- 21 Ocak 2018
- 8.265
- 20.422
- 32
Belki yazarlar bende bi bakayimda masalaraaynen ya keşke herkes yazsa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki yazarlar bende bi bakayimda masalaraaynen ya keşke herkes yazsa :)
Yaz yaz ama kandiriyoda olabilirsin bizi bilemeyizBen de yazayım sofram yok nasılsa
Tirit yapacaktım nevos iki tanede geldi bile deyince vazgeçtimkatılmadın mı
Resimler görünüyor mu:)Nevreste ilk msjı düzenlemişsin hadi artık başlasın oylama
Şimdi geldiResimler görünüyor mu:)
Ya beni bihteriniBu sefer hicc birr sofrayi taniyamadim
Ben seni tanıdım özelden yazim mi?çokta beğendim sofranı.. ama hile yapmışsınYa beni bihterini
Gecen sefer bilmistim ama bu sefer herkes hile hurda yapmis ben okadar catal bicak tanimiyorum bilemedimYa beni bihterini
Tanınmamak için uğraştıkGecen sefer bilmistim ama bu sefer herkes hile hurda yapmis ben okadar catal bicak tanimiyorum bilemedim
Bunlar kavgada söylenmez1- anam ne tembelsin o kaşıkları dizemedin mi sofraya
2-öğretemedim şu masaya yeşillik koyun
3-sağdaki üvey evlat mı neden bardağı yarım
4-bu da cimri kuplar yarım
5-bunun da yarım marım hiç bardağı yok,kayınana herhalde karşıdaki
6-tembellikten ortaya koymuş sacı bulanşık çıkmasın diye
7-olmuş mu,o tabaklar biri kadının göbende biri boynunda cık cık.bana ver sen onları en iyisi ben daha güzel dizerim
8-menü güzel kusur bulmam lazım.kaçıncıya söylüyorum çatal kaşık yanlııışşş
9-bak bak yamukluğa bak,canından bezmiş atıvermiş çatalı bıçağı masaya
10-biz israf diye diye dolanıyoz bacı gülleri yolmuş yolmuş atmış,kocan mı getirdi ona mı kızdın da yoldun
11-11 köfte,13 karpuz var katiyen ikiye bölünmez kavga çıkar
12-çatal sol elle tutulmaz günah.kusur bulamadım da
Sofraların ismi yok ta atsın atabildiği kdr kimsenin sesi çıkmazBunlar kavgada söylenmez
Herkes ayni cabayi gostermis basarilida olmus bana gore ama cok uyanik arkadaslar bulabilir illakiTanınmamak için uğraştık