- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Bebeğine kimsenin laf ettiği yok tabii ki bebeğin herşeyden üstün olacak bu övünülecek bişey değil olması gereken şey, benim demek istediğim lafın bi başı bi sonu 5 aylık bebeğim bi rahatla bi gevşe bu kadar takıntı iyi değil . Sen bunların hepsini daha misafirlerin gelmeden de yazmıştın kimseye 1 tane bile olumlu bişey yazmadın o kadar stres yapıp kafanda kurdun ki doğal olarak bebeğin etkilendi süt veriyosun sonuçta. Sayfalarca yazdığın tek şey 6 kişiye yemek yapmak ya zaten misafirlerin çocukları küçük onların yiyeceği yemekten ne olacak . Daha başlıkta yazdın ben yorulurum yemek yapamam yatak açamam bebeğim kesin huzursuzlanacak çok ağlayacak şimdi de bunların hepsi oldu çünkü şuan onlara 1 bardak su bile versen sana zahmet verecek kendini buna şartladın . Bu arada sayfalarca herkese cevap yazdın da hiç kedinden bahsetmedin onun keyfi yerinde galibaEvet sen anne değilsen belki anlayamazsın bebeğimde bebeğin çünkü bebeğim herşeyden daha üstün anladın mı ?
Çocuğun düzeni bozuldu ve dün bi türlü uyuyamadım saatlerce çığlık çığlığa ağladı hastaneye gitmeyi filan düşündüm birşey oldu sandık .. çok aşırı ağladı uyutamadim aşırı uykusu olduğu halde saatlerce .. psen ne anlarsın ki kafana göre yorum yapıp birde gülüyorsun minicik bebekle saatlerce bakmak zaten insanı yoruyor ben evden çıkamıyorum çıkınca dışarda uyumuyo uyumadikfa eziyet ediyo kendinde yoruluyo zaten yoruluyorum kenime bile vakit ayiramiyorum bazen 6 kişilik hergunn sabah öğlen akşam yemek yapmak sofra kurup toplamak çok zor oldu birde onların bebeği bizimkine vuruyor ayağını bacağını çekip cimciriyo çocuğumami bakayım onlarlani ugrasayim ben ne yapayım şaşırdım
Son olarak evet anne değilim anne olmak için 1 yıldır uğraşıyorum eğer bigün anne olursam çocuğuma eve yatılı veya oturmaya misafirlerin gelebileceğini , herşeyin paylaşmakla çoğaldığını, yemeğimizi soframızı herkese açabileceğimizi, aktabalık dostluk kavramlarını hepsini öğreteceğim .