• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Evlilik sürecim

Ama eşim bütün kazandıklarımızı kendi çocukları üzerine yapıyor.
Iste bende diyorumki bunu ilk basta istemeyecektiniz
Bana cok sacma geliyor evliyken diger cocuklara sizin hakkinizida cocuklarinizin hakkinida
Elbetteki cocuklarina hakkini versin ama siz esisiniz ve sizindz cocuklariniz var
Madem herseyi cocuklarinin uzerine yapacakti niye bi yuva kurmus
Yani kbakmayinda is isten gecmis bence en basta karsisina gecip engel olacaktiniz olamiyosaniz orada ayrilma karari alacaktiniz

Iste bende diyorumki bunu ilk basta istemeyecektiniz
Bana cok sacma geliyor evliyken diger cocuklara sizin hakkinizida cocuklarinizin hakkinida
Elbetteki cocuklarina hakkini versin ama siz esisiniz ve sizindz cocuklariniz var
Madem herseyi cocuklarinin uzerine yapacakti niye bi yuva kurmus
Yani kbakmayinda is isten gecmis bence en basta karsisina gecip engel olacaktiniz olamiyosaniz orada ayrilma karari alacaktiniz
Ya işte ben saf ne biliyim mal kaçıracağını filan bunları planlı yaptığını düşünemedim hatta hiç düşünmedim diyebilirim taki oğlunun üzerine geçirdiğini gizlediğini öğrendiğimde yani o gizleyince bir planı olduğunu düşündüm.

Ben kimseyi küçük düşürmüyorum
O sizin kendi algınız .
Ben karşımdakine göre yazıyorum .
Yapılamaz imkansız demiyorum . Sizin kendi kazanmanızla 5 yılda 1 ev 1 de araba alabilirseniz haklısınız .
Yoksa burada bizi kandırmaya çalışmayın
Kimse kanmaz
Bir elin nesi var iki elin sesi var derler ki size yazdım 2 yılda bekarken arabamı aldım diye. O da 5 yılda tek başına çalışıp ayrıca çocuk ev sorumluluğu alsaydı eve hergün akşam yemeğine yada kreşten çocuğu almaya koştura koştura gelmek zorunda olsaydı maalesef bu ev araba dahi alınamazdı.

İkinizin de ilk evliliği değil ki . Tabi ki ilk kez evlendiği gibi kazandığınız sizin olmayacak . Diğer çocuklarının da olacak .

Niyetiniz taaa buradan anlaşıldı
Biz anladık gayet
Siz kendinizi yormayın yalanınıza kendiniz inanırsınız anca
Niye size yalan söyleyeyim. Burda bir sürü insana yalan söylemek ne işime yarayacak? Yada siz beni alkışlayınca benim hayatımda ne değişecek?
Sorumda bu zaten neden ilk evlilikte insanlar çalışır ortak kazançlar sağlar ve çocuklarını okutur meslek edindirir evlendirir ve artık emeklilik hayatını zamanında kazandıklarına göre yaşarken ikinci evlilikte illa ilk çocukların üstüne mal yapmaya kalkarlar?

Öncelikle daha geniş açıklayım. Eşimin 20 yıl önce sahibi olduğu şirket batmış ve çekleri yazılmış . Bu nedenle kara listede kendisi. Yani ya öz sermaye ile yada ipotekle işimizi geliştirebiliriz. Benim üzerime de yapsa eş durumundan aynı sonuç ticari imza karşılığı kredi kullanmamız imkansız gibi. Bu nedenle ilk önce kızı üzerine yaptı ki o zamanlar zaten hala sermaye yaratma dönemimizdi. Sonra işler büyüdü bana bilgi vermeden oğlunun üzerine geçirdi şirketi. Benim haberim çok sonra oldu. 1 yıl oldu tam . Yılbaşına kadar şirketi oğlundan alacağını söyledi yapmadı. Şimdi ne yatırım yapsa şirket üstüne yapıyor ve oğlu patron gibi davranıyor.
Boşansaydınız formalite ve sizin üzerinize yapsaydı madem.... Bunu teklif etseydiniz o zamnalr.

Adam resmen kumpası kurmuş.. Oğlu ile de belli ki konusyorlar o da size o sekilde davranma hakını buluyor kendinde...

Bir elin nesi var iki elin sesi var derler ki size yazdım 2 yılda bekarken arabamı aldım diye. O da 5 yılda tek başına çalışıp ayrıca çocuk ev sorumluluğu alsaydı eve hergün akşam yemeğine yada kreşten çocuğu almaya koştura koştura gelmek zorunda olsaydı maalesef bu ev araba dahi alınamazdı.

Ya siz Yazdığımı Anlamıyor musunuz yoksa numara mı yapıyorsunuz

Anlatmak için uğraşmayacağım bir daha

Ayrıca bu mesajımı alıntılayıp cevap yazdınız zaten
Sizi kötü niyetinizle başbaşa bıraktım , siz Sürekli sürekli böyle benim mesajımı alıntılayıp habire mesaj mı atacaksınız ?

Niye size yalan söyleyeyim. Burda bir sürü insana yalan söylemek ne işime yarayacak? Yada siz beni alkışlayınca benim hayatımda ne değişecek?
Sorumda bu zaten neden ilk evlilikte insanlar çalışır ortak kazançlar sağlar ve çocuklarını okutur meslek edindirir evlendirir ve artık emeklilik hayatını zamanında kazandıklarına göre yaşarken ikinci evlilikte illa ilk çocukların üstüne mal yapmaya kalkarlar?

Onun cevabı var yazdığım mesajlarda .
Dikkatle okursanız görürsünüz
Anlar mısınız bilmem ama

Boşansaydınız formalite ve sizin üzerinize yapsaydı madem.... Bunu teklif etseydiniz o zamnalr.

Adam resmen kumpası kurmuş.. Oğlu ile de belli ki konusyorlar o da size o sekilde davranma hakını buluyor kendinde...
Boşanmak ve benim üzerime şirket kurmak onun kendini aynı şuan benim olduğum gibi güvende hissetmesini engelleyecekti. Bu yüzden aklıma geldi ama teklif etmedim.

Boşanmak ve benim üzerime şirket kurmak onun kendini aynı şuan benim olduğum gibi güvende hissetmesini engelleyecekti. Bu yüzden aklıma geldi ama teklif etmedim.
Keşke o güvensiz hissetse idi... Neyse olan olmus artık. Ama benim anlamadığm nasıl oluyorda baba ölmeden mal paylasımı gbi çocuklarına vs üzerine bir seyler yapabiliyor? Bu engellendi diye biliyorum. Adil olması için her cocuğun hakkı korunsun diye...

Madem öyle ,boyle abidik gubudik işlere girismeyecektiniz.balik bastan kokar.şirket kuruluyor eşinizin kızının ve oğlunun üzerine.şimdi de işler istediğiniz gibi giymedi diye şikayet ediyorsunuz.müneccim olmaya gerek yok.sonucun bu olacağı belli.o zaman ortaya para koymasaydiniz. Hatta bir yerde eşinizin kızının üzerine olduğu dönemde kredi kullanmadık diye yazmışsınız.o zaman neden onun üzerine?ticari kredi eşiniz kullanamiyormus ama zaten o dönem kredi kullanmamissiniz.
Siz ne kadar para koydunuz ortaya?

Ya işte ben saf ne biliyim mal kaçıracağını filan bunları planlı yaptığını düşünemedim hatta hiç düşünmedim diyebilirim taki oğlunun üzerine geçirdiğini gizlediğini öğrendiğimde yani o gizleyince bir planı olduğunu düşündüm.
Hanimefendi kac yasindasiniz ?
Bende esimin benden mal kaciracagini dusunmuyorum, sanmiyorum
Ama bu mantik isi.
Siz zaten 1 evlilik yapmis darbe yemisiniz 2.de insan adimlarini atarken daha dikkatli olur
Tedbiri al takdiri Allaha birak

Ayrıca yolunda gitmeyen ve çözemediğimiz konu bu oldu ve boşanma noktasına getirdi .

Sizi boşanma aşamasına getiren ne ?
Mal mevzusu mu ?

Aldatılmak değil yani boşanma aşamasına getiren .. Peki
Ben uyanınca yatağı kontrol ettim. Acaba aldatıyor mu diye…
Kadın saçları buldum yatakta ve hatta kendi yastığında….
Bana ait değil….

Sizi boşanma aşamasına getiren ne ?
Mal mevzusu mu ?

Aldatılmak değil yani boşanma aşamasına getiren .. Peki
Evet mal mevzusu. Aldatıldığımı düşündüğüm o dönem de boşanma aşamasına gelmiştim. Kanıt bulmak için kaldığı sitenin yönetiminden kamera kayıtlarını istedim adli yöntemlerle ve izledim ama eve giren çıkan kadın olmayınca öyle birşey olmadığına ikna oldum. Ve haksızlık ettiğimi düşündüm.

Ve hatta ilk evliliğimden boşandığım 2 yıl içinde kendi emeklerimle hem arabamı aldım hem gül gibi çocuk büyüttüm.

Gül gibi çocuk ? Aşağıdaki konunuzda ise çocuğunuz için bambaşka şeyler yazmışsınız .

Anne olduğu için kendini aptal hisseden biri olduğunuzu söylemişsiniz ..

Bence acilen bir uzmandan psikolojik yardım alın . Çocuklarınız için

Merhaba hanımlar
Eşim ve kızımla ilgili problemlerim var lütfen konuya sizin bakış açınız nedir yorum yapın

ben 12 yıl özel şirkette yönetici olarak çalıştım. . İkinci evliliğim . İlk evliliğimden 15 yaşında , şuanki evliliğimden 3 yaşında iki kızım var.
eşim işi nedeni ile haftada düzenli olarak 3-4-5 gün şehir dışında. Eve her dönüşünde gece 1-2 gibi dönüyor. Eşimin eve gece yarısı gelmesini istemiyorum. Gerekirse ertesi sabah gelsin ama gece yarısı gelmesin. Çünkü eskiden çok beklerdim çocuk uyuyunca çay demler beklerdim gelecek iki muhabbet edeceğiz diye . Ama o gelmezdi hiç bir zaman gelmedi erken . Erken dediğimde hani 11 gibi. Bu gece gelme konusu bende saplantıya dönüştü inadına yapıyor gibi. Şimdi gece geleceğini öğrendiğimde içim bir tuhaf oluyor kaldıramıyorum. Ona karşı içten içe kin tutuyorum.
İkinci konu ev sorumlulukları ben 3 yetişkin 1 çocuk yaşadığımız bu evde bütün temizliğin , arka toplamanın yemeğin ütünün çamaşırın bulaşığın tek sorumlusu olmaktan bunları yapmaya mecbur olmaktan nefret ediyorum.
bazen tükeniyorum yardım istiyorum ben dinlenmek istiyorum o zamanda laf duyuyorum.
15 yaşındaki kızım yapacağım yemeği istemeyip kendi hazırlıyor yemeği sonrada ben yemek yapıyorum sen ne biçim annesin diye muamele yapıyor.
ona ve eşime kalsa her ikiside o kadar pislerki banyo 3 ayda bir ev 15 günde bir üstün körü temizlense yeter . Benim gereksiz iş yaptığımı iddaa ediyorlar . Küçük çocuğun olduğu evde haftada 2-3 kez süpürüyorum 1 kez silip toz alıyorum 1 kez wc lavaboları temizliyorum. 15 günde 1 banyo temizliyorum. Bu çok mu ?? Sürekli onu çorabını ötekinin bardağını diğerinin oyuncağını çöpünü kirlisini topluyorum . Bıktım artık deyince de yapma o zamn diyorlar. Yapmayınca evi ... götürüyor ! Sen ne biçim annesin ne biçim kadınsın muamelesi yapıyorlar. Büyük kızıma artık evde görev üstlenmesini söylüyorum benim yaşıtlarım odasından çıkmıyor ben annemiyim diyor . Eşim zaten çoğunlukla yok olduğu zaman keyfine bakar ya uyur ya tv izler .
dün anneler günüydü ya anne olduğum içinde eş olduğum içinde kendimi aptal gibi hissettim.
Sizce çok mu ucube şeyler hissediyorum?

Kendi üzerine olmayınca böyle oluyor. Direkt kızının üzerine kurdu ve sonra oğluna devrettirdi. Yani hiç kendi üzerine almadı.
Hım simdi anladım.... Evet.

Umarım iyi bir avukat ile bu işin içinden sağ salim ve Hayrınıza olacak şekilde cıkarsınız 🙏🏿

Gül gibi çocuk ? Aşağıdaki konunuzda ise çocuğunuz için bambaşka şeyler yazmışsınız .

Anne olduğu için kendini aptal hisseden biri olduğunuzu söylemişsiniz ..

Bence acilen bir uzmandan psikolojik yardım alın . Çocuklarınız için
Size cevap yazmamı istemiyorsanız daha fazla şey yazmayın. Evet kızım ergen ve çatışmalar yaşıyoruz. Ben evliliğimde yaşadığım onca sorunla maalesef mücadele ederken ergenlik sorunları ile baş etmekte de zorlandım. Ve dediğiniz gibi psikolojik destek aldım. Ve çocuklarımla ilişkimi düzelttim.

Size cevap yazmamı istemiyorsanız daha fazla şey yazmayın. Evet kızım ergen ve çatışmalar yaşıyoruz. Ben evliliğimde yaşadığım onca sorunla maalesef mücadele ederken ergenlik sorunları ile baş etmekte de zorlandım. Ve dediğiniz gibi psikolojik destek aldım. Ve çocuklarımla ilişkimi düzelttim.

Ben zaten son mesaj demiştim
Üstüne sürekli sürekli siz cevap yazmaya devam ettiniz
Benim ne yapıp yapmayacağımı da söyleyemezsiniz !
Yorum yapılmasını istemiyorsanız siz yazmayacaksınız

Madem öyle ,boyle abidik gubudik işlere girismeyecektiniz.balik bastan kokar.şirket kuruluyor eşinizin kızının ve oğlunun üzerine.şimdi de işler istediğiniz gibi giymedi diye şikayet ediyorsunuz.müneccim olmaya gerek yok.sonucun bu olacağı belli.o zaman ortaya para koymasaydiniz. Hatta bir yerde eşinizin kızının üzerine olduğu dönemde kredi kullanmadık diye yazmışsınız.o zaman neden onun üzerine?ticari kredi eşiniz kullanamiyormus ama zaten o dönem kredi kullanmamissiniz.
Siz ne kadar para koydunuz ortaya?
Yani şöyle eşim başta planladığı için geleceği kızının üzerine yapmış şirketi bana ise kredi kullanmak için dedi ben o zaman sadece çalışıp öz sermayeyi arttırma tasasında idim . Ve yeni evliydik tek istediğim huzurlu ve mutlu bir aile hayatı idi odaklandığımda buydu. Hatta kızının üzerinde olması beni rahatsız bu denli rahatsız etmiyordu eşim çok hızlı büyütmek istiyordu işi . Önceden batmış ya. Ama oğlunun üzerine aldığını gizleyince ben bu işin içinde bir bit yeniği olmasa gizlemez dedim. Üstüne gittikçe de alanen niyetlerini hem oğlu hem kendi belli etti.

Back