- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Bu arada 4. Hafta fairy menümde hazır düşündüm buldum bişiler inş yapmama gerek kalmaz ama yine de destek için yaparımİkinci sofra dün belli oldu canım:)
Bazı arkidişler hepsine yetişiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada 4. Hafta fairy menümde hazır düşündüm buldum bişiler inş yapmama gerek kalmaz ama yine de destek için yaparımİkinci sofra dün belli oldu canım:)
Burda bir kasr fairy deterjan olmasi gerekiyoMasada pınar labne nın kutusu olacak miydi ya
3.yu yaptinmi 4. Hafta nasil hazir oluyoBu arada 4. Hafta fairy menümde hazır düşündüm buldum bişiler inş yapmama gerek kalmaz ama yine de destek için yaparım
Iki yarışmayı harmanlamak istediysem demek benBurda bir kasr fairy deterjan olmasi gerekiyo
Tabi mutis bir kafa kariskligi var herkesteIki yarışmayı harmanlamak istediysem demek ben
Devrelerim yanmış
Menüleri kafamda belirledim.. israfa yönelik hangi yemekler olabilir diye3.yu yaptinmi 4. Hafta nasil hazir oluyo
Benim gibi önceden planlı birisiMenüleri kafamda belirledim.. israfa yönelik hangi yemekler olabilir diye
ben meselaİkinci sofra dün belli oldu canım:)
öyle titretme kendini heyecan yapıyorum o zamanKatılım için son gün , bugün oylama başlıyor
çorbaya fairy katma daIki yarışmayı harmanlamak istediysem demek ben
Devrelerim yanmış
Ondan titriyorum heyecan yapın diyeöyle titretme kendini heyecan yapıyorum o zaman
Maşaallah:)yeni uyandım
tamam diz incileri akşamaOndan titriyorum heyecan yapın diye
alerjim çok azıttı bu gece.ilaç alıp yattım o yatışMaşaallah:)
Geç yatıyorsun:)
Ezana var daha yat senyeni uyandım
Hemen 3 yü yollayıntamam diz incileri akşama
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
yemek yapan olsaEzana var daha yat sen