Merhaba, benimde 4 çocuğum var. Çalışıyorum. Sabah 7 de kalkiyorum . 2 si okula gidiyor . Beslenmelerini ve kahvaltilarini hazirliyorum .
Okula gidenleri uyandırıp okula hazırlanmaları icin söyleniyorum.
Tuvalete gir . Elini yüzünü yıka . Sofraya otur . Sütünü iç. Neyse saclarını tarayıp yolculuyorum .
Sonra diger ikisini uyandirip kahvaltı yaptiriyorum . Surekli babamin cayini doldurup onunla ilgileniyorum . (Burası cok muhim
. )
Bitince evi
Varsa camasır katla . Yemek yap 12 gibi evden çikiyorum . Aksama kadar esim bakıyor . Yediriyor , uyutuyor falan .
Okulum çok ters bir yerde . Otobus 35 dk bir gecip cok fazla dolaştırıyor . Yürüyerek okula gidiyorum . 30 dk sürüyor .Araba çocuklara lazım
Okul cok yoruyor . 6 saat ayaktayım . Konular zor ..Kosusturup duruyorum . Dönüş esim alır .
Aksam gelince cocuklari yediriyorum .
Babam gelince ona sofra koyuyorum. (Bizden hep ayrı yer)
Sonra bulasik . Evi toparlama .Çocuklara odev yaptırıyorum . Çay faslı . Herkes çay icerken ben bazen cocuklarin tirnaklarını kesme bazen beslenme icin pasta börek . Bazen yarınki yemegin ön hazırlıgı , bazen çamasır yıkama asma . Bazen banyo.
Eve kadın alamıyorum . Evin pis halini gormesin diye . Ondan önce ben temizliyorum aşamadım.
Esim meyve hazirlar yatak hazirlar uyutur. Ütü yapar .
Çocuklar uyuyunca bazen buzdolabı temizlerim . Bazdn dolap içi neresi gerekliyse ince iş yaparım .
Ev merkezi once çok sıcak oluyor . Gece kalkar terleyenleri kontrol eder . Ust degisir ter bezi koyarım . 3 gibi ev fena sogur . Hepsine tek tek uyku tulumu giydiririm .