2.Evlilik ve sorunlarım

Hic hayat ettigim gibi olmadi.Burada yazanların evliliği nasıl acaba? Kolay boşan demesi. Kendileri yaşamadığı için zorluğunu bilmiyorlar. Siz kendiniz boşanır mıydınız; hele ki 1 yaşında cocukla?
Premature bebeğim var çocuk altı yedi aylıktı boşanma kararı alıp ailemin yanına gittim. Ha işim de yok sizin gibi gelirim de yok . O cocukla hasta bir bebekti yinede herşeyden vazgeçip gittim sizde yapabilirsiniz. Maaşınızı ona verip kendinizi bu kadar yokluğa koymak neden. Yapmayın lütfen ya

En büyük yanlış İşte. Ne oldu şimdi o toplum zor günlerinizde yanınızda mı olacak? Hayır. Çoğu evlilik toplum baskısı yüzünden hala devam ediyor, çoğu kadınımız da mutlu değil. Ah, ne büyük yanılgı. 1 ay önce ben de nişan attım. Sorunlu problemli insanın tekiydi. Bir de hesapçı paragözdü. Toplum ne der diye düşünseydim her dediğine tamam der idare ederdim. Attım nişanı şimdiden o kadar rahatladım ki. En baştan cesur olup hatalarını görünce postalamak lazım. Hepimizin bu hayatta acıları kayıpları travmaları var ne yapalım yani hepimiz dünyayı dar mı edelim sevdiklerimize

Hayatımı kabusa çevirdi. Mutsuzluktan besleniyor esim ne zaman mutlu olsam uzun sürmez. Hemen hakaret laf sokma. Annesi de laf sokar . Valla şimdi bir çıkmazdayım. Ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum.

Ne mutlu size. Gücümü toplamaya çalışıyorum.

Çok iyi yapmışsınız. Baştan bırakmanız. Kaliteli yaşamınızdan ödün vermeyin. Sanırım benim kendime olan guvensizligimden oldu herşey. Nasıl böyle biriyle evlendim. Başta evlenerek hata yaptim. Başta bıraksaymışım. Şimdi kızımı bu zor şartlarda yaşamasına sebep oldum.

Siz bir öğretmen olarak öğrencilerinize özellikle kız öğrencilerinize nasıl dik durmayı , kendini ezdirmemeyi, kendi kıymetini bilmeyi nasıl öğretiyorsunuz ?Malum sadece okullarda okuma yazma öğrenilmiyor , hayat da öğreniliyor.
Siz daha kendi değerinizi bilmiyorsunuz .
Adamın size yapmadığı kalmamış .
Çekmek için bu ısrar niye ?

Ayrılmamak için bir sürü de bahane sıralamışsınız , ne desin üyeler , çekmeye devam edin o zaman .

Katip yorumlarını okuyorum da bu konuda,vaktine yazık.Bu o vaka değil. Bir kulağından girer bir kulağından çıkar söylediklerimiz gidip de boşanmayı göze alamaz. Klasik iç dökme pohpohlanma isteği konusu.
Buraya tüm negatif enerjisini döküp kocasının donunu yıkamaya gidecek.

Hayatımı kabusa çevirdi. Mutsuzluktan besleniyor esim ne zaman mutlu olsam uzun sürmez. Hemen hakaret laf sokma. Annesi de laf sokar . Valla şimdi bir çıkmazdayım. Ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum.

Boşanmaktan başka bir şeye karar veremezsiniz

Yalnız değilsiniz artık çocuğunuz var, işiniz var. Adamın da hiçbir espirisi yokmuş. Elini ise sürmez, iki güzel laf etmez, evi barkı yok, cinsellik de yok. E zaten adam size yoldaş değil ne diye yalnız kalmayı bahane ediyorsunuz ki? Kanepeye iki tane fazladan kırlent koyun aynı şeye denk gelir. Hem size edepsiz edepsiz laf saydırmazlar.

İnsan ikinci evliliginde iyice düşünür ölçer tartar ,adam bence hep böyleymiş siz çocuk diye diye kendinizi ateşe atmışsınız.
Boşanamam çocuğa tek bakamam diyorsunuz kızmayın ama çocuğu yaparken hiç bunları düşünmemiş çocuğunuza böyle bir babayı kendinize böyle bir eşi layık gormuşsunuz.Adam biliyor çekeceğiniz ,her yerde her ortamda aşağılayıcı konuşuyor .İnsan ne ederse kendi kendine eder,ne diyelim çekin ama çocuğunuzu da kendinize benzetip ezilen susan birine çevirmeyin........

Ne mutlu size. Gücümü toplamaya çalışıyorum.
Ben bosanmadim pişman oldu bizimki özür diledi sonrasında daha kıymet verdi. Bilmiyorum bundan sonra ne olur ama sizin gibi gelirim olsa öyle kocayı beslemem. İki keçi alır ahırda büyütür satarım en azından kâr olur

O değilde eşi de öğretmen onun örnek olduğu öğrencilere üzülüyorum şu an

Aslında bosanmisligi denemiş biri olarak zorluklarını biliyorum. Elaleme laf anlatmak,yanlızlık ve cocuk büyütmenin zorluğu da eklendi. O gücü bulurmuyum kendimde bilemedim.

Ablacim ben işsiz halimle ve 9 aylik bebeğimle boşandım. Bosandiktan sonra babalik gorevi bitmiyor. Mesaj atiyorum aksam cocugu parka götürür müsün diye, alip götürüyor. Elaleme laf anlatmaya da çalışmadım. Bu kadar dramatize etmeyin. Hayat kocasiz da devam ediyor

Bu adam şimdi yapmadığı babalığı boşandıktan sonra hiç yapmaz, gider anasının kucağına emmeye devam eder.

Bu adam şimdi yapmadığı babalığı boşandıktan sonra hiç yapmaz, gider anasının kucağına emmeye devam eder.

Ayni evde yasamasinin da bir anlami yok o zaman. Bosanirsa en azindan maasi kendi cebine kalir, ev işi yükü azalır. Adamda ne yaparsa yapsin o saatten sonra. Bu kadar sikayet ettigi kisiyle evli kalma çabasını anlayamıyorum. Basimizda bir erkek olsun, nefes alsin yeter kafasinda herhalde

Yarım gün çocuğa bakıyor dedi de bi koptum orda. Yarım gün kreş parası olur verdiği nafaka, gül gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…