2 günlük bir tatil benç hem kuzenimden hem arkadaşımdan etti hemde sevgilimden soguttu ?

Bu hikayede en masumu arkadaşınız bence,üçü arasından yani.Arkadaşınız sevgilinizle şuan tanışmak veya yakın olmak istemiyor olabilir.Tek gitseniz eminim tavrı farklı olurdu.Ayrıca virüsten,ya da kendi şahsi problemlerinden çekiniyor olabilir.

Sevgilinizle demek ki ortak noktalarınız başka,dahası gerçekten seven insan sizin sevdiğiniz seyleri yapmak icin caba harcar,sırf siz mutlu olun sizle vakit geçirebileyim diye.Ne yazık ki bir yerde biteceği belli bir ilişki.Kendinize yazık etmeyin,daha mutlu olacagınız size değerli hissettiren insanlarla birlikte olun.

Kuzeninizle de mesafenizi korumaya devam edin.Her şey bir yana sizin sırlarınızı etrafındakilere anlatan hiç kimseye en ufak güven olmaz.Üstüne üstlük ara bozmak için de ajanlık yapıyor.

Arkadaşla devam,kuzenle sevgiliye bay bay

Anneler kulübüne neden üyesiniz?

yani sevgilinizle gittiğiniz yerde arkadaşa ihtiyacınız olması da garip. ama sizin sevgiliniz bildiğiniz hödük. bence sevgiliniz ve kuzeniniz leş insanlar. ikisini de bu bahaneyle hayatınızdan çıkarın. 1 günlük tatil için apart tutmak bile her şeyi değersizleştiriyor bana göre. arkadaşınız da belki çiftlerle görüşmek istemiyor olabilir yani, siz gezip tozabilirdiniz kafanıza göre. bilmediğiniz yer de ne kadar yabancı olabilir ki sonuçta aynı ülkedeyiz, elinizin altında telefon her yeri nokta atışı gösterir illaki ama sevgiliniz sıfır emekle tatili bitirmiş.

Ben tek bir şeyi anlamadım

Aileden gizli sevgili ile tatile gidip neden story atılır kuzen engellenir

Sonuçta kuzen ne yapıyor da durduk yere beni engellemiş diye düşünmüş bence mantıklı bir merak

Sonra da nispet yapmış sen sakladığını san ben öğrendim diye

Naçizane yaşlı tavsiyesi ailenin öğrenmesini istemediğin şeyleri sosyal medyaya vs de koyma

Yıllar sonra karşına çıkar açıklama da bulamazsın

Arkadadında kuzenınde haksız. Sevgılınde cok ıtıcı bezbebek ne yaa allah sana gostermıs brnce ucundende uzak dur

en son bezbebeğe ağzını açmış izliyodu sordugumda dur oyuncaklar dünyasını kurtaracaklar dedi

Kız gece gece beni güldürdün ya ayyy yazamıyorum da Allah seni kahretmesin

Abooowww ayrıl kız hemen düşünsene bunla evlisin ve aynı evde yaşıyorsunuz amaaannn düşman başına

Bilmem kendi içimde sinir krizi geçirdiğim için göremedim
Sadece aklımda kalan pompirikya ne dediğimde o kulinanın torunu demesiydi
Kız bi dur Allah aşkına gül gül öldüm.. Ben seni çok sevdim ya sarılasım geldi çok tatlısın sen canım benim Allah inşallah gönlüne göre birini versin sana kıyamam sana yaaa

Bez bebek izleyen sevgilinizi arkadaşınızın sevmemesinin haklı nedenleri olduğunu düşünüyorum. Biraz fazla ilişkiye kaptırmış olabilir misiniz kendinizi, arkadaşınız yalnız hissetmiştir tavrı da bu yüzden böyledir. Kuzeniniz çok fena biri uzak durun ondan. Ve ilişkinizi tekrar gözden geçirin, bez bebek izlemeyi size tercih eden koca bir bebek var karşınızda :)

Amiiin amiiin inşallah Allah hepimizin karşısına güzel insanlar çıkarız trajikomik biraz
Kız bi dur Allah aşkına gül gül öldüm.. Ben seni çok sevdim ya sarılasım geldi çok tatlısın sen canım benim Allah inşallah gönlüne göre birini versin sana kıyamam sana yaaa

Olabilir arkadaşıma hak verdim bence ama yukard bi arkadaşın dediği gibi kaç yıllık arkadaşız her şeyi bi kenara bırakıp benim yanıma 1 saat olsun gelmesi gerekirdi diye düşünüyorum

normal şartlarda bugun arasam gecenin kaçı olursa olsun çıkar gelirdi çoğu derdimi onunla aştım

Demek ki sen onun yakın arkadaşı değilmişsin.
Arkadaşlık tek taraflı değil. Atar yapmak yerine ne sıkıntın var oturup dertleşelim deseydin..
Sevgilinde zaten sizinle gelmek istemezdi baksana selena izleyen birinden de ne bileyim ne bekliyosun?

Atar yapmadim direk 1 hafta önce buraya geldi biraz uzaksın ne problemin var ben mi bişey yaptım bak uzaklaşıyosun benden dedim güzelce hayır yok benim kendi hayatım yolunda değil fln dedi üst üste geldi yani hayır sevgilim çyşe bişry izleyelim dışarı çıkmayalım modunda değildi birlikte alışveriş fln da yaptık gratise girip oje bile seçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…