• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin yaptığı doğru mu?

Arkadaşlarınızla da yakın arkadaş sevgilim dediniz muhtemelen ona yalan söylerken arkadaşlarınızı tembıhlıyor olmalısınız .ben yalan söyledim sizle konuşurken benden bahsetmeyin gibisinden

Bu kez de karşıdaki çocuk kendı üstüne alınır bence bu aşağılayıcı bi durum olur karşı taraf için …hemde sevgiliniz içinde ordaki arkadaşları açısından çirkin bi potre çizmiş olursunuz

hiç gitmeyin yada dediğim gibi dürüst bi şekilde gitmek istiyorum . Ben oraya arkadaşlarım ıcın gidiyorum şahsi algılayıp bu tür sorgulamalar yapıp beni vıcdani rahatsız etme diyeceksınız . Hatta az daha vurgulayıp ne ima ediyorsunuz her defasında oda olacak mı die sorarak cümlesini kuracaksınız karşı tarafa . Öbür türlü kendınize olan özsaygınızı kaybedersiniz yalan söyleyerek .

Şimdi adama da sorarlar madem yalan söylemeyi becerebiliyorsun nie adama dürüstlük abideliği yapıp gidip o çocuğun teklifinden bahsettiniz die :işsiz:
Ben bahsetmedim çocuğun hoşlandığından. Dürüstlük abidesi falan değilim. Sevgilim benim grubumdaki bir arkadaşımla en yakın arkadaş. Ve benden hoşlanan çocuk da en yakın arkadaş. Yani benden duymadı :(
Benim asıl arkadaş grubum (bu çocuk haricindeki kişiler yani) zaten bu olayı biliyorlar ve söylemiyorlar. Ama hani benden yana emin olduklarından dolayı da hiçbiri ya yapma etme demiyor. En son 1-2 defa böyle olunca devamında vicdanım el vermedi ve söyledim.
Bu arada karşıdaki çocuğun bunlardan haberi yok. Zaten o çocuk aslında beni sevgilimle tanıştıran çocuğun arkadaşı. Daha da açıklamak gerekirse biz üçlü bir kız grubuyduk, bu kız grubumuzdan bir arkadaşım bu beni sevgilimle tanıştıran çocukla sevgili oldu, bu benden hoşlanan çocuk da aslında bu ortak erkeğin arkadaşıydı. Aslında biz üç kız olarak gidiyoruz, onlar iki erkek olarak geliyor. Bu şekilde.

benim 5 kişilik bir arkadaş grubum vardı. Bu gruptan bir çocukla biz çok iyi arkadaştık ve şu anki sevgilimle konuştuğumuz dönemde bu çocuk bana hislerinin olduğunu söyledi. Bunun üzerine ben de bu çocuğa konuştuğum birinin olduğunu söyledim, çocuk da hiç ısrar etmeden benimle iletişimi kesti ve 1 seneye yakın konuşmadık. Ama çocuk arkadaş grubumla takılmaya da devam etti, bazen denk geldik ama çok saygılıydı bana karşı da. Neyse, 1 sene sonunda bu çocuk başka biriyle tanıştı ve normal iletişim kurmaya başladık. Çocuğun bana karşı hislerinin geçtiğinden emindim, zaten en ufak yanlış bir hareketi de olmadı. Hatta sevgilimi de gördü hiçbir şekilde iletişim kurmaya da çalışmadı. Neyse normal iletişim kurmaya devam ettik, küs değilüz ama bazen 6-7’li buluşunca aynı ortamda denk geldiğimizde de sorun olmuyor. Sevgilime bunu söylediğimde bana gitmememi söyledi. Her buluşmaya gittiğimde arkadaşlarımla o çocuk var mı diye sormaya başladı.
6 kişi haftaya kayağa gidecekler. sırf sevgilim istemiyor o çocuk da gelecek diye ben gitmeyeceğim. Yani tüm arkadaş grubumdan kendimi dışlamış oluyorum.
Sevgilim bu düşüncesinde haklı mı yoksa abartıyor mu? Hiç aynı ortamda olmamak mı gerek? Benim için aynı ortamda olmak sorun değil. Topluyız çünkü.
Neden arkadaşınızın size karşı olan hislerini sevgilinize söylediniz. Bana göre bu özel durum ikiniz arasında kalmalıydı.

Hislerini söylemiş reddetmişsiniz, iletişimi kesmiş ve sizi hiç rahatsız etmemiş. Böyle vebalı gibi kaçmak bulunduğu ortama girmemek fazla değil mi? O zaman efendice medenice davranan birisi şimdi üstünüze mi atlayacak? O da biriryle tanıştı ve bana hislerinin kalmadığına eminim diyorsunuz. Ben giderdim veya sevgilimin gitmesine karışmazdım, kararı ona bırakırdım. Saygılı ve medeni biriymiş. Sanki şimdiki sevgiliniz varken yapmış gibi davranmayı doğru bulmadım ben.

Ben bahsetmedim çocuğun hoşlandığından. Dürüstlük abidesi falan değilim. Sevgilim benim grubumdaki bir arkadaşımla en yakın arkadaş. Ve benden hoşlanan çocuk da en yakın arkadaş. Yani benden duymadı :(
Benim asıl arkadaş grubum (bu çocuk haricindeki kişiler yani) zaten bu olayı biliyorlar ve söylemiyorlar. Ama hani benden yana emin olduklarından dolayı da hiçbiri ya yapma etme demiyor. En son 1-2 defa böyle olunca devamında vicdanım el vermedi ve söyledim.
Bu arada karşıdaki çocuğun bunlardan haberi yok. Zaten o çocuk aslında beni sevgilimle tanıştıran çocuğun arkadaşı. Daha da açıklamak gerekirse biz üçlü bir kız grubuyduk, bu kız grubumuzdan bir arkadaşım bu beni sevgilimle tanıştıran çocukla sevgili oldu, bu benden hoşlanan çocuk da aslında bu ortak erkeğin arkadaşıydı. Aslında biz üç kız olarak gidiyoruz, onlar iki erkek olarak geliyor. Bu şekilde.
Sadece son cumleyı cevaplamışsınız . Tamam siz söylemediniz okey ..

Bence üstte yazdıklarım daha önemliydi . Yalan söylemeyin !

Hislerini söylemiş reddetmişsiniz, iletişimi kesmiş ve sizi hiç rahatsız etmemiş. Böyle vebalı gibi kaçmak bulunduğu ortama girmemek fazla değil mi? O zaman efendice medenice davranan birisi şimdi üstünüze mi atlayacak? O da biriryle tanıştı ve bana hislerinin kalmadığına eminim diyorsunuz. Ben giderdim ve sevgilimin gitmesine karışmazdım, kararı ona bırakırdım. Saygılı ve meseni biriymiş. Sanki şimdiki sevgiliniz varken yapmış gibi davranmayı doğru bulmadım ben.
Ay hayır zaten ben hiç vebalı gibi davranmıyorum canım. Benlik hiçbir problem yok. İçim rahat etmediği ve bana normal geldiği için zaten buraya konu açtım. Ama herkes sevgilime hak verdi neredeyse ahahahah

Sadece son cumleyı cevaplamışsınız . Tamam siz söylemediniz okey ..

Bence üstte yazdıklarım daha önemliydi . Yalan söylemeyin !
Yalan söylememin sebebi de benim bu ortak erkek arkadaşım bana söylemeden bu kişiyi çağırıyordu böyle kafeye toplu gittiğimizde falan. Çünkü o çocuğun arkadaşı da bu çocuk yani. Hatta başka birini daha çağırıyorlar bazen. Ben o tarz durumlarda diyorum ki o kişilere paylaşım yapmayın ya da sevgilim sorarsa kim kim gittiniz diye o çocupu saklıyorum. Bu bir iki kere oldu ama vicdan azabındna öldüm.

Ya ama bu öyle bir şey de değil onlarla beraber bir yere gitmesem sonuçta hayatımdan bir şey eksilmez :(

Bu çocukla bazen konuşuyoruz da mesela toplu ortamda bazen aramıza katılıyor ama espri yapıp gülüyoruz falan ama özelde de çok istisnai durumlar dışında sohbet etmiyoruz. Ama sınıfta falan konuşuyoruz. Bu yanlış mı sizce
Ya bilmiyorum çok katı konuşmak istemem ama ben aşırı derecede rahatsız olurdum hiçbir kontağa girmelerini de istemezdim.
Sevgilimden hoşlandığını düşündüğüm bir kadın vardı yaşça büyük ona selam vermesini bile istememiştim ki sporda hocaydı

Ya bilmiyorum çok katı konuşmak istemem ama ben aşırı derecede rahatsız olurdum hiçbir kontağa girmelerini de istemezdim.
Sevgilimden hoşlandığını düşündüğüm bir kadın vardı yaşça büyük ona selam vermesini bile istememiştim ki sporda hocaydı
Aradan yaklaşık 1,5 sene geçtiği için ve çocuk gerçekten emin olduğumuz biri olduğu için bu. Ama gerçekten kötü hissediyorum. Sanırım artık iletişimi daha da azaltmalıyım.

Gelemez uzak mesafe işte :( öyle :(
Açıkçası birlikte olduğum kişi hayatta benimle yol almalı, beni kısıtlamamalı. Size yeterince güveniyorsa sorun etmemeli. Sonuçta zaten geçmişte bir teklif olmuş ve siz reddetmişsiniz. Tutun ki hala size karşı duyguları var bundan size ne? Bu tarz korkular yaşayan kişiler bana göre o kişinin sevgilisini etkileyip elinden alacağından korkuyordur.

Ay hayır zaten ben hiç vebalı gibi davranmıyorum canım. Benlik hiçbir problem yok. İçim rahat etmediği ve bana normal geldiği için zaten buraya konu açtım. Ama herkes sevgilime hak verdi neredeyse ahahahah
Size tavsiyem, duruşunuz olsun. O ne der bu ne der diye yaşamayın. Ben reddettim ve o günden beri bir yanlışını saygısızlığını görmedim. 1 sene geçti üstünden, bu olay yüzünden kendimi kısıtlamam, küsen rahatsız olan darılan varsa kendi bilir diyin. Ben kıskanç biri değilim, eşim hiç değil. Kiminle nereye gidilir gidilmez kararlarımıza güveniriz. Ama bu kişi salça olsaydı, ara ara rahatsızlık verseydi yav..ak hareketler sergileseydi ben de eşim de gitmezdik. Herkes önüne ilişkisine bakmış. Gidemezsin demek, sana güvenmiyorum demek bana göre.

Yalan söylememin sebebi de benim bu ortak erkek arkadaşım bana söylemeden bu kişiyi çağırıyordu böyle kafeye toplu gittiğimizde falan. Çünkü o çocuğun arkadaşı da bu çocuk yani. Hatta başka birini daha çağırıyorlar bazen. Ben o tarz durumlarda diyorum ki o kişilere paylaşım yapmayın ya da sevgilim sorarsa kim kim gittiniz diye o çocupu saklıyorum. Bu bir iki kere oldu ama vicdan azabındna öldüm.
Son söylücem şeyi başta da söyledim hayatınıza kısıtlama koymasına müsade etmeyin . Vicdan azabı çekmeyin sevgılınıze söylemenız gereken cümleleri de yazdım . İyi akşamlar

Size tavsiyem, duruşunuz olsun. O ne der bu ne der diye yaşamayın. Ben reddettim ve o günden beri bir yanlışını saygısızlığını görmedim. 1 sene geçti üstünden, bu olay yüzünden kendimi kısıtlamam, küsen rahatsız olan darılan varsa kendi bilir diyin. Ben kıskanç biri değilim, eşim hiç değil. Kiminle nereye gidilir gidilmez kararlarımıza güveniriz. Ama bu kişi salça olsaydı, ara ara rahatsızlık verseydi yav..ak hareketler sergileseydi ben de eşim de gitmezdik. Herkes önüne ilişkisine bakmış. Gidemezsin demek, sana güvenmiyorum demek bana göre.
Ya işte bir de ben bu çocukla ne tek başıma buluşuyorum, ne birebir muhattap oluyorum. En yakın ortak arkadaşımız var. Bu çocuk yanlış bir şey görse beni uyarıp sevgilime söyleyecek bir tip. Onlar bile bir problem görmüyorlar

Bu tarz büyük etkinlikleri bir kere yapıyorlar. Biz küçük buluşmalarda olacağız bir arada yani. O sebepten aslında. Şehir dışı gezisi olsa falan da ben katılamayacağım halbuki çok seviyordum
O zaman kararını ver sen de.

benim 5 kişilik bir arkadaş grubum vardı. Bu gruptan bir çocukla biz çok iyi arkadaştık ve şu anki sevgilimle konuştuğumuz dönemde bu çocuk bana hislerinin olduğunu söyledi. Bunun üzerine ben de bu çocuğa konuştuğum birinin olduğunu söyledim, çocuk da hiç ısrar etmeden benimle iletişimi kesti ve 1 seneye yakın konuşmadık. Ama çocuk arkadaş grubumla takılmaya da devam etti, bazen denk geldik ama çok saygılıydı bana karşı da. Neyse, 1 sene sonunda bu çocuk başka biriyle tanıştı ve normal iletişim kurmaya başladık. Çocuğun bana karşı hislerinin geçtiğinden emindim, zaten en ufak yanlış bir hareketi de olmadı. Hatta sevgilimi de gördü hiçbir şekilde iletişim kurmaya da çalışmadı. Neyse normal iletişim kurmaya devam ettik, küs değilüz ama bazen 6-7’li buluşunca aynı ortamda denk geldiğimizde de sorun olmuyor. Sevgilime bunu söylediğimde bana gitmememi söyledi. Her buluşmaya gittiğimde arkadaşlarımla o çocuk var mı diye sormaya başladı.
6 kişi haftaya kayağa gidecekler. sırf sevgilim istemiyor o çocuk da gelecek diye ben gitmeyeceğim. Yani tüm arkadaş grubumdan kendimi dışlamış oluyorum.
Sevgilim bu düşüncesinde haklı mı yoksa abartıyor mu? Hiç aynı ortamda olmamak mı gerek? Benim için aynı ortamda olmak sorun değil. Topluyız çünkü.
Niye sevgilinize anlatma gereği duydunuz

Ben ıstemezdım bana yapılmasın böyle bir şey. O yüzden sevgılınız haklı. Madem soledınız sonuclarına katlanın. Hiç solemeseydıkız bısey olmazdı. Ama hiç söylememekte ne kadar doğru luga sığar bılemıyorum. Bence doğru deıl

Ben ıstemezdım bana yapılmasın böyle bir şey. O yüzden sevgılınız haklı. Madem soledınız sonuclarına katlanın. Hiç solemeseydıkız bısey olmazdı. Ama hiç söylememekte ne kadar doğru luga sığar bılemıyorum. Bence doğru deıl
Hiç söylememe ihtimalim yoktu bu çocuğun bana olan hislerini sevgilim zaten benimke tanışmadan öcme öğrenmişti. Birkaç kere saklayınca içim rahat etmedi ben de ne olacaksa olsun diyip söyleyivwrdim

Back