İlk mesajda tarih yarın canım acaba ben mi yanlış yazdım yoksa Kazen mi değiştirdi teyit edeyim ona göre:)Nevroş 21.04 oldu
Benim aklımda bugün kalmış:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk mesajda tarih yarın canım acaba ben mi yanlış yazdım yoksa Kazen mi değiştirdi teyit edeyim ona göre:)Nevroş 21.04 oldu
Haklısın kafamız karıştı hepimizin.. daha 2 gün varmış..İlk mesajda tarif yarın canım acaba ben mi yanlış yazdım yoksa Kazen mi değiştirdi teyit edeyim ona göre:)
pazartesi oylama mı olur,bugündür oİlk mesajda tarih yarın canım acaba ben mi yanlış yazdım yoksa Kazen mi değiştirdi teyit edeyim ona göre:)
Geldi ama cevap vermedi henüz:)pazartesi oylama mı olur,bugündür opazartesi yeni yarışma tarifleri gelir :)
titreme kızBaşlıyoruz![]()
en çok onları merak ediyorumAy hadi bekliyorum boyle tarifleri yada sofralari onceden gormeyip sonra tahmin etmek cok eglenceli![]()
Bu sefer kac kisiyi tahmin edicem acaba siz bilirsiniz hepsini bide sen ecen seferki gibi hepsini yorumlasana komik olmustuen çok onları merak ediyorum![]()
atmasınlar beni kk danBu sefer kac kisiyi tahmin edicem acaba siz bilirsiniz hepsini bide sen ecen seferki gibi hepsini yorumlasana komik olmustu![]()
Yok be delimisinatmasınlar beni kk dan![]()
kız tuzak mı bu,ayağımı mı kaydırcan![]()
aynen ya keşke herkes yazsa :)Yok be delimisinkotu bise yazmamistinki kendi masama ne dendigini merak ediyorum bide komik yani bence herkes yazabilir
![]()
Ben de yazayım sofram yok nasılsaaynen ya keşke herkes yazsa :)
katılmadın mıBen de yazayım sofram yok nasılsa![]()