2.Evlilik ve sorunlarım

Hic hayat ettigim gibi olmadi.Burada yazanların evliliği nasıl acaba? Kolay boşan demesi. Kendileri yaşamadığı için zorluğunu bilmiyorlar. Siz kendiniz boşanır mıydınız; hele ki 1 yaşında cocukla?

Bir yaşında çocuğu tek basima nasıl büyütürüm. Annem de bakamaz.Tekim. Ayrıca babasız büyüterek ona haksızlık etmiş olmuyor muyum ?
Bu baba ile büyütürseniz sizden hesap soracak. Tonla örneğini gördüm. Çocuklar annelerini ekstra affetmiyor göz yumdukları için.Aileniz bi tane ruh hastası ile ömür tüketin diye mi bu boya getirdi sizi?

Bu baba ile büyütürseniz sizden hesap soracak. Tonla örneğini gördüm. Çocuklar annelerini ekstra affetmiyor göz yumdukları için.Aileniz bi tane ruh hastası ile ömür tüketin diye mi bu boya getirdi sizi?
Inanın ne guzel yazıyorsunuz. Benim de duygularıma tercüman oluyorsunuz. Ama kızımı tek büyütmeyi göze alabilsem.Aslinda sürekli ayrilalim diye her kavgada sakız eden o. Benim hadi git dememe bakıyor. Ayrılmayacağımi bildiginden göz dağı veriyor belki de.

Ablacım ona benim cesaretim yok, boşanmaktan korkuyorum desen daha iyi olacak. Kişisel alınma ama benim midemi bulandırıyor artık bu çocuğum için bahaneleri. Kendinize dürüst olun evvel, bizi bırakın da. Boşanmayı kafasına koyan çatır çatır boşanıyor, hiç çocuk ne der diye düşünen yok.

Siz bir kere deyin ''Tamam lan, al sana protokol, imzala bitsin bu çilen senin de, hafi koçum." de bak o nasıl kıvır kıvır kıvırıyor. Rahatı bulmuş, yemeği yapılır donu yıkanır üstüne para verilir, bırakır mı be salak mı herif?

Evlenmeden hiç mi tanımadınız? Hiç mi gezip tozmadınız hiç mi araştırmadınız? Psikolojik problem saklanabilecek, rol yapılabilecek bir şey değil ki. Endişeniz kızınız olsa o evde bir dakika durmazdınız. Kendinizi kandırmayın hiç. Sizce kızınız böyle bir ortamda çok mu mutlu yaşayacak? Sürekli kavganın olduğu bir evde bir insan ne kadar sağlıklı büyüyebilir? Sizin endişeniz sadece kendinizsiniz yeni bir düzen kurmaya, tek yaşamaya cesaretiniz yok. Bir şeyler değişsin istiyorsanız önce kendinizi değiştirin.

Siz olsanız naparsiniz. Tek başınıza büyütebilir misiniz ?

Siz olsanız naparsiniz. Tek başınıza büyütebilir misiniz ?

Neden büyütemiyim ki? Evet zor kimse kolay demiyor ama insan anne baba olurken bunu da göze almalı. Allah uzak etsin bir gün eşinizin pat diye ölmeyeceğinin veya bir gün çekip gitmeyeceğinin garantisi var mı? Bunlar her insanın başına gelebilir. O zaman çocuğu başka bir yere mi bırakacaktınız ben tek bakamam diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…