- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
Kimse doğurana laf söylemiyor, kimsenin haddi değil. Benim merak ettiğim e madem hayatınız mahfoldu niye ikinciyi üçüncüyü yapıyorsunuz, zorla mı? Bu yani... Kardeşim ben yaptım ohhh mis gibi hayatım o yüzden iki de yaptim üç de ,diyeni alnından öperim helal olsun..Konuyu baştan beri takip ediyorum. Tek çocukla, yardımcısız yeri geliyor dibi görüyorum yeri geliyor göğe çıkıyorum. Stabil olmuyor, düzeni istediğin kadar kur yıkılıyor, sallıyorsun kendi kendine düzeliyor falan. Ev işi vsde gündüz 1 saat uykusunda oluyor. Yardımcı falan hiç almadım evime. Evimde yabancı istemiyorum. Çocuktan bağımsız olarak bu. Çalışan arkadaşlarım genelde daha rahatlar. Çünkü TV karşısında çocuk bakmıyorsan sistem daha komplike işliyor. 2 yaşa doğru rahatlıyorsun cute. Küçüğü asıl bunaltıyordur, daha bağımlıdır. Sanırım dişler tamamlanıp, bezi bırakıp, kreşe başladığında bir kaç sene komple rahata ereceğiz. (o arada ikinciyi yapar kendimi kısır döngüye sokarım beni bilen bilir ajsjajsjja)
Bu arada sonlara doğru konu mükemmel uçmuş.
Millet doğurmayıp burada doğurana laf söyleyince eline ne geçiyor bilmiyorum. Hani kendi adıma söyleyeyim bugüne kadar kimseye niye doğurmuyorsun demedim, kendimde o haddi hiç görmedim. Tersi için de herkese temennim aynı.