Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım ben dah bulamadim ne yapsam birde iki kisiyiz eşim de oruçlu değilbeni şak diye tanıycaksın
niye yaaaaaa vahşi mi onlar neden kuşları yiyorlarBende bahçeye kursammi dedim ama kedilerle bas edemem
Corona sayesinde kuş avlamayi öğrendiler her gün bir kuş getirip ağacın altında yiyorlar bugün de güvercinEki Görüntüle 2633214
4 kişiymişsiniz gibi çek panpaHadi bakalım ben dah bulamadim ne yapsam birde iki kisiyiz eşim de oruçlu değil
Yok aslinda ev kedileri idiler oğlum okadar oynar kuyruklarını cekistirir bir kere tirmalamadilar çok şaşırdım ilk görünce küçük kuştu bugünde kanli canlı kuşu karşımda yerken gördüm soğudum kedilerden bizimkini de güneş alsın diye kafesiyle çıkardım bir arkami döndüm kafesin başına tırmanmışsu döktüm kovdumniye yaaaaaa vahşi mi onlar neden kuşları yiyorlar
Sofraya tabak koymak sıkıntı değilde böyle dolu dolu yemek yapmak lazım4 kişiymişsiniz gibi çek panpa
Mecburen tanınacağız canım 5 ayrı sofra kurmak zor:)Aslında fairy de son hafta açıklansaydi sofra tafifleri taninmamak için ne kullansam bilemiyorum pinarda
Mavi güzel olmuş:)büyük baba boyanmadı daha
maviye boyasam mı kız hakkaten nevoş,beyaza boyucaktım
Bende ocağa koyup geldimyemeğim yeter diyodum,dün ben uyurken herşeyi silip süpürmüşler
menü veriyorum :)
barbunya
bulgur pilavı
hoşaf
un helvası
sürem başlasın
bulgur,barbunya,hoşaf tamam :)Bende ocağa koyup geldim
Fairy bu akşam değil mi?daha yarınmış bunun oylaması
daha yarınmış bunun oylaması
Nevos bu gece demiştiFairy bu akşam değil mi?
Bende bugün biliyorumNevos bu gece demişti
Nevos bu gece demişti
12 mayıs diyo amaBende bugün biliyorum
Oylama bitiş olmasın o12 mayıs diyo ama
hangi aydayız biz yahu tersim döndü