2.Evlilik sorunsalı

kymetgenc12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
479
-115
20
2.evlilik yapmayı düşünüyorum ilk evliliğimden çocuğum yok birisinin vasitasiyla biriyle tanıştım adamın karısı üç yıl önce kovitten vefat etmiş adam okulda müdür yardımcısı durumu iyi iki evladı var biri 2 diğeri 4 yaşında 25 yaşındayım tavsiyelerinizi bana verebilirmisiniz rica etsem ne gibi zorlukları olacak böyle bir topa gitmelimiyim

Ben olsam girmezdim bu işe
Daha 25 yaşında bu kadar sorumluluk altında ezilir ömrünüzü heba edersiniz
Ben 25 yaşında evliliği bile erken buluyorum
Heleki böyle bir evlilik aklınızımı kaçırdınız yok mu etrafınızda bu iş çok riskli diyecek bir aile büyüğü

2.evlilik yapmayı düşünüyorum ilk evliliğimden çocuğum yok birisinin vasitasiyla biriyle tanıştım adamın karısı üç yıl önce kovitten vefat etmiş adam okulda müdür yardımcısı durumu iyi iki evladı var biri 2 diğeri 4 yaşında 25 yaşındayım tavsiyelerinizi bana verebilirmisiniz rica etsem ne gibi zorlukları olacak böyle bir topa gitmelimiyim
2 yaş ve 4 yaş çocuklarda tam bir 2 yaş sendromu bunalım öğrenme dönemidir. Annelerin kendi çocuğuna tahammül edemediği bir dönemde, siz nasıl başkasının çocuğuna tahammül edeceksiniz?

Üç yıl önce vefat eden hanımefendi bir sene sonra bebek doğurmuş olamaz, o 2 yaşındaki bebek nereden çıktı?
İki tane annesiz bebeğe layığınca annelik/ablalık yaparım kendi evladımdan ayırmam vesaire diyorsanız neden olmasın. Çok zor bir karar.

Yani eğer çocuk konusunda anlayışlı biri iseniz konuşup anlaşıp sevdikten sonra neden olmasınki şimdi çocuk işi tabi ki zorlu olucaktır ancak yeri geldiğinde empati yapabilirseniz belkide çok çok mutlu olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun yine. bence çocuk mevzusunu engel olarak görmeden diğer konulara ağırlık verin

Tavsiyem evlenme. Ikinci es olmak baska uvey anne olmak baska

X