Peki böyle güzel sözler söyleyeceği bir tatil mi oldu yoksa offfla pufffla,nazla niyazla, stresle dolu mu gecti? Dolu dolu seviştiniz mı yoksa adam yakınlasip yakınlaşıp bir yerinde delice bir ağrıyla mı uyudu? Birbirinize güzel sözler soyleidniz mı?? Eğer güzel geçmediyse ,stres olup çemkirdiyseniz,gerildiyseniz falan neden yalandan söylesin ki 'hayatimin en güzel günleriydi' diye. Bu sefer de samikiyetine inanmazdın zaten...
Konuya gelince arkadaşında da iş yok, kuzeninde de. Bazen insan yol vermeli boş beleş,enerji emici kişilere.
Hiç düşünme bile,çiz üstünü. Allah'ın tripcanlari...
Sevgilin için de hemen gaza gelme:) olur bazen öyle. Her şey ters gitmiş..
Yıllar önce benim ilk görüşte aşık olduğum yabancı bir bebe vardı. Uğraştık,didindik tekrar buluştuk. Öyle ummadığım biri çıktı ki, havaalanında vedalasirken agalrken rimelim aktı diye bana 'kaliteli kozmetik ürünleri kullanmalisin' demişti

böyle bir adam düşün.
Tabii memleketlere dönünce iki yabancı moduna aldık kendimizi... Ama zamanla tekrar konuştuk, her şey biraz daha yerli yerine oturdu. Hatta birkaç ay Türkiye'ye geldi, tam bribriimizin huyunu suyunu çözdük, yine memleketlere dağılıp ... Sonra tekrar bana ulaştı, konuşmaya başladık... Yani artık huyunu biliyorsun,suyunu biliyorsun,o seni biliyor, seni üzecek - mutlu edecek şeyleri biliyor. Tam ilişkimizin 'yukselme' dönemine girecektik, korona olmasına rağmen bir araya gelecektik de şükür başka birine aşık oldum , gelme dedim

yani benim örnek çok olmadı ama netice ayni yere cikiyor. Bazen iki insan biraraya gelince hemen hayallerindeki gibi günler geciremezler. Azıcık birbirlerine alışmaları lazim. Yeni evlenenlerin ilk aylarda daha çok kavga etmesi gibi... Sen de biraz daha zaman ver, belki gerçek bir tatil vs vs... Eminim toparlarsiniz