- 5 Eylül 2022
- 645
- 811
-
- Konu Sahibi carpediem33
İnşallah değillerdir diye düşündüm bi anÖğretmenler mi acaba
İnşallah değillerdir diye düşündüm bi annasıl yetiştirip ,hazırlayacaklar bu durum ve çıkmazdaki karakterler çocuklarımızı acaba
Güçlü olup hayatının kontrolünü almalı,bu kadar ezilmek bir öğretmen için daha kötü,bir nesilde iziniz kalıyor yetiştirdiğiniz içinÖğretmenler muhtemelen. İki ay yaz tatili birer hafta ara tatil 15 gün de sömestr.
Konu sahibi tüm tatilleri ailesiyle geçirip bir tatile bile gitmiyorsanız esir olmuşsunuz siz.
Boşanın en azından çocuğunuzla gidersiniz tatile aylarca çile çekmezsiniz.
Eşim benden 3 yaş küçük 39 ve onun ilk evliliğiEsiniz kac yasinda? Hic olgun birisi gibi durmadi da
Öğretmenim 2 ay yaz tatili 1 ay 15 tatil ve ara tatillerMemurlara 3ay tatil izni mi veriliyor en çok bunu merak ettim açıkçasıbence en önemli ayrıntı burda
Aslında bosanmisligi denemiş biri olarak zorluklarını biliyorum. Elaleme laf anlatmak,yanlızlık ve cocuk büyütmenin zorluğu da eklendi. O gücü bulurmuyum kendimde bilemedim.İnsanın kendine ettiğini yedi kat el ermez derler bu zulüm neden boşanmış olmamak için böyle bir adamla ömür mü geçer yazık değil mi çocuğunuza kendinizi düşünmüyorsunuz bari çocuğunuzu düşünün benim kuzenim ilk evliligini kaçarak yaptı ki biz doguluyuz kaçmak çok büyük bir hata olarak görülür boşandı baba evine geldi iki kere daha evlendi yine boşandı anne babasına da hiç birsey olmadı öyle memur işi gücü falanda yok yani siz bide çalışıyorsunuz neden cekiniyorsunuz Allah aşkına
Elalem denen gereksiz sürüsünü silin gitsin, bi b.ka yaramıyorlar safi çene. Herkes işine baksın.Aslında bosanmisligi denemiş biri olarak zorluklarını biliyorum. Elaleme laf anlatmak,yanlızlık ve cocuk büyütmenin zorluğu da eklendi. O gücü bulurmuyum kendimde bilemedim.
Zor bir hayatım olmadi aslında. Rahatım iyiydi. Şimdi kızımı babasız büyütmeye hakkım var mi diye sorguluyorum.Ya zaten bir olumsuz evlilik yaşamışsınız boşanmışsınız öldünüz mü? Hayır.
Boşayın bu psikopat adamı kızınızla huzurla yaşayın
Aslında kocamı çok beğendim ve sevdim kalbim çarptığı bir evlilik yaptim ama sonrası böyle psikolojik problemli olduğunu yaşayınca öğrendim. Arkadaşlarımla çıkarın suç. Arkadaşlarım gelir sorun. Dışarı beraber çıkarız kavga ederiz. Doktora gidelim diyorum yok. Ailemin yanina gidelim iki gun kavga etmen donmeyiz. Surekli huzursuzluk kavga cok yoruldum. 42 yasindayim. Su saatte sonra yeni bir duzen kurmak icin o gucu bulabilirmiyim diye sorguluyorum.Kizimi bu ortamda buyutmek ne kadar saglikli veya ben ona tek basima guzel bir ortam verebilecek miyim ? Endisem kizim en cok.Zaten evlenmek için evlenmişsiniz. Yaşım geçmeden çocuğum olsun diye de koştur koştur çocuk yapmışsınız. Hayatınızı kendi elinizle mahvetmişsiniz. Yalnızlığı ben de sevmem ama her gün aşağılanmak, hakaret işitmek daha güzel nasıl olur yalnız kalmaktan? Çoçuğunuzu düşünün ve boşanın. Kocanızı siz seçtiniz ama o babasını seçmedi
Ya bu elalem dediğinizin işi gücü yok sürekli sizi mi konuşacaklar iki gün konuşurlar üçüncü gün unuturlar yalnız çocuk büyütüyorsunuz zaten şu anda da tam tersi adam sırtınızda bir yük atın o yükü rahatlayın çok üzülüyorum böyle konulara ya bide eliniz mahkum değil çalışıyorsunuz siz böyle yaparsanız çalışmayan kadınlar ne yapsın bizde 3 kardeş babasız büyüdük annemin okuma yazması dahi yok kaldı ki işi gücü olsun babam işsiz güçsüz asalagin tekiymis hiç tanımıyorum kendisini iyi kide tanımamışsın çıkıp gitmiş hayatımızdan yokluğun içinde birde onun huzursuzluğunu çekmek istemezdik kendi yagimizda kavrulduk sağın solun yardımıyla ama en azından huzurumuz vardıAslında bosanmisligi denemiş biri olarak zorluklarını biliyorum. Elaleme laf anlatmak,yanlızlık ve cocuk büyütmenin zorluğu da eklendi. O gücü bulurmuyum kendimde bilemedim.
Düzen kurmayın.Düzeninizden kocanızı yollayın.GitsinSu saatte sonra yeni bir duzen kurmak icin o gucu bulabilirmiyim diye sorguluyorum
42 yaşında bir ruh hastasını çekecek güç var da yeni düzen kurmaya mı yok?Aslında kocamı çok beğendim ve sevdim kalbim çarptığı bir evlilik yaptim ama sonrası böyle psikolojik problemli olduğunu yaşayınca öğrendim. Arkadaşlarımla çıkarın suç. Arkadaşlarım gelir sorun. Dışarı beraber çıkarız kavga ederiz. Doktora gidelim diyorum yok. Ailemin yanina gidelim iki gun kavga etmen donmeyiz. Surekli huzursuzluk kavga cok yoruldum. 42 yasindayim. Su saatte sonra yeni bir duzen kurmak icin o gucu bulabilirmiyim diye sorguluyorum.Kizimi bu ortamda buyutmek ne kadar saglikli veya ben ona tek basima guzel bir ortam verebilecek miyim ? Endisem kizim en cok.