İlk mesajda tarih yarın canım acaba ben mi yanlış yazdım yoksa Kazen mi değiştirdi teyit edeyim ona göre:)Nevroş 21.04 oldu
Benim aklımda bugün kalmış:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk mesajda tarih yarın canım acaba ben mi yanlış yazdım yoksa Kazen mi değiştirdi teyit edeyim ona göre:)Nevroş 21.04 oldu
Haklısın kafamız karıştı hepimizin.. daha 2 gün varmış..İlk mesajda tarif yarın canım acaba ben mi yanlış yazdım yoksa Kazen mi değiştirdi teyit edeyim ona göre:)
pazartesi oylama mı olur,bugündür o pazartesi yeni yarışma tarifleri gelir :)İlk mesajda tarih yarın canım acaba ben mi yanlış yazdım yoksa Kazen mi değiştirdi teyit edeyim ona göre:)
Geldi ama cevap vermedi henüz:)pazartesi oylama mı olur,bugündür o pazartesi yeni yarışma tarifleri gelir :)
titreme kızBaşlıyoruz
Hadi hayırlı olsunBaşlıyoruz
en çok onları merak ediyorumAy hadi bekliyorum boyle tarifleri yada sofralari onceden gormeyip sonra tahmin etmek cok eglenceli
Bu sefer kac kisiyi tahmin edicem acaba siz bilirsiniz hepsini bide sen ecen seferki gibi hepsini yorumlasana komik olmustuen çok onları merak ediyorum
atmasınlar beni kk danBu sefer kac kisiyi tahmin edicem acaba siz bilirsiniz hepsini bide sen ecen seferki gibi hepsini yorumlasana komik olmustu
Yok be delimisin kotu bise yazmamistinki kendi masama ne dendigini merak ediyorum bide komik yani bence herkes yazabiliratmasınlar beni kk dan
kız tuzak mı bu,ayağımı mı kaydırcan
aynen ya keşke herkes yazsa :)Yok be delimisin kotu bise yazmamistinki kendi masama ne dendigini merak ediyorum bide komik yani bence herkes yazabilir
Ben de yazayım sofram yok nasılsaaynen ya keşke herkes yazsa :)
katılmadın mıBen de yazayım sofram yok nasılsa