2 çocuklu adamla olur mu?

Hayır ben neden çocuk bakayım? Evlenmeyi düşünürsen çocuklar konusunda net olmayı düşünürüm. Asla sorumluluk kabul etmem. Bu çok zor olur diye tahmin ediyorum ama kendi evimde misafirlik dışında çocuklara üvey annelik vs yapamam. Mutlaka belli bir seviyede ilişkimiz olacaktır ama fazlası imkansız. Çocuklu adamlarla evlenenler o çocuklarla neleri yapmak zorunda kalıyorlar nelerden vazgeçiyorlar merak ediyorum.
Size en yakın örnek kaynımda vereyım ıkı cocukla bosandı suan ki eşi 20 yas küçük severek evlendıler(kızın tabiriyle kaynımın öyle yaptıgın inanmıyorum) şuan çocukların tüm sorumluluğu onda öz anneleri evlenmesini hazmedemedi bıraktı gitti
Okulu yemegı herseyın e kız bakıyor

Size en yakın örnek kaynımda vereyım ıkı cocukla bosandı suan ki eşi 20 yas küçük severek evlendıler(kızın tabiriyle kaynımın öyle yaptıgın inanmıyorum) şuan çocukların tüm sorumluluğu onda öz anneleri evlenmesini hazmedemedi bıraktı gitti
Okulu yemegı herseyın e kız bakıyor
20 yaş küçük kadın tabiki eve bakıcı olarak gelecekti, eminim kaynınızdan denklik olarak epey düşük bir kadın. Allah kolaylık versin . Benim örneğimde çocuklar dışında büyük bir denklik sorunu yok , yani en azından şimdilik ben öyle görüyorum :)

20 yaş küçük kadın tabiki eve bakıcı olarak gelecekti, eminim kaynınızdan denklik olarak epey düşük bir kadın. Allah kolaylık versin . Benim örneğimde çocuklar dışında büyük bir denklik sorunu yok , yani en azından şimdilik ben öyle görüyorum :)
Amin Maalesef öyle degıl kız bekar çok güzel bir kız aile yapısı olarak da kaynımın yanına asla uakısmayan bir kız onu gorduk ce üzülüyorum kendıne yazık ettıgı için ailesinde kaç defa dön dedi seviyorum dedi başka bişey demedi şimdi durum ortada iki çocuk bakıyor😢

Merhaba, ben 5 yıllık bir evlilikten sonra uzun süredir bekarım, çocuğum yok. Çocuk sahibi olmak da istemiyorum. Tekrar evlenmek için bekar çocuksuz beylerden de korkuyorum çocuk isterler diye, çocuklu boşanmış beylerden de korkuyorum eski eş ile iletişim ve çocuklar ile ilişkiler konusunda. İki taraflı da tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?
Şuan bir beyfendiden hoşlandım gibi ama 10 ve 4/5 yaşlarında iki çocuğu var. Çocuklar annede ama sık görüşüyor çocuklarıyla. Uzaktan bakınca hoş bişey sorumlu baba ama bu adamla ilişki veya belki sonra evlilik nasıl olur hayal edemiyorum.Lüften fikir verin, tşk , iyi bayramlar :)
Çocuk istemeyen o kadar çok erkek var ki ben olsam böyle birisini bulurdum, bu şekilde mutlaka sorun yaşarsınız, insan yeri geliyor kendi çocuklarına zor sabır gösteriyor başkasının çocuğununa çok daha zor olur, bir de çocuk istemeyen birisiyim diyorsunuz

Evlilik tecrübem var, o yüzden çok laylaylom değilim. Hatta ikinci evlilik için de çok gönüllü olmamakla beraber sonsuza kadar yalnız olmak istemediğim için böyle karmaşık şeyleri göze almalıymışım gibi geliyor. Kadınlar boşanırken kocaları çocuklarla ilgili olmaya devam etsin istiyor, iyi baba iyi insan iyi erkek çocuklarıyla boşanmamalı deniyor . Ama bu adam tekrar evlenirken yanlış bir koca tercihi oluyor. İlginç bir çelişki sanki . Çocuklarıyla hiç ilgilenmeyen eski ailesini asla umursamayan kötü adamlar da yeniden evlenirken ideal kocalar konumunda oluyorlar? Çocukları yeni eş için sorun olmayacak çünkü . Ben bu adamın karakterini babalığını beğendim ama ilişki içinde bana düşecek rolden korkuyorum. Ay çok zor ya :(
Sana şöyle söyliyim ben de seninle aynı durumdayım hatta çok seviyorum oda aynı şekilde sevdiğini söylüyor,, ama ben vazgeçtim şu an devam ediyoruz ama inancım kalmadı çok iyi anlaşmamıza rağmen çocuk tan dolayı eski işe bağlılık problem.. Kısacık dünya hayatı için gerek yok sanki ,,

İşin en kötü kısmı da ben kolay kolay birilerinden etkilenemiyorum. Boşandıktan sonra bir ilişkim oldu, o biteli 4 sene oluyor nerdeyse ,başka da aman da çok etkilendim dediğim kimse olmadı. Eski eşi nasıl bırakmış (veya kendisi kadını bırakmıştır) inanamıyorum. O kadar samimi değiliz eski hayatını sorgulayamıyorum henüz. Belki de tanıdıkça hayalimdeki gibi çıkmayacak bakalım
Sen bana çok benziyorsun yapma sakın yapma aşık olursun üzülürsün

Ben de senin gibi beş senedir hayatıma birini almamıştım çok denedim ama olmadı ama bu kişi de oldu hemde ilk görüşmede ..yani Çocuklu biriyle birlikteyim, ilk zamanlar rüya gibiydi herşey heyecanı bana zaman ayırması .. Üzerime düşmesi ben mantık falan düşünmeden hislerimle karşılık verdim.. Aşık oldum gerçekten seviyorum,, ama beni o kadar geri planda bırakıyor ki her konuda ..çok güzel duygular yaşadım bir o kadarda huzursuz gecelerim oldu olmaya devam ediyor hatta. Mesela ben onunla hayal kuramıyorum plan yapamıyorum bunları ifade ettiğimde de cevabı baştan biliyordun saklamadım oldu .. Hatta ben senin aksine çocuk çok seven biriyim ona rağmen olmaz Çocuklu biriyle çok zor bak benim duruma duyguda karıştı bence girme.. Teşekkür ederim böyle bir konu açtığın için bütün yorumları kendime yazılmış gibi okudum ,defalarca da okuyacağım sanırım . herkes çok haklı dediği her şey her şey çok doğru..

Back
X