2.Evlilik ve sorunlarım

Boşan ya ne çekiyorsun bu kadar aşağılammayı.
Çocuğun da olmuş .
Çalışıyorsun da .

Hiçbir olumlu yönü yok ki sakın evli kalmayın. Kızınıza iyilik değil kötülük edersiniz. İnanin devamlı tartışmalı bir ortam daha zor. Devamlı kavga çıkarıyorsun böyle yapacaksan ayrılalım deyin o zaman kendini frenler belki

Aslında bosanmisligi denemiş biri olarak zorluklarını biliyorum. Elaleme laf anlatmak,yanlızlık ve cocuk büyütmenin zorluğu da eklendi. O gücü bulurmuyum kendimde bilemedim.
Bu işin sadece iki çözümü var ya adamın kahrını çekeceksin ya da bosanacaksın. Çok yobaz bir çevreniz mi var?

Esiniz 3 yasinda galiba, anadan da kopmamis. Hepsi degil ama çoğu TC erkegi kapatilsin lütfen. Bu iskenceyi ne kendinize ne de yavrunuza reva görmeyin. Yalnızlığı sevmiyorum demissiniz, ozaman Allah size değer kiymet bilen, merhametli sefkatli olgun bir eş nasip etsin.

ruhum karardi bu ne ya bende bosanma asamasindayim boyle konulari okuyunca benim evliligim 40 defa zemzemle yikanmis gibi geliyor bosanmasam mi acaba diyorum

Napmalisin? Maaşını adamın hesabina gönderip aşağılanmaya ve yok sayılmaya devam etmelisin bence. Ama çaktırmadan üç beş ayır ileride kızının psikoterapi masrafları için lazım olacak. Çünkü bu tür sorunlar erken bebeklik dönemi hasarları oluyor psikolog arkadaşlar bilir muhtemelen kızında da olacak. Üstesinden geleceğini düşünmüyorum çünkü 39 yasinda kendi ayakları üzerinde duran bir kadın bu kadar aciz ise bir de onu rol model alıp kendi sorunlarına karşı dik duramicak. Kızının arkadaşlıkları için, evliliği için şimdiden üzüldüm. O da seni üzmemek için kimbilir kimleri çekip bosanamicak

X