• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 çocuklu yatılı misafir ve 5 aylık bebeğim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet sen anne değilsen belki anlayamazsın bebeğimde bebeğin çünkü bebeğim herşeyden daha üstün anladın mı ?
Çocuğun düzeni bozuldu ve dün bi türlü uyuyamadım saatlerce çığlık çığlığa ağladı hastaneye gitmeyi filan düşündüm birşey oldu sandık .. çok aşırı ağladı uyutamadim aşırı uykusu olduğu halde saatlerce .. psen ne anlarsın ki kafana göre yorum yapıp birde gülüyorsun minicik bebekle saatlerce bakmak zaten insanı yoruyor ben evden çıkamıyorum çıkınca dışarda uyumuyo uyumadikfa eziyet ediyo kendinde yoruluyo zaten yoruluyorum kenime bile vakit ayiramiyorum bazen 6 kişilik hergunn sabah öğlen akşam yemek yapmak sofra kurup toplamak çok zor oldu birde onların bebeği bizimkine vuruyor ayağını bacağını çekip cimciriyo çocuğumami bakayım onlarlani ugrasayim ben ne yapayım şaşırdım
Bebeğine kimsenin laf ettiği yok tabii ki bebeğin herşeyden üstün olacak bu övünülecek bişey değil olması gereken şey, benim demek istediğim lafın bi başı bi sonu 5 aylık bebeğim bi rahatla bi gevşe bu kadar takıntı iyi değil . Sen bunların hepsini daha misafirlerin gelmeden de yazmıştın kimseye 1 tane bile olumlu bişey yazmadın o kadar stres yapıp kafanda kurdun ki doğal olarak bebeğin etkilendi süt veriyosun sonuçta. Sayfalarca yazdığın tek şey 6 kişiye yemek yapmak ya zaten misafirlerin çocukları küçük onların yiyeceği yemekten ne olacak . Daha başlıkta yazdın ben yorulurum yemek yapamam yatak açamam bebeğim kesin huzursuzlanacak çok ağlayacak şimdi de bunların hepsi oldu çünkü şuan onlara 1 bardak su bile versen sana zahmet verecek kendini buna şartladın . Bu arada sayfalarca herkese cevap yazdın da hiç kedinden bahsetmedin onun keyfi yerinde galiba

Son olarak evet anne değilim anne olmak için 1 yıldır uğraşıyorum eğer bigün anne olursam çocuğuma eve yatılı veya oturmaya misafirlerin gelebileceğini , herşeyin paylaşmakla çoğaldığını, yemeğimizi soframızı herkese açabileceğimizi, aktabalık dostluk kavramlarını hepsini öğreteceğim .

Yaw bu adamlar yurt disindan geliyorsa gunduzleri zaten cikip gezmiyolar mi? Gezmeye geldiler sonucta…

ayrica biri daha demis keske evinde kalsaydin diye mantikli geldi simdi.. cocugun en azindan kendi yatagi filan olurdu dogal ortami olurdu.. bu durumda hem ortam yabanci hem etrafindaki insanlar..

ben sunada inaniyorum.. kotuyu cagirmak denen birsey vardir.. tecavuz kacinilmazsa zevk al diye bir soz var.. yani bir yola girmissin ve baska caren yoksa -ki care her zaman vardir genelde.. surekli negatif olmanin kimseye faydasi olmayacak uzgunum..

Bebeğine kimsenin laf ettiği yok tabii ki bebeğin herşeyden üstün olacak bu övünülecek bişey değil olması gereken şey, benim demek istediğim lafın bi başı bi sonu 5 aylık bebeğim bi rahatla bi gevşe bu kadar takıntı iyi değil . Sen bunların hepsini daha misafirlerin gelmeden de yazmıştın kimseye 1 tane bile olumlu bişey yazmadın o kadar stres yapıp kafanda kurdun ki doğal olarak bebeğin etkilendi süt veriyosun sonuçta. Sayfalarca yazdığın tek şey 6 kişiye yemek yapmak ya zaten misafirlerin çocukları küçük onların yiyeceği yemekten ne olacak . Daha başlıkta yazdın ben yorulurum yemek yapamam yatak açamam bebeğim kesin huzursuzlanacak çok ağlayacak şimdi de bunların hepsi oldu çünkü şuan onlara 1 bardak su bile versen sana zahmet verecek kendini buna şartladın . Bu arada sayfalarca herkese cevap yazdın da hiç kedinden bahsetmedin onun keyfi yerinde galiba

Son olarak evet anne değilim anne olmak için 1 yıldır uğraşıyorum eğer bigün anne olursam çocuğuma eve yatılı veya oturmaya misafirlerin gelebileceğini , herşeyin paylaşmakla çoğaldığını, yemeğimizi soframızı herkese açabileceğimizi, aktabalık dostluk kavramlarını hepsini öğreteceğim .
Bende öğreteceğim sen rahat olabilirsin ..
Ben misafir seviyorum sadece yatilidan hoşlanmıyorum bunun insanlarla paylaşımı ile alaksi yok evim müsait değil zaten istemeyebilirim bu bir kotu insanlık değil sonuçta amma uzattin büyüttün olayı sanane benim kedimden

Yaw bu adamlar yurt disindan geliyorsa gunduzleri zaten cikip gezmiyolar mi? Gezmeye geldiler sonucta…

ayrica biri daha demis keske evinde kalsaydin diye mantikli geldi simdi.. cocugun en azindan kendi yatagi filan olurdu dogal ortami olurdu.. bu durumda hem ortam yabanci hem etrafindaki insanlar..

ben sunada inaniyorum.. kotuyu cagirmak denen birsey vardir.. tecavuz kacinilmazsa zevk al diye bir soz var.. yani bir yola girmissin ve baska caren yoksa -ki care her zaman vardir genelde.. surekli negatif olmanin kimseye faydasi olmayacak uzgunum..
Bende artık olmamaya çalışıyorum konu dün açıldı zaten bugün yapacak birşey yok diyorum

Tavirlari nasil misafirlerin? Herseyi senden mi bekliyolar mesela?
Evet aynen öyle .. rahat ve koyduğu koyduğu yerde kaliyo kahve yaptım masaya koymuş çocuğu telveleri on parmakla dokunmuş bizim çocuğu elleyecekti .. benim çocuğu uyutuyorum onunki bağıra bağıra agliyo uyuyan çocuğumun üstüne koşup cimcirmeye calsiiyo filan oyle

Valla o zaman yemek filan yapiorsan yardim
Iste kadindan.. kolay degil 2-3 ogun misafir agirlamak.. diaardan ver aksamlari yemek icin
rahat ve koyduğu koyduğu yerde kaliyo kahve yaptım masaya koymuş çocuğu telveleri on parmakla dokunmuş bizim çocuğu elleyecekti .. benim çocuğu uyutuyorum onunki bağıra bağıra agliyo uyuyan çocuğumun üstüne koşup cimcirmeye calsiiyo filan burdafa ben olumsuzuk diye bunlar oluyo derler şimdi herkes

rahat ve koyduğu koyduğu yerde kaliyo kahve yaptım masaya koymuş çocuğu telveleri on parmakla dokunmuş bizim çocuğu elleyecekti .. benim çocuğu uyutuyorum onunki bağıra bağıra agliyo uyuyan çocuğumun üstüne koşup cimcirmeye calsiiyo filan burdafa ben olumsuzuk diye bunlar oluyo derler şimdi herkes
Kadindaki rahatlik konya ovasi.. ne bilim misafir dedigindw misafirligini bilsin.. kocan yaninizda olamayacak mi? En azindan cocukla
Ilgilenirdi

Ama nedense millet burda bana yagdiriyo yorumları görmüssundur
Hak veriyorum size.
Ben ilk çocuğumda o zamanlar ölü gibiydim, gece uyumaz, gündüz uyumaz, 3 gün idare edilir diyenler mi bakıyor sanki çocuğa.
Eşiniz yükün çoğunu alacak, mecbur alacak.

Bebekler karakterleriyle doğuyorlar ben aynı anneyim ama hicbir çocuğum ve bebeklikleri diğerine benzemiyor
Bir tane çocuğu olup kendi çocuğu üzerinden genelleme yaparak akıl verenler çok komik oluyor
Çocuğu olmadan ahkam kesenler de sinir bozucu
Çocuğu anne baba sese duyarlı hale getirmiyor sesi sevmeyen çocuk sevmiyor
Kalabalık evde 2 abiyle büyüyen en küçük oğlum tik sesten uyanıyor ve çok ağlıyor huzursuz oluyor hep gürültülü oysaki evimiz ama mecbur sessizlik sağlıyoruz uyuyunca.
Konuyla ilgili olarak da eşim eve bana danışmadan kimseyi davet etmez hele şimdi bebeğim var gelen misafirle ilgileneyim derken çocuğumu kenara koyup onlara verip mizmizlandirip misafire hizmet için düzenini bozamam benim bebeğim ve çocuklarım herkesten daha önemli
Bizde denedik ile yetistirmissin diyorlar da naapalim seste uyumuyo dışarda bı iki uyursun diyoolae çok uğraştık ama uyumuyor ve uyunadigi için aşırı yorulup bı sure sonra tepkisizlesmeye basliyo yorgunluktan bizim çocuk perişan oluyor aşırı ağlıyor yinede asla dışarda uyumuyor.. uyualsada yirmi dkka sonra geri uyanıyor binturlu ses ve ışık sevmiyo uyurken napabkrm yani aynen

1 yaşında kızım var, sana tek tavsiyem, bebeğini gürültüye de farklı ortamlara da alıştır. Ben o hatayı yaptım, şimdi yemek seçiyor, her şeyi yemiyor, her yerde uyumuyor, mızmız oluyor. Şartlara uyum sağlayabilen bir bebek olsun sen çok rahat edersin.

1 yaşında kızım var, sana tek tavsiyem, bebeğini gürültüye de farklı ortamlara da alıştır. Ben o hatayı yaptım, şimdi yemek seçiyor, her şeyi yemiyor, her yerde uyumuyor, mızmız oluyor. Şartlara uyum sağlayabilen bir bebek olsun sen çok rahat edersin.
seste uyumuyo dışarda bı iki uyursun diyoolae çok uğraştık ama uyumuyor ve uyunadigi için aşırı yorulup bı sure sonra tepkisizlesmeye basliyo yorgunluktan bizim çocuk perişan oluyor aşırı ağlıyor yinede asla dışarda uyumuyor.. uyualsada yirmi dkka sonra geri uyanıyor binturlu ses ve ışık sevmiyo uyurken çok uğraş ltik olmadi

Bende öğreteceğim sen rahat olabilirsin ..
Ben misafir seviyorum sadece yatilidan hoşlanmıyorum bunun insanlarla paylaşımı ile alaksi yok evim müsait değil zaten istemeyebilirim bu bir kotu insanlık değil sonuçta amma uzattin büyüttün olayı sanane benim kedimden
Gerçekten normal hayatınızda da bu üslupla mı konuşuyosunuz ? Bu başlığı açıp yorum isteyen siz sanane diyen yine siz ????? Sizinle daha fazla muhatap olmak istemiyorum zira üslup ve hayata bakış açısı olarak aynı seviyede değiliz .

Size burada konu açıp fikir isteyip sonra “amma uzattın sanane” diyebilecek tarzda insanlarla mutlu günler diliyorum

Ya var ya bu cocugun karakteriyle ilgili.. bi oglum cit desen uyanirdi diger oglum uyurken supurge calistirirdim..kimi
Cocuk arabada huysuZlanir kimiside tam tersi arabada guzel uyur.. bu her zaman alismayla
Ilgili degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back