sevgilim var inişli çıkışlı bir ilişkimiz var
Çok yakın arkadaşım şehir dışında yaşıyo onun yanına gezmeye gidelim dedik tabi ben sevgilimle gittiğimi aileme söylemedim
Öncelikle arkadaşımdan başlayım çok yakınızdır her derdimi bilir gerçekten dostum diyebilieceğim biriydi ama biraz uzaklaştık son zamanlarda sebebini anlayamadıgım durumlardan
Neyse biz indik sevgilimle bizi otogarda karşıladı biz günlük kiralık bi apartta anlaşmıştık oraya gittik kalınacak gibi biyer değildi tekinsiz biyer . Burada kalamayız dedik ve bilmediğimiz şehirde dımdızlak kaldık biraz araştırdık başka yere geçtik arkadaşımda kalamazdık çünkü aynı evde 6 kızla birlikte kalıyo
Neyse kız arkadaşımla 2 gün boyunca hiç görüşmedik aradıgımda türlü bahaneler buldu en son gün biz aparttan 11 de çıkış yaptık 6 ya kadar sogukta dışarda yapacak şeyler arayışına girdik arkadaşımı aradım dünden için görüşürüz demiştik o da arkadaşıyl kahvaltıya gideceğini söyledi
3 gün boyınca bizimle oturup bir kahve bile içmedi oysa biz ona güvenerek gitmiştik
Bende “ önceden olsa benim canım sıkkın desem çıkıp başka sehirden geleceğini ama şuan bilmediğimiz şehirde bizi yapayalnız bıraktıgını artık çok değiştiğini karşısında da eski beni bulamayacagını artık beni aramaması gerektiğini “ söyledim
Oda bana türlü bahanelerle benim sadece kendimi düşündüğümü birlikte sevgilimle görüşmek istemediğini bi ton derdi oldugunu söyledi bende gelme deseydin zaten gelmezdik dedim ve öylece bitti beni heryerden çıkarmış numarama kadar silmiş bu birinci sorunum
2. İse kuzenimle yakınızdır ama ben sevgilimle gideceğimi anneme söylemediğim için onada söylemedim ve instagram hikayelerimi gizledim oda bana bi uygulamadan bakıp neden bana yalan söyledin dedi ve onun üstüne “ sen şeytansın senin gibilerden korkulur sen sinsisin fesatsın sevgiline yazık inşallah ıda senin yaptıklarını yapıyodur senin hayatın yalan seni sildim bundan sonra diyip tonlarca hakaret sıralayıp beni engellemiş . Kuzenime söylememe sebebim özel hayatımla ilgili çoğu şeyi ailesine anlatması sevgilimle ayrıldıgıma kadar laf olsun diye anneannesiyle bile sohbet esnasında söylemiş
3. Sorunum sevgilim
Ayarladıgı apart desene faciaydı kaldıgımız yeri son dk ben buldum yoksa sokakta kalacaktık . Bütün gün apartta bi yandan televizyonda selena bez bebek döndü bunları izledi oyun oynadı tabi benle de ilgilendi ama aynı evin içinde resmen sıhbet dönmedi son gün dışarda kaldıgımız için kahvaltıya gittik künefe fln yedik ama mecburi bişrymiş gibi 6 saati dolduramadık resmen dönerken desek öyle mesela ben yemek yemeyi çok severim o kahvaltıyı bile gereksiz buluyo benim zevk aldıgım şeyler ona gereksiz geliyo dönüşte sırf çok biliyomuş gibi bizi yanlış yola soktu ve yarım saat boşa yürüdüm hani ünsan bi karşıdan karşıya geçerken el tutar fln yok
Yada dönünce “ hayatımın en güzel günleriydi senle uyumak çok güxeldi seni çok özledim senle aynı evde olmak çok güzeldi en kısa sürede tekrarlayalım “ gibi sözler hiç söylemedi
Kısacası 2 günlük tatil benden çok şey götürdü şimdi ben ne yapayım haklı ve haksız oldugum yerler nereler bitik durumdayım şuan ?
sevgilin içim ıyı olmu
sevgilin için iyi olmuş böyle boş adamla ömür geçmez bence sevinmelisin tanıyamadan evlenenler var.Ayrıca şehirdışına tatile gıdıyorsunuz neden uyduruk apartta kalıyorsunuz ki guzel bir otelde kalmak varken ?parası yoksa götürmesin sizi..Ya da siz neolursa olsun sizde kendinize guvenınız olacak kadar para olmalı bence.Kahvaltıya gereksız dedıgıne gore cimri sanırım tek simitle idare etmeyi mi düşünüyordu acaba?
arkadaşınıza gelince siz sevgilinizle tatile gelmıssınız onun size göre program yapması kendince belki 3.kişi olarak şık durmaz dıye düşünemedi belki sevgilinden hoşlanmıyor siz tatıle arkadasınız orda dıye onun şehrıne gelecegınızı soylemısmıydınız ama bence sevgilinden hoşlanmıyor ya da nekadar uyduruk bir apart oldugunu farkettı ordakı tavrından dolayı kız inanılmaz gıcık oldu sevgiline çünkü ben olsam olurdum
kuzenıne gelınce önemseme kıskançlık yapmıştır belki aranıza mesafe girmesi iyi olmuştur zamanla düzelir adım atmana gerek yok bence
Arkadaşın konusunda haklı buldum ben seni. En azından 1 saat kahve içebilirdi, zaman ayırabilirdi 3 gün boyunca. Hiç gelmek istemese bile insan ayıp olmasın diye 1 saat oturur.
Erkek arkadaşınla hiç uyumlu değilsiniz. Bu tatil bunu görmen açısından iyi olmuş. Biz erkek arkadaşımla evde kalırken, aaa ne çabuk bu saat olmuş diyoruz. Aranızda uyum yok, buna göre değerlendir. Sevgilinle olan ilişkin eski eşimi hatırlattı bana, tüylerim diken diken oldu. Bir kere tatile gitmiştik, zaten 6 ay evli kaldık, orda akşam yemeğine şu saatte çıkalım dedi, geç bir saati söylüyor, çok üşengeçti, dışarda daha az zaman geçirsin diye. Akşamüstü odada aşkı memnu izliyorduk yatağa uzanmış, benim en sevdiğim tatil beldesinde. Bir ömür geçmez uyumsuz olduğun adamla.
Öğrenci mısınız?Neden leş gibi bi apart ayarlamış sevgilin merak ettim bilmediğiniz bir şehirde başınıza iş gelebilirdi. Ayrıca sevgilinizle şehir dışına gezmeye gidiyorsunuz ve o adam apartta bez bebek izliyor ya bu adam kaç yaşında hoşça vakit geçirmek vakti değerlendirmek varken yapılan aktivite biraz tuhaf bence yeterince ortak noktanız ve aşkınız yok
Ikinizde çalışan insanlarmışsınız ben apart falan deyince öğrenci zannettim sizi hangi şehre gittiniz?en küçük yerlerde bile bir otel oluyor.bu arada saklı gizli gittiğiniz gezinin neden storylerini paylaştınız story gizleseniz bile fake hesaplardan görenler olabilir.neyse bu kucuk tatil sayesinde kuzeninde arkadaşının da sevgilinin de gerçek yüzlerini görmüşsünÖğrenci değilim hemşireyim sevgilimde çalışan bi insan
“En fazla ne kadar kötü olabilir diye düşündüm ben hemen herşeyi olsun diye bakıyorum pek üstüne düşmüyorum benim hatam” fln dedi ama ben olmasaydım gecenin bi yarısı kalacak yer olmayacaktı gittiğimiz yerin merkezinde otel yoktu
1. Arkadaşımın olduğu yere gitmeye karar verdik demişsin arkadaşın mı davet etti. Davet ettiyse seni mı davet etti sevgilini de özellikle çağırmış mıydı. Çünkü bir çifti gezdirmek ve vakit geçirmek pek eğlenceli olmaz teksen.
2. Gitmek senin kararın olduğu için kalacak yeri en baştan zaten sen ayarlamalıydın. Yada arkadaşın davet ettiyse o ayarlamalıydı. Sevgiline sorumluluk atman yersiz olmuş.
3.Kuzen kıskandı sanırım triplere bakarsak. Ben olsam görüşmem bir daha.
1. Siz kabul etseniz de etmeseniz de arkadaşınızla ilişkinizin dinamiği degişmiş. Eskisi kadar samimi ve spontane bi iliski içerisinde değilsiniz belli ki. Birbirinizin hayatında öncelikli olduğunuz, birbirinize uyum sağlamak icin fedakarlık gösterdiginiz zamanlar bi sebepten geride kalmış. Üstüne sizin planlama hataları da eklenince nahoş bi durum olmuş. Bozulmakta haklısınız, insan üzülür tabi ama hayat bu; koşullar, zaman ve mesafeler bazı bağları zayıflatıyo ve hatta tamamen koparabiliyo. Çok üzerinde durmayın yani. Ya bu yeni ve daha yüzeysel arkadaşlıgı kabullenin ya da sakince zamana bırakın, zaten koşullarda bi degisiklik olmazsa tamamen koparsınız eninde sonunda.Merhaba yeni üye oldum kafam okadar karışıkki nerden başlayacagımı bilemiyorum
6 aydır bir sevgilim var inişli çıkışlı bir ilişkimiz var
Çok yakın arkadaşım şehir dışında yaşıyo onun yanına gezmeye gidelim dedik tabi ben sevgilimle gittiğimi aileme söylemedim
Öncelikle arkadaşımdan başlayım çok yakınızdır her derdimi bilir gerçekten dostum diyebilieceğim biriydi ama biraz uzaklaştık son zamanlarda sebebini anlayamadıgım durumlardan
Neyse biz indik sevgilimle bizi otogarda karşıladı biz günlük kiralık bi apartta anlaşmıştık oraya gittik kalınacak gibi biyer değildi tekinsiz biyer . Burada kalamayız dedik ve bilmediğimiz şehirde dımdızlak kaldık biraz araştırdık başka yere geçtik arkadaşımda kalamazdık çünkü aynı evde 6 kızla birlikte kalıyo
Neyse kız arkadaşımla 2 gün boyunca hiç görüşmedik aradıgımda türlü bahaneler buldu en son gün biz aparttan 11 de çıkış yaptık 6 ya kadar sogukta dışarda yapacak şeyler arayışına girdik arkadaşımı aradım dünden için görüşürüz demiştik o da arkadaşıyl kahvaltıya gideceğini söyledi
3 gün boyınca bizimle oturup bir kahve bile içmedi oysa biz ona güvenerek gitmiştik
Bende “ önceden olsa benim canım sıkkın desem çıkıp başka sehirden geleceğini ama şuan bilmediğimiz şehirde bizi yapayalnız bıraktıgını artık çok değiştiğini karşısında da eski beni bulamayacagını artık beni aramaması gerektiğini “ söyledim
Oda bana türlü bahanelerle benim sadece kendimi düşündüğümü birlikte sevgilimle görüşmek istemediğini bi ton derdi oldugunu söyledi bende gelme deseydin zaten gelmezdik dedim ve öylece bitti beni heryerden çıkarmış numarama kadar silmiş bu birinci sorunum
2. İse kuzenimle yakınızdır ama ben sevgilimle gideceğimi anneme söylemediğim için onada söylemedim ve instagram hikayelerimi gizledim oda bana bi uygulamadan bakıp neden bana yalan söyledin dedi ve onun üstüne “ sen şeytansın senin gibilerden korkulur sen sinsisin fesatsın sevgiline yazık inşallah ıda senin yaptıklarını yapıyodur senin hayatın yalan seni sildim bundan sonra diyip tonlarca hakaret sıralayıp beni engellemiş . Kuzenime söylememe sebebim özel hayatımla ilgili çoğu şeyi ailesine anlatması sevgilimle ayrıldıgıma kadar laf olsun diye anneannesiyle bile sohbet esnasında söylemiş
3. Sorunum sevgilim
Ayarladıgı apart desene faciaydı kaldıgımız yeri son dk ben buldum yoksa sokakta kalacaktık . Bütün gün apartta bi yandan televizyonda selena bez bebek döndü bunları izledi oyun oynadı tabi benle de ilgilendi ama aynı evin içinde resmen sıhbet dönmedi son gün dışarda kaldıgımız için kahvaltıya gittik künefe fln yedik ama mecburi bişrymiş gibi 6 saati dolduramadık resmen dönerken desek öyle mesela ben yemek yemeyi çok severim o kahvaltıyı bile gereksiz buluyo benim zevk aldıgım şeyler ona gereksiz geliyo dönüşte sırf çok biliyomuş gibi bizi yanlış yola soktu ve yarım saat boşa yürüdüm hani ünsan bi karşıdan karşıya geçerken el tutar fln yok
Yada dönünce “ hayatımın en güzel günleriydi senle uyumak çok güxeldi seni çok özledim senle aynı evde olmak çok güzeldi en kısa sürede tekrarlayalım “ gibi sözler hiç söylemedi
Kısacası 2 günlük tatil benden çok şey götürdü şimdi ben ne yapayım haklı ve haksız oldugum yerler nereler bitik durumdayım şuan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?