- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.115
- 748
- Konu Sahibi SalakSacma
Bak bide selenanın ilk bölümü yayınlandıgı için bunu izlememiştim diyip sevindi o da var
Küçükken izletmediler mi acaba, yazık bak üzüldüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bide selenanın ilk bölümü yayınlandıgı için bunu izlememiştim diyip sevindi o da var
Selena ve bez bebeğe kendini kaptıran iki çocuğumun babası olsa soğurum.Bak bide selenanın ilk bölümü yayınlandıgı için bunu izlememiştim diyip sevindi o da var
Daha ne kadar kötü olabilir dedikçe daha kötüsünü duyuyorumBak bide selenanın ilk bölümü yayınlandıgı için bunu izlememiştim diyip sevindi o da var
Ben bir sevgilime Emma goldman'in "dans edemeyeceksem bu benim devrimim değildir" kitabıni vermiştim ( Tarihin en ünlü feminist aktivistinin bir kitabı ama içinde dinden milliyetçiliğe her şeyle ilgili çok güzel yorumlar var,ince bir kitap). Daha doğrusu ben hep kitaptan bahsedince çocuk demişti 'sen versene bana,zaten geç kalkıyorum bütün gece oturuyorum,ben onu bir okuyayım,seninle kitap hakkında tartisiriz' .Bezbebegin oyuncaklar dünyasını kurtarmasını heyecanla izleyen sevgiliya ben de üniversitede biriyle tanismistim ve arabasına bindiğimde merhaba dedikten sonra cep telefonundan Kemal Sunal in filmini açıp izlemeye başlamıştı
Ben de çok severim Kemal Sunal filmlerini ama çocuk benle tek kelime konuşmadı yol boyunca film izlemişti aklıma getirdiniz akşam aksam
![]()
Oyuncaklar dünyası kurtuldu mu peki?![]()
Yemek hassas konum kahvaltıyı geç yapınca o gün iştahım kapanıyo ve mutsuz oluyorum![]()
Ben bir sevgilime Emma goldman'in "dans edemeyeceksem bu benim devrimim değildir" kitabıni vermiştim ( Tarihin en ünlü feminist aktivistinin bir kitabı ama içinde dinden milliyetçiliğe her şeyle ilgili çok güzel yorumlar var,ince bir kitap). Daha doğrusu ben hep kitaptan bahsedince çocuk demişti 'sen versene bana,zaten geç kalkıyorum bütün gece oturuyorum,ben onu bir okuyayım,seninle kitap hakkında tartisiriz' .
Ben de verdim çocuğa kitabı. Normalde gece boyunca yazisiriz,o gece çocukta çıt çıkmadı. Dedim herhalde kitap sardı.
Ertesi gün konuşacağız; okudun mu, begendin mı diye
Tuttu bana dedi ki 'aşkim okuyacaktim da gece kısmetse olur diye bir program gördüm, nasıl güzel nasıl güzel, kavga ediyorlar faaln. Hatta bak YouTube'dan açalım , hahahaha'
Nasıl yani????
Bir insanın Emma Goldman okumakla kısmetse olur izlemek arasında ikilem yaşadığına şahit oldum. Çok garip bir andı:)
*Bazen beraberken de açardı, gündüz canlı olan kısımları. Çok severdi kısmetse olur izlerken benim mandalina falan soymamibir balık erkeğinin rüyası
Bir tane de benden. Fakir bir sevgilim vardı. Doğum günüm yaklaştı, işte para biriktiriyorum harika düşüncelerim var falan diyo. Ben de aşk böceği lise 1 öğrencisi, hayaller kuruyorum döföflflflrldBurcak ya sen boyle dıyınce ne geldı aklıma, eskiden smsın 2 kontor oldugu zamanlar. Sevgiliyle uzun uzadıya konusmak ne haddimize. Kontor zaten pahalı.
Bır sevgilim vardı balık kılcıgından hallice.
Bu boyle birbırımızı görüyoruz zaten, Kontor almak gereksiz derdi hep.. Ben de parası yok söyleyemiyora bağlıyorum.. Boyle bahane buluyor sanıyorum parasının yokluğuna. Habıre buna kontor yukluyorumajsjsjssjsj bide gururunu kırmamak ıcın kontor kartını elimle vermiyorum bayıde dırekt yukletıyorum.. Nasıl naıfım Allah ıslah etsin beni.
Sonra bigun tesadüfen, ona boyle hunharca yürüyen.. sozde bunun tıksındıgı kıza Kontor yukledıgını ogrendımshajajsjsbsbsbsshs
Acıklamasıda suydu, kız ogrencı ve habıre benı arayıp yaziyor benım yuzumden kontorlerı bitiyor. Ogrencıye yardım gıbı dusun..
Zjsjsjssjsksjssjsjsjs
Ben ne yangınlar gordum hıc bırı öldürmedi sjskskssksksk
Ben çok aç kalıyordum buluşunca ya ona tamam buna tamam ağzım açık böyle herşeye eyvallah diyordum sonra yolda annemi arayıp anne deli gibi acıktım şunu yap bunu yap diye kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyordum evde, annem de kızım okulda çok yorulmuş diyordu, ben aşıktım ama yanındayken açlığımı unutuyordum , endorfin ağzımı dilimi bağlıyordu![]()
Bir tane de benden. Fakir bir sevgilim vardı. Doğum günüm yaklaştı, işte para biriktiriyorum harika düşüncelerim var falan diyo. Ben de aşk böceği lise 1 öğrencisi, hayaller kuruyorum döföflflflrld
Neyse ayakkabısı falan yırtıldı, zaten para biriktirip bana alıyo diye gidip ayakkabı falan aldım Adidas hemde hayır git kinetix al di mi?
Neyse doğum günü haftamda gelip harika birşey yaptım paramı denkleştirdim dedi ben gözleri hafiften kapatıyorum sürpriz gelecek diye. Gidip papağan almış anasına.
Bana hediye gelmedi.... hediye çok saçma bişey dite bahane üretildi...
Yaa anneniz ne kadar da inceymişBenimde bi sevgilim vardı annesi babası yoktu annemle tanıştırmıştım annemde yazık oglu gibi görüyodu acıyodu fln
Benim doğum günümde annem onun parası yok diye pasta ve beğediğim saati alıp vermiş buda bize gelip kendi almış gibi kutlamıştı ben şok tabi seneleeeer sonra nişanlanıp ayrılıp üstüne o başkasıyla nişanlanıp ona boy boy altınlar takınca annemden öğrenmiştim
benim ki cumaları arka sokaklar izler haftaiçi de yemekteyiz izliyor ne hikmetse onun dışında full bloomberg .ama yemekteyiz izlenecek program değil kaynana sever beni kaynanalardan soğuttuSelena ve bez bebeğe kendini kaptıran iki çocuğumun babası olsa soğurum.![]()
Keyfi tatil yapmanın zamanı değil bence. Virüs almış başını gidiyor. Karma size dönmüşMerhaba yeni üye oldum kafam okadar karışıkki nerden başlayacagımı bilemiyorum
6 aydır bir sevgilim var inişli çıkışlı bir ilişkimiz var
Çok yakın arkadaşım şehir dışında yaşıyo onun yanına gezmeye gidelim dedik tabi ben sevgilimle gittiğimi aileme söylemedim
Öncelikle arkadaşımdan başlayım çok yakınızdır her derdimi bilir gerçekten dostum diyebilieceğim biriydi ama biraz uzaklaştık son zamanlarda sebebini anlayamadıgım durumlardan
Neyse biz indik sevgilimle bizi otogarda karşıladı biz günlük kiralık bi apartta anlaşmıştık oraya gittik kalınacak gibi biyer değildi tekinsiz biyer . Burada kalamayız dedik ve bilmediğimiz şehirde dımdızlak kaldık biraz araştırdık başka yere geçtik arkadaşımda kalamazdık çünkü aynı evde 6 kızla birlikte kalıyo
Neyse kız arkadaşımla 2 gün boyunca hiç görüşmedik aradıgımda türlü bahaneler buldu en son gün biz aparttan 11 de çıkış yaptık 6 ya kadar sogukta dışarda yapacak şeyler arayışına girdik arkadaşımı aradım dünden için görüşürüz demiştik o da arkadaşıyl kahvaltıya gideceğini söyledi
3 gün boyınca bizimle oturup bir kahve bile içmedi oysa biz ona güvenerek gitmiştik
Bende “ önceden olsa benim canım sıkkın desem çıkıp başka sehirden geleceğini ama şuan bilmediğimiz şehirde bizi yapayalnız bıraktıgını artık çok değiştiğini karşısında da eski beni bulamayacagını artık beni aramaması gerektiğini “ söyledim
Oda bana türlü bahanelerle benim sadece kendimi düşündüğümü birlikte sevgilimle görüşmek istemediğini bi ton derdi oldugunu söyledi bende gelme deseydin zaten gelmezdik dedim ve öylece bitti beni heryerden çıkarmış numarama kadar silmiş bu birinci sorunum
2. İse kuzenimle yakınızdır ama ben sevgilimle gideceğimi anneme söylemediğim için onada söylemedim ve instagram hikayelerimi gizledim oda bana bi uygulamadan bakıp neden bana yalan söyledin dedi ve onun üstüne “ sen şeytansın senin gibilerden korkulur sen sinsisin fesatsın sevgiline yazık inşallah ıda senin yaptıklarını yapıyodur senin hayatın yalan seni sildim bundan sonra diyip tonlarca hakaret sıralayıp beni engellemiş . Kuzenime söylememe sebebim özel hayatımla ilgili çoğu şeyi ailesine anlatması sevgilimle ayrıldıgıma kadar laf olsun diye anneannesiyle bile sohbet esnasında söylemiş
3. Sorunum sevgilim
Ayarladıgı apart desene faciaydı kaldıgımız yeri son dk ben buldum yoksa sokakta kalacaktık . Bütün gün apartta bi yandan televizyonda selena bez bebek döndü bunları izledi oyun oynadı tabi benle de ilgilendi ama aynı evin içinde resmen sıhbet dönmedi son gün dışarda kaldıgımız için kahvaltıya gittik künefe fln yedik ama mecburi bişrymiş gibi 6 saati dolduramadık resmen dönerken desek öyle mesela ben yemek yemeyi çok severim o kahvaltıyı bile gereksiz buluyo benim zevk aldıgım şeyler ona gereksiz geliyo dönüşte sırf çok biliyomuş gibi bizi yanlış yola soktu ve yarım saat boşa yürüdüm hani ünsan bi karşıdan karşıya geçerken el tutar fln yok
Yada dönünce “ hayatımın en güzel günleriydi senle uyumak çok güxeldi seni çok özledim senle aynı evde olmak çok güzeldi en kısa sürede tekrarlayalım “ gibi sözler hiç söylemedi
Kısacası 2 günlük tatil benden çok şey götürdü şimdi ben ne yapayım haklı ve haksız oldugum yerler nereler bitik durumdayım şuan ?
Ben de eski eşimle ilk tanistigimizda çekiniyordum yanında birşey yiyemiyordum. Bir gun tuvalete gideceğim diye kalktım nasıl çubuk kraterleri attıysam ağzıma benu öyle görünce şok olmuştuBen çekindiğim için aylarca kumpir yemiştim eşimle, bi gün dedim ki yeter ben kanat istiyorum eğer bana aşık olduysan elimle yiycem patates patates içim dışıma çıktıSen ikinci günden halletmişsin işte
Valla bende katılıyorum kımseye guvenıp yola cıkılmaz. Ayrıca herkesin yuzunu gormus oldun kotu tecrube olsa da gereklıymıs demek..2 gunluk tatile kesene sevgiline kendine guvenıp gitmeliydin, arkadasına guvenıp degıl.
Kuzenin haksız.
Sevgilinin kahvaltıyı gereksiz bulduguna emın mısın, belki de cımrıdır.
Tatildeki haline mi?Peki siz ne tepki verirdiniz çok merak ettm?
Arkadaşımla konuştugumda uzun süredir onu dinlemediğimi konuştugumuzda kendi problemlerimden bahsetttiğimi gelmeyeceğimizi düşünerek beni geçiştirdiğini söylediSizin etrafınızda neden bı tane normal insan yok? Kurtulduğunuz iyi olmuş arkadaşınızdan da kuzeninizden de, haklısınız geri adım atmayın