2 evlilik yaptım ve başıma gelenleri söylemek istiyorum

İlla evleneceğim diye tutturmuş olabilir. Tvde vardı bir kız 726636 defa kocaya kaçmış her kaçtığında ailesi gidip geri almış sonunda evlendirmislerdi.😃
Başa çıkamamış olabilir insanlar.

Bir annenin 16 yaşındaki çocuğuna bana fikrimi sormadılar ben karismayacagim demesini aklım almıyor yoksa en çok o fikri sorulmayan annenin karşı çıkması gerekir. Cidden anne de böyleyse bilmiyorum ya bir tane normal bisey yok şu konuda.
Tıp çok ilerledi. İlle de evlenecem diyen çocukların cinsel dürtülerini baskilayacak bir ilaç illa ki vardır.

Bir şeyleri farklı anlatıyor. Böyle sahip çıkan gidip dava açan kararlarına saygı duyan Bi aile kızını dövmez. Yok böyle bezdirecek gibi dövüyorsa dönünce kabul etmez. Sanki iki farklı aileden bahsediyor. İki tokat yedi diye kaçıp gitmiş olabilir. Belki de aile suçlu değildir. Bilemedim.

Olabilir. Yanlarına alıp dava açan insanlar daha birinciden boşanmadan ikinci kocaya git diyip yollamazlar anlattiklarinda bir tane mantıklı bir tane iş yok, her şey aile izniyle yapılmış gibi durmuyor.

Bı dakika; siz daha birinciden boşanmadan, ikinciden çocuk yaptınız ve 2. Çocuğu mu istiyorsunuz? Ne bu acele?
Verdiğiniz tüm kararlari birgunde mi alıyorsunuz? Birkaç sene geçsin, gerçekten adamı taniyin , öyle girin bu işlere. Bu kafayla çok pişman olursunuz.

Ben lise öğretmeniyim.
Ve maalesef ikinci okulumda bu durumu çok gördüm.
Z kuşağı denen nesil kırsal kesimde ise asiri derecede evlenmeye merakli oluyor.
Daha bitmeden nişanlanan ve okul biter bitmez evlenen ya da okuldayken kaçan bir sürü öğrencim oldu.
Aileleri de bunu normal görüyor.
Hatta çok başarılı bir kız öğrencim vardı ne hayaller kurmuştum onun üzerine.
Yazık bir baktım hemen evlenmiş o da.
Şimdi çocuk resmi atıyor yaşı daha 18.
Hiç okuyan kimseyi örnek almıyorlar.
İşleri güçleri evlilikti ve hedeflerine bir bir ulaşmışlardır (!)

Öncelikle kızlar ben Ailemden hiç sevgi görmedim babam hem saçma sapan şeyler yüzünden döverdi annem de her şeyi alırdı ama bir kere olsun canım kızım demezdi sarılmazdı sadece onlardan sevgi istedim hep dövme laf söyleme olunca daha küçük yaşta evlenip kurtulmak istedim ve biri beni istemeye geldi ben o zaman 16 yaşındaydım odaya geçtik konuşmak için çok güzel beni sanki hep sevecekmiş gibi konuştu annem de yanımdaydı onlar gidince bizden karar vermemizi bekliyorlardı tabi ben hazırdım evet diyordum annem olmaz bak bu adam şimdi güzel konuşuyor ama zor olur yaşın küçük dedi tabi dinelemdim evet dedim annemler de karışmadı çünkü annem evlenirken kimse ona kararını sormamış o da yemin etmiş çocuğum olursa istediği kişiyle evlenecek diye Nişanım oldu güzel de ve nişandan 7 gün sonra benimle tatrışmaya başladı bile sabahtan akşama kadar bir mesaj atmazdı aramazdı hep kavga ederdi içime kapandım tabi ondan sonra Düğüne yakın beni görmeye geldi ve aynı odada birlikte uyuduk ve bana sürtünme yoluyla ilişkiye girelim dedi kızlığın bozulmaz dedi cahil dım uydum ona yaptı ve çok ağrım oldu o anda fark etmedim sabah kalktım baktım pijamam kanlı odamda sakladım sonra annem görmüş odamı toplarken dedi sen kızlığını bozdurmuşsun onunla konuş diye gıtım konuştum onunla önce olmaz öyle bişey dedi sonra kanı gösterince hastaneye gidelim dedi ben de boş ver adet oldum her halde dedim konu öyle kapandı sonra düğün oldu gerdek gecesi ilişkiye girdik kan gelmedi ve adam bana ne dedi biliyor musunuz sen kiminle yatın da kızlığın yok diyip dövdü beni ilk düğün gecesinde ondan sonra hep yüzüme sanki onu kandırmışım da başkasıyla yatmışım gibi baktı eşi olarak görmedi beni hep döverdi her şeye kızlardı 2 sene korundu çocuk istemedi benden ondan sonra benim hormonlar bozuldu doktor tedaviye hamile kalırsın diyince korunmayı bıraktı ama hamile kalmadım hiç 4 sene evli kaldım artık beni dövmesine dayanamıyordum Ailesi de beliyordu hepsi birbirinden beterdi ve en son şikayetçi oldum kadın sığınma evine gıtım Ailem öğrendi her şeyi ve sen sahipsiz değilsin diyip gelip aldılar beni sonra çok geldiler tekrar barışsınlar dediler ama babam izin vermedi ailem beni getirdikleri ilk gün boşanma davası açmıştı ondan sonra ben çok çöktüm sigaraya başladım gece gündüz bir odadaydım en son şimdiki eşim gelip beni istedi ve her şey gönlümce olacak şekilde düğün nişan yaptı boşanma davam bitmeden evlendim ve ilk geceden hamile kaldım ve şimdi kızım nüfusta o pisliğin soy ismini taşıyor 300 gün dolmadan evlenip hamile kaldığım için davamı açtım inşallah en kısa zamanda düzelir kızımın kimliği şimdi 15 aylık bir kızım var şimdiki eşim her evde sorun olur ama ne kadar tartışırsak bir kere olsun bana vurmadı ve bana kıyamaz her dediğimi yapar şimdi ikinci çocuğum olsun diye uğraşıyorum Daha Anlatmadığım çok şey var ama içimi dökmek istedim hakkınızı helal edin uzun oldu biraz
Hata ustune hata.Nasil nişanlı iken aynı odada kalıyorsunuz.16 yaşında çocuğa evlilik izni verebiliyorlar.İliskiye giriyorsun.Adet diyorsun.Adam birde seni sucluyor.Ne bekliyordun ki.Acikca sana evlenene kadar sabredemedigin için psikolojik baskı yapmış.
Sonra 300 gün beklemeliydin yada dava açıp hamile olmadığını ispatlayip diğer kişiyle evlenecektin.Resmi nikahsız nasıl evlendiniz.O sürede.O nasıl bir adam ki çocuğunun başkasını nüfusunda görünmesine normal bakıyor.Ve diğer adam çocuğu nüfusunda tutuyor.

Cografya kader diyolar ya iste evet gercektende cografya cahillikden dolayi bu kader yasaniyor

Hangi aile nisanli kizini helede 16 yasinda nisanli kizini adamla ayni odada yatirir bu nasil bi olay??? Wtf yani

Daha bosanmadan 2. Evlilik neyin nesi peki? Bi kafanizi toparlayin okumuyosaniz calisin eliniz para tutsun ayaklariniz yere bassin ne boyle kole gibi bi ona bi buna kendinizi layik goruyosunuz.

Yaşadıklarınızdan ders çıkarmamış, kendinizi batırdıkça batırmışsınız. Başkaları çanak tutmuş olabilir ama silkeneip kendinize gelip hayata tutunmayı öğrenmeniz gerekirdi bunca atraksiyondan sonra!
Herşey gönlünüzce olur umarım ama bi ayakları sağlam yere basmayı, birilerine dayanmadan atakta durmayı öğrenin önce.

Ben lise öğretmeniyim.
Ve maalesef ikinci okulumda bu durumu çok gördüm.
Z kuşağı denen nesil kırsal kesimde ise asiri derecede evlenmeye merakli oluyor.
Daha bitmeden nişanlanan ve okul biter bitmez evlenen ya da okuldayken kaçan bir sürü öğrencim oldu.
Aileleri de bunu normal görüyor.
Hatta çok başarılı bir kız öğrencim vardı ne hayaller kurmuştum onun üzerine.
Yazık bir baktım hemen evlenmiş o da.
Şimdi çocuk resmi atıyor yaşı daha 18.
Hiç okuyan kimseyi örnek almıyorlar.
İşleri güçleri evlilikti ve hedeflerine bir bir ulaşmışlardır (!)
Benim branş lise değil ama kesinlikle katılıyorum. Çalıştığım okulda sınava diyip çıkıp kocaya kaçan çocuk olmuştu. Şok geçirdik biz ama çevrede normal karşılandı ! Kırsal kesimde çoook oluyor. :KK43:

Muayene olup iddet süresini kaldırabilirdiniz evlenmeden 300 gün diye biliyorum. Şuanda kızınızın babasinin kimliğe geçmesi icin bir yığın şey yapılacak değer miydi,

Bu nasıl olay yahu. Müge anlı okusa bileklerini keser. Birincisi sen daha reşit bile değilken evlilik kararı veriyorsun ve annen "benim kararım sorulmamişti zamanında" deyip tamam diyor. İkincisi ailenin evinde aynı odada yatmaniz zaten birşeyler olsun demekle eşdeğer.. üçüncüsü bildiğin çocuk istismarına sessiz kalmışsınız ailece. En korkunç olanı henüz evliyken başka adamdan çocuk yapmak ve bunu eski kocanın nüfusuna kitlemek. Hadi yasa kanun tanimoyorsunuz da dinen de iddet müddeti denen bişey var. Bu kafayla daha çok... Allah akıl fikir versin hepinize.
Bi de ikinci çocuğu yapmak için uğraşıyormuş, bunca hengame yetmemiş, yaşı -doğruysa- henüz 22, diğer nüfus davası da sonuçlanmamış, milletin mahalle yanarkenki çabası beni benden alıyor. Tüm konuları da gebelikle alakalı.
Bi durup, sakinleşip psikolojiyi topla, eşinle çocuğunla keyfine bak biraz, bebek daha 15 aylık. Pes cidden.

Son düzenleme:
O may gat😱

Fotoğrafı da tesettürlü seçmişsiniz ona dayanarak söylüyorum bir kocadan boşanmadan diğeriyle evlenebiliyor musunuz?! Çok bilgili değilim ama bildiğim kadarıyla sizin nikahınız geçersiz! Aklı başında bir Allah’ın kulu yok muydu siz ne yapıyorsunuz diye sizi uyaracak!

Şu 300 gün meselesi nedir onu anlamadım

Öncelikle kızlar ben Ailemden hiç sevgi görmedim babam hem saçma sapan şeyler yüzünden döverdi annem de her şeyi alırdı ama bir kere olsun canım kızım demezdi sarılmazdı sadece onlardan sevgi istedim hep dövme laf söyleme olunca daha küçük yaşta evlenip kurtulmak istedim ve biri beni istemeye geldi ben o zaman 16 yaşındaydım odaya geçtik konuşmak için çok güzel beni sanki hep sevecekmiş gibi konuştu annem de yanımdaydı onlar gidince bizden karar vermemizi bekliyorlardı tabi ben hazırdım evet diyordum annem olmaz bak bu adam şimdi güzel konuşuyor ama zor olur yaşın küçük dedi tabi dinelemdim evet dedim annemler de karışmadı çünkü annem evlenirken kimse ona kararını sormamış o da yemin etmiş çocuğum olursa istediği kişiyle evlenecek diye Nişanım oldu güzel de ve nişandan 7 gün sonra benimle tatrışmaya başladı bile sabahtan akşama kadar bir mesaj atmazdı aramazdı hep kavga ederdi içime kapandım tabi ondan sonra Düğüne yakın beni görmeye geldi ve aynı odada birlikte uyuduk ve bana sürtünme yoluyla ilişkiye girelim dedi kızlığın bozulmaz dedi cahil dım uydum ona yaptı ve çok ağrım oldu o anda fark etmedim sabah kalktım baktım pijamam kanlı odamda sakladım sonra annem görmüş odamı toplarken dedi sen kızlığını bozdurmuşsun onunla konuş diye gıtım konuştum onunla önce olmaz öyle bişey dedi sonra kanı gösterince hastaneye gidelim dedi ben de boş ver adet oldum her halde dedim konu öyle kapandı sonra düğün oldu gerdek gecesi ilişkiye girdik kan gelmedi ve adam bana ne dedi biliyor musunuz sen kiminle yatın da kızlığın yok diyip dövdü beni ilk düğün gecesinde ondan sonra hep yüzüme sanki onu kandırmışım da başkasıyla yatmışım gibi baktı eşi olarak görmedi beni hep döverdi her şeye kızlardı 2 sene korundu çocuk istemedi benden ondan sonra benim hormonlar bozuldu doktor tedaviye hamile kalırsın diyince korunmayı bıraktı ama hamile kalmadım hiç 4 sene evli kaldım artık beni dövmesine dayanamıyordum Ailesi de beliyordu hepsi birbirinden beterdi ve en son şikayetçi oldum kadın sığınma evine gıtım Ailem öğrendi her şeyi ve sen sahipsiz değilsin diyip gelip aldılar beni sonra çok geldiler tekrar barışsınlar dediler ama babam izin vermedi ailem beni getirdikleri ilk gün boşanma davası açmıştı ondan sonra ben çok çöktüm sigaraya başladım gece gündüz bir odadaydım en son şimdiki eşim gelip beni istedi ve her şey gönlümce olacak şekilde düğün nişan yaptı boşanma davam bitmeden evlendim ve ilk geceden hamile kaldım ve şimdi kızım nüfusta o pisliğin soy ismini taşıyor 300 gün dolmadan evlenip hamile kaldığım için davamı açtım inşallah en kısa zamanda düzelir kızımın kimliği şimdi 15 aylık bir kızım var şimdiki eşim her evde sorun olur ama ne kadar tartışırsak bir kere olsun bana vurmadı ve bana kıyamaz her dediğimi yapar şimdi ikinci çocuğum olsun diye uğraşıyorum Daha Anlatmadığım çok şey var ama içimi dökmek istedim hakkınızı helal edin uzun oldu biraz

Her şeye tamam da boşanmadan nasıl başkasıyla evleniyorsunuz? Hadi siz cahilsiniz aileniz de mi cahil.
Bebeğin babası nasıl müsade ediyor bu duruma.

Birinci evliliğinde kendini toparlamadan tedavini olmadan psikolojikmwn 2.yaptın birde resmî nikah yok .acelen meydi .cocuk için de şimdiki dini nikahla kocam dava açsın cocuk benim diye

O may gat😱

Fotoğrafı da tesettürlü seçmişsiniz ona dayanarak söylüyorum bir kocadan boşanmadan diğeriyle evlenebiliyor musunuz?! Çok bilgili değilim ama bildiğim kadarıyla sizin nikahınız geçersiz! Aklı başında bir Allah’ın kulu yok muydu siz ne yapıyorsunuz diye sizi uyaracak!

Şu 300 gün meselesi nedir onu anlamadım
Boşandık sonra kadının evlenme süresi, hamile ise soybaginin karışmamasi için.

Beklemek istemeyenler bu süreyi kaldirabiliyor mahkeme ile hamile olmadığına dair belge ile.

Şuan doğan çocuk diğer eşin nüfusuna kayit olmuş .

Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama nesebin reddi davasını kimlikte ki baba açabilir diye biliyorum ben siz acamazsiniz kim açtı davayı.

X