2 çocukla boşanma

Çok üzüldüm hiç hoş şeyler yasamamissiniz bende daha kotuleerini yasadim üç çocuğum var 30 yaşindayim darphakaret ailesinin kv hakareti darbi vs iki ay oldu dava acali çekişmeli ilerliyor bilmiyorum haketmedim sadece 16 yaşında evlendim keşke annecigimi dinleseydim

Ben neden boşanmadığını anlamadım,tabi boşanmak kolay değil ama, zor da değil.

Merhaba. Yazdıklarınızı okudum ve gerçekten çok üzüldüm. Fakat her şerde bir hayır vardır diyorum. İyikide o son büyük kavga olmuş ki gözünüzü karartıp boşanma aşamasına gelmişsiniz. Cesaretinizden kendim içinde diliyorum. Nasıl şimdi durumunuz,iki çocukla bu süreç nasıl ilerliyor ?inşallah her şey iyidir..

Çok üzüldüm. Umarım en kısa sürede biter. Ayni durumdayız. Bende bu surece girdim. Kendimi çok yalnız güçsüz hissediyorum. Ama biz herseyimizi verek kadınlar olarak daha güçlü daha dirayetli durmalıyız. Umarım bende başarabilirim.

Sakin hissetme. O psikolojiye elbette gireceksin. Bir gün iyi bir gün kötü hissedeceksin. Deliriyormuyum diye düşündüğün olacak. Dik dur. Bu adımı atmak bile çok güzel birsey. Başaracağız inanıyorum. Insallah kolaylıkla kötü şeyler yaşanmadan cirkinlesmeden biter.

Bu ara biraz daha sakin. Bulunduğumuz yerde hakimler yer değişikliği isteyeceklermis kucuk yer. Yeni dava almadılar. Uzak bir tarihe verdiler maalesef. Umarım o gün geldiğinde btip gidecek. Cocuklar etkileniyor en üzüldüğüm nokta bu. Cesaretli olun. Ben çok zor topladım. Daha iyiye gidiyorum diye düşünüyorum.

Sizin yazdıklarınız da çok fena. Herif deccal gibi bir şeymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…