- 21 Ocak 2018
- 8.426
- 20.776
- 348
- 32
Belki yazarlar bende bi bakayimda masalaraaynen ya keşke herkes yazsa :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki yazarlar bende bi bakayimda masalaraaynen ya keşke herkes yazsa :)
Yaz yaz ama kandiriyoda olabilirsin bizi bilemeyizBen de yazayım sofram yok nasılsa![]()
Tirit yapacaktım nevos iki tanede geldi bile deyince vazgeçtimkatılmadın mı![]()
Resimler görünüyor mu:)
Şimdi geldiResimler görünüyor mu:)
Ya beni bihteriniBu sefer hicc birr sofrayi taniyamadim![]()
Ben seni tanıdım özelden yazim mi?çokta beğendim sofranı.. ama hile yapmışsınYa beni bihterini![]()
Gecen sefer bilmistim ama bu sefer herkes hile hurda yapmis ben okadar catal bicak tanimiyorum bilemedimYa beni bihterini![]()
Tanınmamak için uğraştıkGecen sefer bilmistim ama bu sefer herkes hile hurda yapmis ben okadar catal bicak tanimiyorum bilemedim![]()
Bunlar kavgada söylenmez1- anam ne tembelsin o kaşıkları dizemedin mi sofraya
2-öğretemedim şu masaya yeşillik koyun
3-sağdaki üvey evlat mı neden bardağı yarım
4-bu da cimri kuplar yarım
5-bunun da yarım marım hiç bardağı yok,kayınana herhalde karşıdaki
6-tembellikten ortaya koymuş sacı bulanşık çıkmasın diye
7-olmuş mu,o tabaklar biri kadının göbende biri boynunda cık cık.bana ver sen onları en iyisi ben daha güzel dizerim
8-menü güzel kusur bulmam lazım.kaçıncıya söylüyorum çatal kaşık yanlııışşş
9-bak bak yamukluğa bak,canından bezmiş atıvermiş çatalı bıçağı masaya
10-biz israf diye diye dolanıyoz bacı gülleri yolmuş yolmuş atmış,kocan mı getirdi ona mı kızdın da yoldun
11-11 köfte,13 karpuz var katiyen ikiye bölünmez kavga çıkar
12-çatal sol elle tutulmaz günah.kusur bulamadım da
Sofraların ismi yok ta atsın atabildiği kdr kimsenin sesi çıkmazBunlar kavgada söylenmez![]()
Herkes ayni cabayi gostermis basarilida olmus bana gore ama cok uyanik arkadaslar bulabilir illakiTanınmamak için uğraştık![]()