- 20 Ekim 2024
- 390
- 443
- 18
insan kendi cocuguna zor katlaniyo valla elaleminkine hic katlanamazsin.sabir gerektirir.bu saatten sonrada bu tarz islere hic girme bence.cocuksuz biriyle olMerhaba, ben 5 yıllık bir evlilikten sonra uzun süredir bekarım, çocuğum yok. Çocuk sahibi olmak da istemiyorum. Tekrar evlenmek için bekar çocuksuz beylerden de korkuyorum çocuk isterler diye, çocuklu boşanmış beylerden de korkuyorum eski eş ile iletişim ve çocuklar ile ilişkiler konusunda. İki taraflı da tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?
Şuan bir beyfendiden hoşlandım gibi ama 10 ve 4/5 yaşlarında iki çocuğu var. Çocuklar annede ama sık görüşüyor çocuklarıyla. Uzaktan bakınca hoş bişey sorumlu baba ama bu adamla ilişki veya belki sonra evlilik nasıl olur hayal edemiyorum.Lüften fikir verin, tşk , iyi bayramlar :)
zamanla adam sorumluluklari sana kitler tahminim.yipranirsin.cok acik soyledim canim hic guzelleme yapamayacagim yaniHanüz kabul etmedim ama hem evlilik hem de ebeveynlik sorumluluğunu bilen birisi hiç evlenmemiş , çocuksuz birisinden daha olgun olur diye düşündüm biraz. Bi de her ne kadar çocuk istemesem de eşimin çocukları olursa uzaktan severim geçerim dedim :) çocukların sorumluluklarını ne kadar almam gerekecek bu konuyu tam oturtamıyorum işte
Haklısınız ama adamdan hoşlandım işte biraz oluru var mıdır diye ümit benimki :) Koca forumda böyle bir hayatı olan birileri vardır elbet, yaşamış birinden cevap almak istiyorum. Gerçek hayattan örneklerlezamanla adam sorumluluklari sana kitler tahminim.yipranirsin.cok acik soyledim canim hic guzelleme yapamayacagim yani
Hayır ben neden çocuk bakayım? Evlenmeyi düşünürsen çocuklar konusunda net olmayı düşünürüm. Asla sorumluluk kabul etmem. Bu çok zor olur diye tahmin ediyorum ama kendi evimde misafirlik dışında çocuklara üvey annelik vs yapamam. Mutlaka belli bir seviyede ilişkimiz olacaktır ama fazlası imkansız. Çocuklu adamlarla evlenenler o çocuklarla neleri yapmak zorunda kalıyorlar nelerden vazgeçiyorlar merak ediyorum.
Her dert için böyle denmez ama sizinki için denir ya. Akla ilk gelen şey annelerine bir şey olsa ya da kadın “Ben çok baktım biraz da babası baksın.” dese çocukların sorumluluğu direkt sizde. Bunu ön görmek için müneccim olmaya gerek yok. Göze alıyorsanız evlenin.İnsan başına gelmeden hayatın her çeşit halini nasıl bilebilir? Yaşla ne ilgisi var? Herkes herşeyi düşünemez bilemez, bu nasıl bir tavır allah aşkına? Düzgün konulamıyorsanız yazmayın. Burada her yazılan dert için “bla bla yaşında bunu düşünemiyor musun” yazalım çıkalım? Komiksiniz
O zaman olmaz ya. Sorumluluk illa ki bir miktar almanız gerekecek. Hiç etliye sütlüye karışmam diyorsanız o biraz hayal bence. Hiç girmeyin o işlere derim. Sizde gelip kalacaklar. Yemek yapacaksınız. Tabletle oynamak isti ekler, ödevini yap dicek siniz. Babası dese bile evde Bi gerginlik VS oluyo çocuklara bisey yaptırirken. İlla ki siz de müdahil olacaksınız. Belki sizdeyken hasta olacaklar.vs VS vs... Saksidaki çiçek değil ki bu sorumluluğu birine verip kenara cekilebilesiniz.Hayır ben neden çocuk bakayım? Evlenmeyi düşünürsen çocuklar konusunda net olmayı düşünürüm. Asla sorumluluk kabul etmem. Bu çok zor olur diye tahmin ediyorum ama kendi evimde misafirlik dışında çocuklara üvey annelik vs yapamam. Mutlaka belli bir seviyede ilişkimiz olacaktır ama fazlası imkansız. Çocuklu adamlarla evlenenler o çocuklarla neleri yapmak zorunda kalıyorlar nelerden vazgeçiyorlar merak ediyorum.
çöpsüz üzüm dışında seçenekler ne zor değil mi yaTamda su ayni seyi ben yasiyorum. Ben de cocuk istemiyorum… ve bende yeni biriyle gorusuyorum ama korkularim, kaygilarim cokkk
OlmazMerhaba, ben 5 yıllık bir evlilikten sonra uzun süredir bekarım, çocuğum yok. Çocuk sahibi olmak da istemiyorum. Tekrar evlenmek için bekar çocuksuz beylerden de korkuyorum çocuk isterler diye, çocuklu boşanmış beylerden de korkuyorum eski eş ile iletişim ve çocuklar ile ilişkiler konusunda. İki taraflı da tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?
Şuan bir beyfendiden hoşlandım gibi ama 10 ve 4/5 yaşlarında iki çocuğu var. Çocuklar annede ama sık görüşüyor çocuklarıyla. Uzaktan bakınca hoş bişey sorumlu baba ama bu adamla ilişki veya belki sonra evlilik nasıl olur hayal edemiyorum.Lüften fikir verin, tşk , iyi bayramlar :)
O zaman olmaz ya. Sorumluluk illa ki bir miktar almanız gerekecek. Hiç etliye sütlüye karışmam diyorsanız o biraz hayal bence. Hiç girmeyin o işlere derim. Sizde gelip kalacaklar. Yemek yapacaksınız. Tabletle oynamak isti ekler, ödevini yap dicek siniz. Babası dese bile evde Bi gerginlik VS oluyo çocuklara bisey yaptırirken. İlla ki siz de müdahil olacaksınız. Belki sizdeyken hasta olacaklar.vs VS vs... Saksidaki çiçek değil ki bu sorumluluğu birine verip kenara cekilebilesiniz.
2 erkek çocuk. Kendi işleri var tekstil tasarım vs. Tam olarak nasıl bir rutinleri var o kadarını bilmiyorum çocuklarla ilgiliNe iş yapıyor vaktinin ne kadarını çocuklara ayırıyor? Çocukların cinsiyeti ne kızsa işin zor
Hanüz kabul etmedim ama hem evlilik hem de ebeveynlik sorumluluğunu bilen birisi hiç evlenmemiş , çocuksuz birisinden daha olgun olur diye düşündüm biraz. Bi de her ne kadar çocuk istemesem de eşimin çocukları olursa uzaktan severim geçerim dedim :) çocukların sorumluluklarını ne kadar almam gerekecek bu konuyu tam oturtamıyorum işte
benim erkek kuzenim 2 çocukla ayrıldı eşinden . çocuklar annede bayramlarda tattillerde babada olacak şekilde anlaştırlar. kuzanim tekrar evlendi kadın çocuk bakamayacağını o sorumluluğu alamayacağını söyeldi. 2-3 gün misafir ederim dedi.Yaa? Öyle mi oluyor? Anne bırakır mı evlenince?
Ooohooo o işler öyle olmuyor bi bakmışsın adam velayet almaya kalkıyor bi bakmışsın çocuklar babayla yaşamak isticek haftasonları çocuklarıyla vakit gecırıcekHanüz kabul etmedim ama hem evlilik hem de ebeveynlik sorumluluğunu bilen birisi hiç evlenmemiş , çocuksuz birisinden daha olgun olur diye düşündüm biraz. Bi de her ne kadar çocuk istemesem de eşimin çocukları olursa uzaktan severim geçerim dedim :) çocukların sorumluluklarını ne kadar almam gerekecek bu konuyu tam oturtamıyorum işte
Erkek cocuk kolay gibi geliyor hep nedense...İyi işi cok yorucu bir is değil kızla bas etmek zor bence ya küçükken ayrı dert büyükken ayrı bi tanıdığım da cocuklu biriyle evli bakma cocuk dediysem koca kzz. Babasıyla görüsmemis bayramda babası teee nerden geldi ayağına istememis görüsmek yani büyüyünce de bitmiyor dertleri iyi düşünSaksıda çiçek örneği güzelmiş :)
Her evlilik sorumluluk ve zorlukla geliyor zaten. İkinci evlilikler de mutlaka daha karmaşık durumlar olacak, bu kadarını göze almam gerekir mi diye düşünüyorum
2 erkek çocuk. Kendi işleri var tekstil tasarım vs. Tam olarak nasıl bir rutinleri var o kadarını bilmiyorum çocuklarla ilgili
Aslinda bir sey konusmadim.. daha yeni yeni konusuyoruz…. Bu konuda tecrübesiz oldugumu söyledim. Normalde bende cocuksuz tercih ediyorum. Ama bu adamlada konusunca kendimi cok iyi hissediyorum. Tabiiii gercekten evlenirsem yapabilirmiyim bilmiyorum. Korkunc degilmi bir yönden? Benimkinin çocukları haftanin yarisi onda yarisi eski esinde yani baya cok. Ama çocuksuz erkeklerde cogu piskolojisi bozuk gibi ne bileyim cocuklular dahami sabitçöpsüz üzüm dışında seçenekler ne zor değil mi yasiz çocuklar konusunda ne konuştunuz görüştüğünüz kişiyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?