- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Bu arada 4. Hafta fairy menümde hazır düşündüm buldum bişiler inş yapmama gerek kalmaz ama yine de destek için yaparımİkinci sofra dün belli oldu canım:)
Bazı arkidişler hepsine yetişiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada 4. Hafta fairy menümde hazır düşündüm buldum bişiler inş yapmama gerek kalmaz ama yine de destek için yaparımİkinci sofra dün belli oldu canım:)
Burda bir kasr fairy deterjan olmasi gerekiyoMasada pınar labne nın kutusu olacak miydi ya![]()
3.yu yaptinmi 4. Hafta nasil hazir oluyoBu arada 4. Hafta fairy menümde hazır düşündüm buldum bişiler inş yapmama gerek kalmaz ama yine de destek için yaparım
Iki yarışmayı harmanlamak istediysem demek benBurda bir kasr fairy deterjan olmasi gerekiyo![]()
Tabi mutis bir kafa kariskligi var herkesteIki yarışmayı harmanlamak istediysem demek ben
Devrelerim yanmış![]()
Menüleri kafamda belirledim.. israfa yönelik hangi yemekler olabilir diye3.yu yaptinmi 4. Hafta nasil hazir oluyo![]()
Benim gibi önceden planlı birisiMenüleri kafamda belirledim.. israfa yönelik hangi yemekler olabilir diye![]()
ben meselaİkinci sofra dün belli oldu canım:)
öyle titretme kendini heyecan yapıyorum o zamanKatılım için son gün , bugün oylama başlıyor![]()
çorbaya fairy katma daIki yarışmayı harmanlamak istediysem demek ben
Devrelerim yanmış![]()
Ondan titriyorum heyecan yapın diyeöyle titretme kendini heyecan yapıyorum o zaman![]()
Maşaallah:)yeni uyandım![]()
tamam diz incileri akşamaOndan titriyorum heyecan yapın diye![]()
alerjim çok azıttı bu gece.ilaç alıp yattım o yatışMaşaallah:)
Geç yatıyorsun:)
Ezana var daha yat senyeni uyandım![]()
Hemen 3 yü yollayıntamam diz incileri akşama
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın![]()
yemek yapan olsaEzana var daha yat sen![]()