Sağ olasın nevrestecim . Haber ederim inşallah.Ablacım çok grçmiş olsun
Rabbim şifa versin inşaallah senden kıymetli değil ablam iyi olursan yaparsın haber ver bize
Canım çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize sağlıklı günler nasip etsin.Geçmiş olsunİnşallah kısa sürede sağlığına kavuşursun.
Yarın inşaallah canım tamam inşaallah unutmazsam :)Ablanın aklı şu sıra bir milyonAbla LaBnE nezaman oylama benim ilk baştaki koyduğum resmi koy olurmu belki goremem falan ,
Sağ olasın nevrestecim . Haber ederim inşallah.
Canım çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize sağlıklı günler nasip etsin.
HayırdırYarın inşaallah canım tamam inşaallah unutmazsam :)Ablanın aklı şu sıra bir milyon
Ablacım ya çok geçmiş olsun inşallah bian önce geçer kiyamamyaNevrestecim tatlım canınızı sıkmak istemedim ama dört gündür gecmeyen bir baş ağrısı peydah oldu bende de...başımın arka tarafı zonklayip durdu oruçtan olabilir dedim uyku duzensizliginden belki de ceryanda kaldım falan ama geçmedi bir türlü bugün uyandığımda baktım yüzüm bayağı şişmiş Bursa'ya hastaneye gittik sabah ...kan alındı emar için 22.30 randevu aldık az önce geldik eve. Yarın doktor bakacak bakalım ne var anlaşılacak. Tatli malzemelerimi aldım beni bekliyor sürekli başımı oynatmadan dinleniyorum yarın inşallah yapmaya çalışacağım doktordan geldikten sonra. Olağan üstü bir şey olursa kusura bakma. Bu yüzden haber edeyim dedim.
Yarın oylama mı başlıyor?Yarın inşaallah canım tamam inşaallah unutmazsam :)Ablanın aklı şu sıra bir milyon
Kuzum kaç konu var özeller falan kafam karışıyorHayırdıraklına mukayyet ol abla
Diğeri başlıyor:)Yarın oylama mı başlıyor?
Bu ne zmn başlıcakDiğeri başlıyor:)
Pazar:)Bu ne zmn başlıcak
Pazar canımNevroş 3. Sofrayı ne zmn atalım ona göre masa kurim.. israf önleyici bir yemek düşünim
Pazar günü mü atalım 3. hafta sofrasını?Pazar canım
Bütün yarışmalara katılırsam oylama heyecanım hiç bitmezPazar:)
O gün at canım:)Pazar günü mü atalım 3. hafta sofrasını?
Aynen:)Bütün yarışmalara katılırsam oylama heyecanım hiç bitmez
O kadar uykusuzum ki erkenden uyumuşumHanımlar gelin iki muhabbet edelim
@Elalis
@Nana
Blue_Peri
@kukrim27
Jenna16
@Canfeb
@MigiMadid
retro_hippo
@ince bilek
@deynepnaz
@Ozlemesra
@HayatSevinceGuzel
@Yasnaz
@Bal0ncuk
@Rakika
Elhan
@Youlost16
@Dahliadivin
@pearlshine
@TurkuazKrampon
@Minik Meleklerim
@evlaefe
@Merve
Feslegen Kokulu Nane
@alimiyon
@Sabr-Sukur-Dua
Geç kaldım ama olsunHanımlar gelin iki muhabbet edelim
@Elalis
@Nana
Blue_Peri
@kukrim27
Jenna16
@Canfeb
@MigiMadid
retro_hippo
@ince bilek
@deynepnaz
@Ozlemesra
@HayatSevinceGuzel
@Yasnaz
@Bal0ncuk
@Rakika
Elhan
@Youlost16
@Dahliadivin
@pearlshine
@TurkuazKrampon
@Minik Meleklerim
@evlaefe
@Merve
Feslegen Kokulu Nane
@alimiyon
@Sabr-Sukur-Dua
Doğruya sen bu ay part time calisiyon ablaKuzum kaç konu var özeller falan kafam karışıyor