Yok yok hatirlamiycaklar. Bizler ben 80 lerin cocuguyum.. teknolojinin bi tik oncesindeydik.. bu bize cok sey kazandirdi bence. Simdikiler doyumsuz. Biz eskiden bi sekere sakiza mutlu olurduk. Simdikilere paketiyle veriyosun gene mutlu degiller. Okulda dersen hepsi bi yaris halinde. Bunun sunu var bende istiyorum. 6 yasindaki cocugum tablet iphone x istiyor benden. Biz en fazla paten kitap defter isterdik. Sobrasinda nintendolar cikmisti oyun isterdik. Cok guzeldi o gunlerO da doğru haklisiniz.Öyle eskisi gibi salamiyorsun çocuklari sokağa ama ne bilim ya üzülüyorum çocuklara.Ben çocukken aksama kadar sokaktaydim haftasonlari.Ödevlerimi de yapardim.O günler en güzel günlerimiz olarak kaldi mutluyduk.Ama şimdiki çocuklar kurs,sinav,yaris olaylarina çok erken atiliyor.İlerde bu zamanlarini bizler gibi iyi hatirlayabilecekler mi acaba.Üzücü y
Oyleymis evet disaridan kolay görünüyor gerçekten Allah sağlık versin inşallah bizde yavrularmizada.Bende 4 istiodum ama 3 te pesh ettim:) Allah isteyen herkese versin:)uzaktan kolay geliyoda.. gozuktugu gibi degil hic bisey:)
inanilmaz, ciddimisiniz siz ama bazi kadinlar cok cocuk seviyor mutlu oluyor o yuzden rahatsiniz galiba, her seyi anladim ama gece ter bezi koyup tulum giydirmeyin yaa ben ter degistirmem hic hasta olmuyolar.Merhaba, benimde 4 çocuğum var. Çalışıyorum. Sabah 7 de kalkiyorum . 2 si okula gidiyor . Beslenmelerini ve kahvaltilarini hazirliyorum .
Okula gidenleri uyandırıp okula hazırlanmaları icin söyleniyorum.
Tuvalete gir . Elini yüzünü yıka . Sofraya otur . Sütünü iç. Neyse saclarını tarayıp yolculuyorum .
Sonra diger ikisini uyandirip kahvaltı yaptiriyorum . Surekli babamin cayini doldurup onunla ilgileniyorum . (Burası cok muhim. )
Bitince evi
Varsa camasır katla . Yemek yap 12 gibi evden çikiyorum . Aksama kadar esim bakıyor . Yediriyor , uyutuyor falan .
Okulum çok ters bir yerde . Otobus 35 dk bir gecip cok fazla dolaştırıyor . Yürüyerek okula gidiyorum . 30 dk sürüyor .Araba çocuklara lazım
Okul cok yoruyor . 6 saat ayaktayım . Konular zor ..Kosusturup duruyorum . Dönüş esim alır .
Aksam gelince cocuklari yediriyorum .
Babam gelince ona sofra koyuyorum. (Bizden hep ayrı yer)
Sonra bulasik . Evi toparlama .Çocuklara odev yaptırıyorum . Çay faslı . Herkes çay icerken ben bazen cocuklarin tirnaklarını kesme bazen beslenme icin pasta börek . Bazen yarınki yemegin ön hazırlıgı , bazen çamasır yıkama asma . Bazen banyo.
Eve kadın alamıyorum . Evin pis halini gormesin diye . Ondan önce ben temizliyorum aşamadım.
Esim meyve hazirlar yatak hazirlar uyutur. Ütü yapar .
Çocuklar uyuyunca bazen buzdolabı temizlerim . Bazdn dolap içi neresi gerekliyse ince iş yaparım .
Ev merkezi once çok sıcak oluyor . Gece kalkar terleyenleri kontrol eder . Ust degisir ter bezi koyarım . 3 gibi ev fena sogur . Hepsine tek tek uyku tulumu giydiririm .
İmdaaaaat diye bağırasım geldi burdan :)Merhaba, benimde 4 çocuğum var. Çalışıyorum. Sabah 7 de kalkiyorum . 2 si okula gidiyor . Beslenmelerini ve kahvaltilarini hazirliyorum .
Tuvalete gir . Elini yüzünü yıka . Sofraya otur . Sütünü iç. Neyse saclarını tarayıp yolculuyorum .
Sonra diger ikisini uyandirip kahvaltı yaptiriyorum . Surekli babamin cayini doldurup onunla ilgileniyorum . (Burası cok muhim. )
Bitince evi
Varsa camasır katla . Yemek yap 12 gibi evden çikiyorum . Aksama kadar esim bakıyor . Yediriyor , uyutuyor falan .
Okulum çok ters bir yerde . Otobus 35 dk bir gecip cok fazla dolaştırıyor . Yürüyerek okula gidiyorum . 30 dk sürüyor .Araba çocuklara lazım
Okul cok yoruyor . 6 saat ayaktayım . Konular zor ..Kosusturup duruyorum . Dönüş esim alır .
Sonra bulasik . Evi toparlama .Çocuklara odev yaptırıyorum . Çay faslı . Herkes çay icerken ben bazen cocuklarin tirnaklarını kesme bazen beslenme icin pasta börek . Bazen yarınki yemegin ön hazırlıgı , bazen çamasır yıkama asma . Bazen banyo.
Eve kadın alamıyorum . Evin pis halini gormesin diye . Ondan önce ben temizliyorum aşamadım.
Çocuklar uyuyunca bazen buzdolabı temizlerim . Bazdn dolap içi neresi gerekliyse ince iş yaparım .
Ev merkezi once çok sıcak oluyor . Gece kalkar terleyenleri kontrol eder . Ust degisir ter bezi koyarım . 3 gibi ev fena sogur . Hepsine tek tek uyku tulumu giydiririm .
Çalışırken bir görev verilir yaparsın ve teslim edersin.Yasim 40 , 17 yillik aktif ve cok yogun bir is hayatindan sonra 18 gun once isten cikarildim
10 yas ve 2 yas cocuklarim , is , ev aman pek yoruluyorum derdim , ama esas 18 gundur yoruluyorum
Bugun eski isyerime ugradim , arkadaslarima bile dedim keske bu sabah gelecek bir isim olsaydi geberiyorum yorgunluktan diye
Evde hayat cok yorucuymus , hic oyle aman evde olsam degilmis , acilen calismam lazim , isinizin degerini bilin , ben 18 gunde yıĺdım ev hanimligindan , cok berbat ve yorucu
Çalışırken bir görev verilir yaparsın ve teslim edersin.
Arkadaş bitmiyor bitmiyor.. ardı arkası yok.
Baya havuz problemiyle uğraşıyoruz, 1 musluk (ben) dolduruyor, 3 musluk(2çocuk ve eş) boşaltıyor.
Büyük okula gitti küçük uyuyor hala. Kalkıp sessiz sakin toplasam diyorum sonra amaaaan diyip yatıyorum. Toplasam da akşama aynıTurnam harika bir benzetme olmus , cidden havuz probleminden beter
Yemek bile yapiyorum ben ve cok korkunc , yapiyorum hemen bitiyor , heryer daginik , yikiyorum yine kirleniyor , cok fena cookk
Yasim 40 , 17 yillik aktif ve cok yogun bir is hayatindan sonra 18 gun once isten cikarildim
10 yas ve 2 yas cocuklarim , is , ev aman pek yoruluyorum derdim , ama esas 18 gundur yoruluyorum
Bugun eski isyerime ugradim , arkadaslarima bile dedim keske bu sabah gelecek bir isim olsaydi geberiyorum yorgunluktan diye
Evde hayat cok yorucuymus , hic oyle aman evde olsam degilmis , acilen calismam lazim , isinizin degerini bilin , ben 18 gunde yıĺdım ev hanimligindan , cok berbat ve yorucu
Merhaba, benimde 4 çocuğum var. Çalışıyorum. Sabah 7 de kalkiyorum . 2 si okula gidiyor . Beslenmelerini ve kahvaltilarini hazirliyorum .
Bitince evi
Bu konuda anlatılanları okuyunca içim daraldi, insan bunu kendine niye yapar dedim. ama çoğunuzun da en az ikinci çocuğu var. Hayatınız bu kadar elinizden alindiysa hadi biri yaptiniz gördünüz ,niye devamini yapıyorsunuz? Cidden merak ediyorum.
Amaaninnn senin yorumj okumak cok yordu beni en iyisi biraz daha uzanıp dinleneyimMerhaba, benimde 4 çocuğum var. Çalışıyorum. Sabah 7 de kalkiyorum . 2 si okula gidiyor . Beslenmelerini ve kahvaltilarini hazirliyorum .
Bitince evi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?