2 günlük bir tatil benç hem kuzenimden hem arkadaşımdan etti hemde sevgilimden soguttu ?

Ben bir sevgilime Emma goldman'in "dans edemeyeceksem bu benim devrimim değildir" kitabıni vermiştim ( Tarihin en ünlü feminist aktivistinin bir kitabı ama içinde dinden milliyetçiliğe her şeyle ilgili çok güzel yorumlar var,ince bir kitap). Daha doğrusu ben hep kitaptan bahsedince çocuk demişti 'sen versene bana,zaten geç kalkıyorum bütün gece oturuyorum,ben onu bir okuyayım,seninle kitap hakkında tartisiriz' .
Ben de verdim çocuğa kitabı. Normalde gece boyunca yazisiriz,o gece çocukta çıt çıkmadı. Dedim herhalde kitap sardı.
Ertesi gün konuşacağız; okudun mu, begendin mı diye
Tuttu bana dedi ki 'aşkim okuyacaktim da gece kısmetse olur diye bir program gördüm, nasıl güzel nasıl güzel, kavga ediyorlar faaln. Hatta bak YouTube'dan açalım , hahahaha'

Nasıl yani????
Bir insanın Emma Goldman okumakla kısmetse olur izlemek arasında ikilem yaşadığına şahit oldum. Çok garip bir andı:)

*Bazen beraberken de açardı, gündüz canlı olan kısımları. Çok severdi kısmetse olur izlerken benim mandalina falan soymami bir balık erkeğinin rüyası

Yemek hassas konum kahvaltıyı geç yapınca o gün iştahım kapanıyo ve mutsuz oluyorum

Ben çok aç kalıyordum buluşunca ya ona tamam buna tamam ağzım açık böyle herşeye eyvallah diyordum sonra yolda annemi arayıp anne deli gibi acıktım şunu yap bunu yap diye kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyordum evde, annem de kızım okulda çok yorulmuş diyordu, ben aşıktım ama yanındayken açlığımı unutuyordum , endorfin ağzımı dilimi bağlıyordu

Peki siz ne tepki verirdiniz çok merak ettm?

Bir tane de benden. Fakir bir sevgilim vardı. Doğum günüm yaklaştı, işte para biriktiriyorum harika düşüncelerim var falan diyo. Ben de aşk böceği lise 1 öğrencisi, hayaller kuruyorum döföflflflrld
Neyse ayakkabısı falan yırtıldı, zaten para biriktirip bana alıyo diye gidip ayakkabı falan aldım Adidas hemde hayır git kinetix al di mi?
Neyse doğum günü haftamda gelip harika birşey yaptım paramı denkleştirdim dedi ben gözleri hafiften kapatıyorum sürpriz gelecek diye. Gidip papağan almış anasına.
Bana hediye gelmedi.... hediye çok saçma bişey dite bahane üretildi...

Sanırım ben işin aşk karın doyurmuyo kısmındayım

Benimde bi sevgilim vardı annesi babası yoktu annemle tanıştırmıştım annemde yazık oglu gibi görüyodu acıyodu fln
Benim doğum günümde annem onun parası yok diye pasta ve beğediğim saati alıp vermiş buda bize gelip kendi almış gibi kutlamıştı ben şok tabi seneleeeer sonra nişanlanıp ayrılıp üstüne o başkasıyla nişanlanıp ona boy boy altınlar takınca annemden öğrenmiştim

Yaa anneniz ne kadar da inceymiş

Selena ve bez bebeğe kendini kaptıran iki çocuğumun babası olsa soğurum.
benim ki cumaları arka sokaklar izler haftaiçi de yemekteyiz izliyor ne hikmetse onun dışında full bloomberg .ama yemekteyiz izlenecek program değil kaynana sever beni kaynanalardan soğuttu

Bence hemen hayatınızdaki sevgilim dediğiniz fazlalıktan kurtulmalısınız (ağır oldu ama kusura bakmayın) adam özensiz bir apart tutmuş, sizle "ilgilendikten" sonra televizyon izlemiş mecbur kalıp 6 saat dışarıda vakit gecirmişsiniz onu da dolduramamışsınız. Adamın hangi amaçla bu tatile geldiği ortada. Kuzeniniz için diyecek bir şeyim yok ama bence arkadaşınız da sevgilinizden hiç hoşlanmadığı için onunla aynı ortamda bulunmak istemediği için ve sizinle de zaman geçirip samimi bir şekilde duygularını dile getiremediği için uzak durmuş çok da haksız değil. Eğer arkadaşınızla eskiden dediğiniz kadar sıkı bir ilişkiniz varsa bence arkadasliginizi bitirmeyin.

Keyfi tatil yapmanın zamanı değil bence. Virüs almış başını gidiyor. Karma size dönmüş

Sizin etrafınızda neden bı tane normal insan yok? Kurtulduğunuz iyi olmuş arkadaşınızdan da kuzeninizden de, haklısınız geri adım atmayın

Ben de eski eşimle ilk tanistigimizda çekiniyordum yanında birşey yiyemiyordum. Bir gun tuvalete gideceğim diye kalktım nasıl çubuk kraterleri attıysam ağzıma benu öyle görünce şok olmuştu cekinilecek biri değilmiş pislik aldattı beni de neyse

2 gunluk tatile kesene sevgiline kendine guvenıp gitmeliydin, arkadasına guvenıp degıl.
Kuzenin haksız.
Sevgilinin kahvaltıyı gereksiz bulduguna emın mısın, belki de cımrıdır.
Valla bende katılıyorum kımseye guvenıp yola cıkılmaz. Ayrıca herkesin yuzunu gormus oldun kotu tecrube olsa da gereklıymıs demek..

Peki siz ne tepki verirdiniz çok merak ettm?
Tatildeki haline mi?
Dedim ya, aynısı başıma geldi.
Benim ne hayaller beslediğim adam bambaşka, uyuz bir şey çıkmıştı
Ben de tez elden döner dönmez yolları ayırmıştım.
Ama zamanla bu kararın saçma olduğunu farkettim. Çünkü tanıdıkça - tekrar tekrar zaman gecirdikce aslında uyumlu olduğumuzu anladım.
Onunla ilk çıktığımız tatil ve en son çıktığımız tatil arasında dağlar kadar fark vardı çünkü artık birbirimizi taniyor,olduğu haliyle kabul ediyorduk, birbirimizi ne mutlu eder, yüz hali nasılsa o an mutsuzdur , keyfini ne getirir,bir tatilden ne bekler falan biliyorduk, haliyle her şey çok daha güzeldi,ilerleyen zamlarda.

Senin bebeyle de ikinziin de keyif almadığı, tatsız bir tatil geçirmişsiniz. Adam da sıkılmış, sen de sıkılmıssin. Boşu boşuna para harcamis, durduk yere strese girmissiniz. Yani ne sen ne o, neden aksi gibi , sanki çok mutluymuşsunuz gibi davranasiniz ki? Her tatil planı çok güzel gitmiyor neticede.
Bence bir şey olmamış gibi ilişkine devam et.

Sizin etrafınızda neden bı tane normal insan yok? Kurtulduğunuz iyi olmuş arkadaşınızdan da kuzeninizden de, haklısınız geri adım atmayın
Arkadaşımla konuştugumda uzun süredir onu dinlemediğimi konuştugumuzda kendi problemlerimden bahsetttiğimi gelmeyeceğimizi düşünerek beni geçiştirdiğini söyledi
Kendisi uzun süredir aramalarımı açmayıp benden uzaklaşmıştı halbuki benim için “ annemden çok beni arayıp sorar “ diyen insan bunu söyledi bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…