benim 5 kişilik bir arkadaş grubum vardı. Bu gruptan bir çocukla biz çok iyi arkadaştık ve şu anki sevgilimle konuştuğumuz dönemde bu çocuk bana hislerinin olduğunu söyledi. Bunun üzerine ben de bu çocuğa konuştuğum birinin olduğunu söyledim, çocuk da hiç ısrar etmeden benimle iletişimi kesti ve 1 seneye yakın konuşmadık. Ama çocuk arkadaş grubumla takılmaya da devam etti, bazen denk geldik ama çok saygılıydı bana karşı da. Neyse, 1 sene sonunda bu çocuk başka biriyle tanıştı ve normal iletişim kurmaya başladık. Çocuğun bana karşı hislerinin geçtiğinden emindim, zaten en ufak yanlış bir hareketi de olmadı. Hatta sevgilimi de gördü hiçbir şekilde iletişim kurmaya da çalışmadı. Neyse normal iletişim kurmaya devam ettik, küs değilüz ama bazen 6-7’li buluşunca aynı ortamda denk geldiğimizde de sorun olmuyor. Sevgilime bunu söylediğimde bana gitmememi söyledi. Her buluşmaya gittiğimde arkadaşlarımla o çocuk var mı diye sormaya başladı.
6 kişi haftaya kayağa gidecekler. sırf sevgilim istemiyor o çocuk da gelecek diye ben gitmeyeceğim. Yani tüm arkadaş grubumdan kendimi dışlamış oluyorum.
Sevgilim bu düşüncesinde haklı mı yoksa abartıyor mu? Hiç aynı ortamda olmamak mı gerek? Benim için aynı ortamda olmak sorun değil. Topluyız çünkü.