- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Katıl sende miBen ilk yarışmaya katıldım. Değişik bir heyecan. Allah biliyor ya Hiç iddiam yoktu yinede 27 oy aldım. Verenlerin elleri dert görmesin :)) katıl sende bence zevkli oluyor
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katıl sende miBen ilk yarışmaya katıldım. Değişik bir heyecan. Allah biliyor ya Hiç iddiam yoktu yinede 27 oy aldım. Verenlerin elleri dert görmesin :)) katıl sende bence zevkli oluyor
İşte cicili bicili olmaya gerek yok bak geçen hafta güzel,samimi bir sofra 1. oldu:)Bizdede sorun benden başka oruç tutan olmaması. Kendim içinde sofra süslemek gelmiyor içimden. Ana yemek pilav çorba salata olur her daim ama sofra cicili bicili değil :)
2 birinciliğim sayamadığım kdr ikinciliğim varOhh ohh maşallah![]()
2016 da da 2 kişilik masa birinci olmuştu nevrosGeçen hafta 2 kişilik sofra birinci oldu:)
Bende tam adamına çatmışım2 birinciliğim sayamadığım kdr ikinciliğim var![]()
Ben de tatlımı yaptım da sofra kuramiciym.Kız korkma, kaçıncı oldun de hele ben en son baktığımda kendim sondan ikinciydim, yılmadım yine katılıyorum tatlımı yaptım![]()
Birazcık baktım. Bakayım tekrar.Çok abartılı sofraya gerek yok diğer yarışmayı takip ettin mi:)
Yavrum börek sen onları, yarışma dedin mi tecrübe bende ,birincilik az ama o da varBende tam adamına çatmışım![]()
Nana gaz verme duuur.Canım ne olacak yanına salata al sana sofra , ben sehpada çektim kimse yok zaten bi ablam bi ben yedik![]()
Canım iftar soframızın resmini çekiyoruz.Ama iftar soframızda en az bir tane tasarruf ile ilgili yemek olacak:)Katılasım var da tam anlayamadım yarışma formatını![]()
Lütfen asistanıma müdahale etmeyinNana gaz verme duuur.![]()
Bende sondan bilmem kaçıncı olmuş insanım bugüne bugünYavrum börek sen onları, yarışma dedin mi tecrübe bende ,birincilik az ama o da var![]()
![]()
Kız vallaha diyorum ha, nevros bilir tezgahta çektiğim sütlaç ile birinci oldum, ibretliktir herkese umut verirNana gaz verme duuur.![]()
Aa öyle mi pardon o zaman.Lütfen asistanıma müdahale etmeyin![]()
Senin hiç sadece 5, beş, BEŞ oyun oldu mu? Benim olduBende sondan bilmem kaçıncı olmuş insanım bugüne bugün![]()